Şimdi Ara

Ek puan mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben 2014 mezunuyum bazı hocalar ek puanlı basari sıralamalarınin etkisi olmayacağını bu yüzden normal sıralamalarına dikkate alınması gerektiğini söylemiş eğer bu ek puanlar kullanilmayacaksa neden hesaplandı ve hala ekpuanli alan bolumler kilavuzda bulunuyor ve neden başarı sıralamaları belirtildi aciklarsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellious96 -- 23 Temmuz 2016; 20:37:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seneye mezun olanlara yok ek puan bizde var eger ek puanla yerlesmek istiyorsan yaz hangi hoca dedi sana oyle bir seyi.

• Dostum valla okan üniversitesinde bi hoca var milliyet eğitimde soru cevaplıyordu oma sordum ek puanın pek etkisi olmayacağını söyledi

• Ygs kactan geliyor ek puan ona gore arastir ek puanla alan yerleri.Mesela bana ygs 1 ve ygs 2 den veriyor ek puani ama bolum sayisi kisitli ozellerde var hep ucak elektrigi veriyor atilimda mesela seninde boyle olabilir iyi arastir.

• frydoom F kullanıcısına yanıt
    Banada ygs-1 ve ygs-6 dan veriyor benimde ayni şekilde eğer ek puanla alıyorsa tam burslu şekilde alan ozeller var fakat boyle denilince çekimser kalıyorum

• Gidiceksen yaz gitmeyeceksen yazma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kılavuzda ek puanlı kaç kişi aldığı nerede yazıyor ben bulamadım ?

• Google'a yaz

Yok hocam gidicem ama dediğim gibi iste lys sen alan bölümlerimi yazsam yoksa ek puanlilarimi öne yazsam tereddutundeyim

• O sana kalmis.

• beyler her yerde araştırdım ve araştırmalarım sonucu su sonuca vardım.

Şimdi ben benzer netlerle ek puanlı ygs 6 180 binlerdeyken 2 sene önce, bu sene 2800. cü oldum

Genel görüş ek puan alan aday sayısı az o yüzden sıralamalar yüksek.
    Ek puansız o puanı alan kişinn sıralaması asıl sıralamamızmış. arkadaşlarınız varsa kontrol edin diyor.
    Bir bölümü hem ek puanlı hemde ek puansız tercih eden olduğu için yani ek puanlı adam ayrı kontenjan verilmediği için muhtemelen puanınız düşükse sıralama önemli değil. adayın puanı iyi değilse giremeyecek.

Kendimden örnek vermek gerekirse istediğim bölüm geçen sene 420 lerle almış 8bininci ek puan alanı.
    bu sene benim 60 puan fark var ben 2 bininciyim. Heralde puanı 400 lerde gezen ilk 500 aday arasından falan alacak.
  • Soyle o ek puan siralamasi kendi meslek alaninda kac kisi varsa orada siralaniyorsun ayri olarak yani arasinda anadolu lisesi fen lisesi vb. yok

• Ek puan bu sene mezun olanlara kaldırılmış sanırım, gelecek rehberim ilahiyat sıralamaları düşer diyordu hatta.

• Aynen

• etvurnean E kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse dedikleri gibi ek puanın bi numarası kalmiyor

• Aslinda bu sene mezunlara olmasi lazim ama sana da gelmis siralama

Bu sene mezunlara ek puan yok, daha eski mezun olanlara var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.