Şimdi Ara

ek puanli siralama ne ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben blsmdn ckcm bu sne obp 350 ygs 6 260 siralama 308 k . Bgn rhbrlik kndi aranda siralanan ddi bsy anlamadm . Bde gcn sneki uniler hangi ek puanli sirala alms bulamadm yardm ltfn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bncnde anlmmn nrml brz nlymy cls,drk srm

Mobil bile olsan birazcik düzgün kullan dilimizi be kardeşim

• anladm kardes bundan sonra dikat ederm . bi bilgin varmi bu konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys ile alan butun universiteler okul ortalamasina bakiyor eger bahsettigin buysa cevap
    Butun universiteler

Ama baska bir puanlandirma sistemi varsa o konuda bir sey bilmiyorum acikcasi dostum

• yk kards örnek veryorum uni nrmalde 50.000 siralama ile ala ek puanli adami alckkn 10.000 alyomus

• Adamlar sana okuduğun okuldan dolayı ek puan veriyorlar (Örn. Anadolu Öğretmen lisesi) eğer okuduğun okulla ilgili bir bölüm tercih edersen o puanı kullanabilirsin ( AÖL için öğretmenlik )

• tamam bende bilisim okuyom . yönetim bilisim sistemlerine ek puan ösym kulavizda yaziyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 k ya muh mu hemsirelik mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İste yönetim bilişim sistemlerini tercih edersen adamlar bir nevi avantaj sağlamış oluyorlar sana. Ek puanlilar için kontenjan falan açılmıyor normal puan üzerinden degerlendiriliyor

• bnde onu ddm hcya yanlis biliyon bütn ek puanlilar siralanacak unide bi sinir belrlyçk kendni tercih edeni alcakms 3tne rhbrlikcye sordm

• Kardeş bende aöl de okuyorum bizim mezunlarda öyle birşey olmadı. Belki bölümden bölüme değişiyordur.

• bölumden dgsydur bncde .d hoca smdi diyoki bu sne sn siralncn ek puanli olark uni trche özel bi sirlama belrlyeck sen bu ozel kodlu siralamayla trcih yapcn yni meslek lisesi aöl vb ile brlikte siralancn . bnim ek puanli 320 flan olyo ne dersn snce ne olur siralamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.