< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti) (4. sayfa)
-
-
hocam kamelya falan yapacağız 10x10 işte 10x5 keresteler olacak onları delmede sorun yaşar mıyız acaba ? Normal MDF zaten evde basit şarjlı var onunla yapıyoruz.
-
O kadar uzun süreli bir işe girmedim ama bu darbeli vidalama kamelya yapımını kaldırır bence.
-
starter kit yazısı kalkmış acaba sadece cihaz mı gönderiyorlar artık
-
Evet. Sordum, hediye kit bitmiş. Normal tek makine satışı var şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 22 Ekim 2024; 10:30:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu einhell nasıl konuda ine göre kıyaslayabilecek var mı.
Sanırım. Kömürsüz ve daha güçlü bu fiyata alınır mı
https://amzn.eu/d/7NTLWPU
Yada bunu kullanan var mı fiyatı uygun ama acaba kalitesiz mi.
https://www.pilcimenemen.com/urun/assur-6-kafa-matkap-seti
-
Benim kargomda geldi. Cihaz gerçekten çok kaliteli görünüyor. Sağlam bir yapısı var. İçerisinden şarj cihazı ve aküsü çıktı.
-
iki akülüsü koçtaş'ta 5400 lira. keşke alsaymışım.
-
Ben de sonra gördüm hocam konuyu tam da ihtiyacım vardı bu aralar.
Kasım fırsatlarında belki uyguna ürün denk gelir.
-
Bu set 4234 TL.Hem daha güçlü fırçasız motorlu yeni seri darbeli matkabınız olur.
1x Einhell TP-CD 18/60 Li-i BL - Solo 2674 TL
2x Einhell 18V 2,5 Ah PXC Starter Kit 1564 TL
-
https://app.hb.biz/KYcDC46qftgr
Bunu sepete ekleyip indirim bekleyebilirsiniz.
Veya
Yanındaki malzeme ne kadar eder bilmem ama şu an bonus Visa 200 TL indirimi ile 2400 TLye geliyor.
Yanındaki 300 TL civarı olsa, konudaki fiyata yakın bir fiyattan almış olursunuz.
Düzeltme: Makina, kömürsüz olan 185 Li değilmiş. Bu haliyle sıcak fırsat değil.
Hepsiburada'nın kendisi, tek akülü Bosch 180 Li matkabı 2999 ₺ye satıyor.
Evde Einhell'in en üst modeli olan TP-CD 18/60 Li-i BL ve işyerinde Bosch 185 li modelini kullanan biri olarak Bosch tavsiye ederim.
Bu arada konuda sorulmuş sorulara da cevap vereyim.
Perde betonu kırıcı-deliciler hariç hiç bir matkap delemez. İyi bir darbeli matkap, kendini sadece betonda belli eder. Darbe gerektirmeyen metal, ahşap veya sıva delme işleri, matkaptan çok uca bakar. Delinecek kalınlığa ve malzeme direncine bağlı olarak soğutulacaksa, hemen hemen her matkap bu işleri yapabilir.
Ucun yalpa yapması, darbeli delme gerektiren ancak nispeten yumuşak olan tuğla gibi yerlerde sorun oluşturur, bazen dübel çapından daha büyük delik açılır. Onun dışında delme işlerinde, özellikle metal gibi sert malzemelerde, yalpanın çok etkisi olmaz.
Kömürlü matkaplarda elektrik iletimi, yaylı kömürlerin dönen rotorun ucundaki kollektöre baskı yaparak temas etmesiyle sağlanır. Bu da fiziksel bir direnç oluşturduğu için bir miktar güç kaybına neden olur, yoğun kullanımda kömür bitebilir, ancak en kötü sonucu, kollektörün parçalanabilmesidir, bu çok nadir olur tabii, bu durumda endüvinin, yani rotorun değişmesi gerekir.
Yoğun kullanılmayacaksa, kömürlü ile kömürsüz arasında fiyat farkı da çoksa, kömürlü tercih edilmeli.
www.hepsiburada.comBosch Gsb 180 Li Tek Akülü Darbeli Matkap - 06019F8309 Fiyatıhttps://app.hb.biz/BKw8dzmdblcz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 1 Kasım 2024; 10:7:46 >
-
O makineyi gördüm ama aradaki 1000 TL farka değer mi bilemedim.
Teşekkür ederim hocam. Şuan 2380 liraya geliyor. Biraz daha bekleyip alacağım.
-
Rica ederim. Ben de gördüm.
Eğer yapıkredi kart varsa 150 de puan gelir.
2230 a geldiğini ve yanındaki uçları da düşünürsek konuya göre denk veya biraz daha uyguna gelmiş olur.
Ben alacağım sanırım bu şekilde.
Hocam akbank kart var. Onda da bu ay kampanya göremedim. Biraz önce bir hırdavat dükkanında görme şansım oldu. 12/1 Lİ modeli ile karşılaştırma yaptım. 18/48 hem daha ağır, büyük hem de ele daha iyi oturuyor. Dediğiniz gibi yanındaki vida takımı bile en az 250 -300 lira olunca neredeyse aynı fiyata geliyor.
-
Akbank bozdu son aylarda. Sana özel bölümü bile çıkmıyor son iki aydır.
Ben de kıyaslama adına başka modeller ile incelenmiştim. Tam prof olmasa da ev kullanıcısı için senelerce görevini yapacak bir makine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X