Bildirim
EINHELL MİNİ TAŞLAMA SETİ BT-MG 135 /1 KİT nasıldır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
-
bu markayı kullanmadım ama benzer bir ürünü bende kullanıyorum her iş geliyor neredeyse geçen gün nenemin protez dişini düzellim fazlalık kısmını kestim şimdi tam oturuyormuş , ama bununla darbeli matkap yada akülü vidalama gibi özellikler beklemeyeceksiniz ,bu alet kesici yontucu birazda delici özelliği olan yüksek devirli ama torku fazla olmayan güzel bir alet delme işi pcb çok güzel deler keser ama metal kesme işi biraz zor ve zaman alıyor oyle avuç taşlama aleti gibi haldır haldır kesemiyor yanında verilen kesici disklerde iş görür ama çok birşey beklemeyin çabuk tükeniyor dikkat ederseniz set gravür ağırlıklı hep yontma zımparalama parlatma işlerine uygun seçilmiş ucuz parçalar kullanılmış ama bu sizi idare eder çek ve puanla kaça gelecek size başka sitelerde biraz daha ucuz sanki -
Kardeş çok saol ya ürünü en son 114, tl ye buldum başka bir sitede bunu zaten görseli görsünler diye koydum bide yorumlarda kesme aparatı yok diyince tırstım anlattığın kadar şey yapıyorsa yeterde artar bana alayım bir tane :) -
Ben kullanıyorum. Çok memnunum... -
Şimdi Siparişi verdim arkadaşlar 111 tl e ereyon elektronik kargo kdv dahl hadi hayırlısı şimdi bununla neler yapabilirim o konuda yardımlarınız gerekiyor... -
Bu alet hassas güç istemeyen işlerde iyi devir var ama güç yok, zımpara yontma, isim yazma vs gibi ama metal kesme ve zımparalamada o kadar iyi değil, asıl işi ahşap ve kireç taşı gibi yumuşak taşlarda yapıyor, yine yerine göre çok iyi iş çıkarabiliyor, aleti zorlamadan dinlendirerek çalıştırın ve kalem uçlu halat kısmı kullanacaksanız düz tutmaya çalışın ki motor uzun süre hizmet edebilsin. Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam artık almış bulundum bir kere zaten çok fazla kullanır mıyım bilemiyorum ama çin malları içerisinde en orta hallisi bu sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: darkistanbul
Hocam artık almış bulundum bir kere zaten çok fazla kullanır mıyım bilemiyorum ama çin malları içerisinde en orta hallisi bu sanırım
Hocam almayı düşünüyorum, bir sıkıntısı var mı? Yalpalama falan gibi bir sorun? Fikirlerinizi söyler misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim gayet sağlam bir ürün hiç beklemediğim kadar fazla para vermene gerek yok benzerlerine. -
dostlar bende bu aletle dremel 3000 arasında kaldım.
hobi olarak ahşap oyma yapıyorum. benim için en önemli kriter sessizlik, acaba einhell ve dremel ikisinide kullanan arkadaşlar ses seviyelerini karşılaştırabilir mi? -
ben bimden 5 liraya felan dı sanırım öyle bişeye aldıydım. ancak güzel iyi hoş ama ucu cok titreşiyor. kalitesizliği belli. he fazla bir beklentiye girmemelisin. dremel kaliteli oldugunu duydum.
3 liraya da rulman var 20 € yada aynı rulman var. biri alman biri cin. cıkış milllerinde elbette malzemeden calarlar. birde tabi sarımları pek iyi olmaya bilir ama ne marka alırsan al bu tip cihazları mili kitlenmeyecek. zorlanmayacak . yoksa fazla uzun ömürlü olmaz. dün mesela yalama olmuş vidanın başını kesici disk ile düz tornavida ucu yaptım. he işimi gördü mü gördü... bazı işlerde can kurtarıcı olabilir. -
Kardeşim bütçen var ise Dremelin en iyi olanları var onlardan al ama bütçen yok ise 100 tl bu Einhel işini fazlasıyla görecektir bu hobi işleri çok uzun süreli olmuyor malesef kısa zaman içerisinde sıkılabilme ihtimalini ve hangi işlerde kullanacağın konusunda kendinle bir fikir birliği yap gerçekten ihtiyacın var mı yok mu var ise ne kadar kullabilirsin gibi sana bol şans fikirlerimiz inş.. sana yardımcı olm -
Konuyu 3 sene üstüne hortlatacağım ama başka konu yok :). Maşallah sizin cihazın fiyatı almış yürümüş :)
https://www.akakce.com/tas-motoru/en-ucuz-einhell-th-xg-75-kit-fiyati,7707620.html
Ben de mdf kesme ve vidalama için cihaz bakıyorum da ikisini yapanı istediğim fiyata bulamadım.
http://urun.n11.com/hobi-urunleri/einhell-tc-mg-135-e-mini-gravur-seti-P123918691
Şu var aklımda. Kuponla 161 TL ye geliyor yaklaşık olarak. Size sormak istediğim ucuna başka aparat taktınız mı? Mesela dremel in kesme diskleri var başka markaların da kesme diskleri var. Alıp denediniz mi? Ucuna vidalama yapmak için herhangi bir alet takılabiliyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X