Aracım 2015 model Civic Elegance ECO smart modeli..
'015 mayıs'ta satın aldım. Şimdi bu "smart" nedir diyeceksiniz. O dönemde multimedia ekranı olan modeli bu şekilde belirtiyorlardı, yani navigasyonlu multimedia ekranını sonradan taktırmadım; aracı bayiden sıfır alırken üzerindeydi.
Şimdi ben kasko yaptırırken, bu multimedia ekranı ek donanım olarak ekletmeli miyim; yoksa orijinal donanımı içerisinde mi varsayacağız?
(biliyorsunuz, kasko poliçelerinde ek donanımların aracın orijinal donanımı ise ödeneceği, sonradan takılan ek donanımların tutarlarıyla beraber poliçede ayrıca belirtilmediyse teminat kapsamında olmayacağı yazıyor).
Tüzük açık bir şekilde sunu söylemektedir sayın hocam , sahip olduğunuz aracın aynısına sahip bir bireyde , ek aksesuar olarak belirttiğiniz ürün yoksa ek aksesuar eklemeniz gerekmektedir.
Civic Elegance ECO smart sahibi herkeste bu ekran varsa ekletmenize gerek yoktur. Eğer yoksa ekletmeniz gerekir
Aracı sıfır alırken faturada standart donanıma ek olarak opsiyonel olarak ek ücret yazan her şeyi eklettirmeniz lazım.