Merhaba, Bir kurumun çağrı merkezinde çalışıyorum( 5 senedir benzer İşler yaptım) yaş 26 aileme bakıyorum kendi ve ailemin hayatını kurmam lazım. Vardiyalı çalışıyorum 2 gün iznim var(karışık)
İş fikrim: İst islek ve manzaralı insanların oturup denizi seyrettiği bir yerde. Seyyar olarak çantalarda (çay, çekirdek,sigara) satıldığını gördüm.
2000 adet 5-6 cm kilitli poşet: 30 TL// 1 kilo bonibon 20 TL-30 TL// 1 kilo karışık çerez 25-30 TL// 1 kilo cekirdek 10-15 TL
Bunları paketleyip uygun fiyatlarda banada kar bırakacak şekilde çantaya doldurup 3 paketi elimde insanlara sunsam tutar mı?
Cesaretim yok, vardiya sebebiyle (garsonluk yapamıyorum) sattırırlar mı/ satış ve kar olur mu? Şimdilik tatbaktan alıp denemeyindusunuyorum
Up
sattırırlarsa az çok kar yaparsın, tutar
tutmazsa da zaten zararın max50 tl oluyor denemeye değer
ama çerezleri çekirdekleri iyi yerden al, ve günlük olarak taze taze al
deniz kenarının müdavimleri olur eğer onlar malını seni vs severse iyi iş yaparsın bence
Sattirmazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: PONRO
sattırırlarsa az çok kar yaparsın, tutar
tutmazsa da zaten zararın max50 tl oluyor denemeye değer
ama çerezleri çekirdekleri iyi yerden al, ve günlük olarak taze taze al
deniz kenarının müdavimleri olur eğer onlar malını seni vs severse iyi iş yaparsın bence
Ürünlerı bizim orda tatbak gibi yerler var. Vardiyam oldugu için toptan alamam. Günlük alıp paketliyip satmak aklıma geldi. Çerez düşündüm sadece ama bonibon renkli ve ilgi çekebileceği için ekleyecegim. Kaybedecegim çok bir şey yok. Hiç satmasamda uzulmemde şimdi ordaki seyyarcılar engeller vs çekiniyorum. Daha önce hiç böyle birşey yapmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Keremmert1
Sattirmazlar.
Şöyle cesaret aşaması yok ama plan aşamasında 3 paket yapıcam elimde diğer hepsini sırt çantasına atıcam. Yani gostere gostere değil gidip usulca sorucam herkese. Tıp ve kıyafet satışa uygun.( Özgüven yok)
quote:
Orijinalden alıntı: Elbezi
Şöyle cesaret aşaması yok ama plan aşamasında 3 paket yapıcam elimde diğer hepsini sırt çantasına atıcam. Yani gostere gostere değil gidip usulca sorucam herkese. Tıp ve kıyafet satışa uygun.( Özgüven yok)
Alıntıları Göster
Hocam herşeyde olduğu gibi doğulu kürt adamlar bu işleri yedirmezler sana hiç bulaşma derim
quote:
Orijinalden alıntı: Keremmert1
Hocam herşeyde olduğu gibi doğulu kürt adamlar bu işleri yedirmezler sana hiç bulaşma derim
Alıntıları Göster
hocam kürt adamlar gelip direk dövüp öldürecekler değiller ya, en fazla gelir burda satma derler, bu arkadaş da tamam der çeker gider
ne olabilir sanki elinde çekirdek sattığını görünce ölesiye dövecekler mi çocuğu
İstanbul'da Diyarbakırlı lar mesken tutmus satırla falan kovaliyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: PONRO
hocam kürt adamlar gelip direk dövüp öldürecekler değiller ya, en fazla gelir burda satma derler, bu arkadaş da tamam der çeker gider
ne olabilir sanki elinde çekirdek sattığını görünce ölesiye dövecekler mi çocuğu
Alıntıları Göster
Mesajlar için çok teşekkür ederim. Zıtlasacak biri değilimdir. Zaten önce çok ufak miktarda kendimi denerim. Biri birşey derse piyasası varsa oranın aldıklarını ben yerim. Kavga dövüş olmaz biri birşey farklı yere geçerim yine denirse dönerim geri. Bugün fiyat- kar detaylı arastirıcam günlük ne kadar bırakır iyice hesaplıcam. Yatarsa deneyeceğim
çekirdekler büyük ve siyah olmalı bence. gıcıklardan alırsan gelen olmaz.
içecek olarak soğuk yoksa bile çay kahve olabilir.
ufak tefek atıştırmalıklardan da servis edebilirsin. (kraker-hafif cips-mini kek gibi..)
güleryüzlü ol, gelene somurtma ne istiyon lan gibisinden bakma. en başta gelen sey bu. güleryüz olursan malin kalitesi iyi olmasa bile yinede gelen olur.
dene.
eğer başarırsan devam et ama olmaz ise yani diğer işinle uyumsuzluk, aşırı yorgunluk, aileye zaman ayıramama gibi durumlar söz konusu olursa fazla zarar etmeden bırak. kendini de üzme en azından tecrübe edinmiş olursun.
Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme