Şimdi Ara

Einstein mı, Nikola Tesla mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
10.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Einstein mı, Nikola Tesla mı?

(En Son Oy Tarihi: 28.11.2018)
Giriş
  • Teşekkürler DonanımHaber. Ben de sizi seviyorum.
  • Düşünün Einstein öldükten sonra beynini çalmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Teşekkürler DonanımHaber. Ben de sizi seviyorum.

Olayın Şahsı muhteremleri de teşrif etmiş, Bide onlara soralım Hanginiz sizce?
  • cok sacma karsilastirma olmus ama ee ciler teslayi sever ben her ikisinide severim fakat alanlari ayri einstein bilim adami tesla ise daha cok muhendis cunku uretiyor digeri teori olusturuyor simdide hawking devam ediyor bakalim the big bang aciklanabilecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 2 Mart 2015; 23:15:46 >
  • Kesinliğinden değil ama marmara depreminin sebebi tesla nın yaptığı bir çalışmadan kaynaklanıyormuş.
  • Alan Turing diyorum
  • Tabii ki Daniel Gabriel Fahrenheit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipoTR

Kesinliğinden değil ama marmara depreminin sebebi tesla nın yaptığı bir çalışmadan kaynaklanıyormuş.

Evet HAARP projesi fikrini ortaya atmis

aslinda tesla gelecegimizide sekilendirmis iklim kontrolü, kablosuz elektirik gibi

¬Şimdiki zaman onlara ait olabilir, ama gelecek, ki ben hep bunun için çalıştım, bana ait.¬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 2 Mart 2015; 23:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru yapılsaydı geleceğin bilim adamı olması kesindi. Bence o günden sonra teorisi çöpe gitti. Ama hala uğraşılıyor dur proje-teorilerinin üzerinde.
  • quote:

Doğru yapılsaydı geleceğin bilim adamı olması kesindi. Bence o günden sonra teorisi çöpe gitti. Ama hala uğraşılıyor dur proje-teorilerinin üzerinde.

Ah şu kablosuz elektirik:)

• Tarkan'la Müzeyyen Senar'ı kıyaslamak gibi olmuş.

Tesla gelmiş geçmiş en büyük mucittir muhtemelen.

Einstein ise gelmiş geçmiş en zeki insandır.

Tesla insanların yararı için devrim yaratacak buluşlara imza atmıştır.

Einstein ise maddenin ve evrenin oluşumunu, karakterini açıklamaya çalışmıştır.

Einstein günümüz ve insanlık için bile hala yüzlerce yıl ileridedir, Tesla gençler için daha karizmatik ve ilgi çekicidir.

• quote:

Doğru yapılsaydı geleceğin bilim adamı olması kesindi. Bence o günden sonra teorisi çöpe gitti. Ama hala uğraşılıyor dur proje-teorilerinin üzerinde.

Bir yerde okuduğuma göre America gizli servisi tüm belgelerine el koymuş, ve hala şuanda onların elindeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoado

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Teşekkürler DonanımHaber. Ben de sizi seviyorum.

Olayın Şahsı muhteremleri de teşrif etmiş, Bide onlara soralım Hanginiz sizce?

Einstein i severim , kadim dostumdur. Aramizda yaris yoktur. Kendisi cok degerli bir bilim insanidir. Allah taksiratini affetsin.

• Enisten ile tesla ikiz kardestir zekalar aynıdır
    enisten cok dusundugunden yasli gorunur ama ayni yastalar

• Einstein daha zekidir ama teslanin daha çok faydası olmuştur.

• Tesla çok şeftali gibi bi bakışı var hani aklından ne hinlikler ne şeftalilikler geçiyor gibi duruyor tipi

• Никола Тесла => Tesla: The Man Out of Time
  • Tesla gibi adam 100 yılda bir çıkar ya da çıkmaz. Düşünün ki adam, bundan 100 küsür sene önce kablosuz elektriği keşfetmişti. Bugün herhangi bir elektrikçiye sorduğunuzda ise "Böyle bir şey imkânsız" cevabını alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.