Arkadaşlar iyi akşamlar. 28 aralık 2023 tarihinde bayiden sıfır bir araç satın aldım. E-devletten baktığımda aracın 2023 yılına ait iki adet ek mtv borcu gözüküyor. Sorum şu, bu araç 2023’te trafiğe çıktığından dolayı ek mtv ödemesi yapılması gerekiyor mu yoksa sistemsel bir hatadan dolayı böyle bir borç gözüküyor olabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ek MTV Hakkında
-
-
2023 te trafiğe çıktığından 2 tane MTV otomatik yansır, bir hata değil yani 3 gün sonra tescil olsa idi bu MTV çıkmayacaktı, sadece 2024 ü görürdün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aralık ayında araç aldım. 2023 yılı için; 1 adet MTV taksiti(Temmuz), 1 adet Ek MTV taksiti göründü araç üzerinde. Temmuz MTV'sini aracı aldığım bayi ödedi. Ek MTV bana kaldı.
-
Bankalar yüzde 45 faiz verirken araba almak bir de yetmezmiş gibi ek mtv ödeyip çarpılmak nasıl bir ekonomi okur-yazarlığıdır.
Bu ülke ne çekiyorsa bundan çekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otomobil sadece yatırım için alınmaz. Aksine %45 faizin olduğu bir dönemde yapılan alımlar ihtiyaçtandır. %45'in üzerine binip seyahat edemezsin. Yanıtınız konu sahibinin cevabını engellemekten öteye gitmiyor maalesef.
-
Demek sizin ilk taksitleri bayi ödemiş hocam. Bende iki adet ek mtv, iki adet normal mtv görünüyordu. Ek mtv’lerin ikisini, normal mtv’ninde ilk taksidini ödedim mecbur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler çok zekisiniz fakat aklınızın bir kısmını kendinize saklamanızı öneririm..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Otomobil sadece yatırım için alınmaz. Aksine %45 faizin olduğu bir dönemde yapılan alımlar ihtiyaçtandır. %45'in üzerine binip seyahat edemezsin. Yanıtınız konu sahibinin cevabını engellemekten öteye gitmiyor maalesef. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X