< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ek petek yardım pex - pprc

-
-
Upp yardım lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
usta yalan söylüyor mobil sistemde böyle olmuyor kendi evimde de mobil sistem var sizin gibi koridora 120cm petek eklettirdim
yeni taktırdığınız petek kaç cm? ve bağlantısı nasıl paralel mi alt-alt mı çapraz mı?
kombinin altındaki filtreleri temizlediniz mi?
kombiye yakın diğer peteklerin vanalarına reglaj ayarı yapmanız lazım
yani mutfak peteğinin vanasını kapatın yarım tur açın
bir sonraki peteği yarım değil 4/3 oranına açın
havlupan da aynı şekilde havlupan tunç gibi yanıyorsa kısmanız lazım
veya mutfak ve yatak odalarının peteklerine danfoss termostatik vanalar taktırın ve petekleri kısacak şekilde ayarlayın
örneğin bu odalar 21-22c'ye çok rahatlıkla geliyorsa termostatik vanaları 3.5 numaraya getirin
hatta denemek için mutfak,yatak odası ve havlupanın vanalarını tamamen kapatın ve bakın koridordaki petek ısınıyor mu? kombinin kazan sıcaklığını 50c'den aşağıda kullanmayın
-
-
Hocam smdi ben bi kaç gündür test yapıyorum 1.petek mutfak 3.petek yatak odasi ni kapatip ciktim ise giderken geldiğinde ek petek isinmisti ama cok aşırı değil fakat mutfak ve yatak odasini actigimda yine buz kesildi. Bugun baska bir usta getirdim dedimi havlupandan baglantiyi kapatabilcek sekilde baglatman lazım havlupana gelen su akisini kisariz su boylelikle ek petege döner akış saglanir sorun çözülür dedi ilk baglayan usta tek boğazdan hem havlupana hemde ek petege vermiş dedi havlupan tum suyu cekince diğerine yetemiyor sistem dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ufacık petekmiş 60 veya 80cm olabilir ve alt/alt bağlanmış
usta doğru bir işçilik yapmış
önceki mesajda yazdıklarımı uygulayın ben kendi evimde mobil sistemde 120cm petek eklettirdim ve çapraz bağlattım bunu 10 yıl önce yapmıştım petek iyi çalışıyor
-
peket bağlantılarını tam çeker misiniz ters takılmış olabilir, peket soğuk mu yoksa yarısı soğuk mu kaç derece yanıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X