Şimdi Ara

EK PUANLI YERLEŞTİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayar teknolojleri öğretmenliği bölümü seçicem ygs1 puan turunden bana ek puan geldi haliyle sıralamam da 17775 oldu ancak universitelerin ek puanlı yerlestrme kılavuzlarından bakmamız gerekiyormus bu isi bilen birisi yardım edebilirmi acil

• up
  • Yardımcı olayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı şekilde ve aynı bölümü tercih yapacağım benim ekpuanlı sıralamam 11.500 ösymnin kılavuzunda ek puanlı sıralama var ona göre yapacağız sanırım rehberlik hocamla görüşeceğim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı şekilde bu bölümü seçeceğim de birisi yardım edebilir mi ? Sorunum: ygs-1'de ham puan ile barajı geçemiyorum ( 6 puan türünden sadece YGS1-2 geçemedim ) ek puanla birlikte istediğim üniversiteyi tutturuyoırum. Tercih yapabilir miyim ? yoksa ham puan 180'i geçemediği için tercih yapamam mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekko33 -- 1 Temmuz 2015; 14:44:15 >
  • Ham puan 180i gecemedigi icin tercih yapamazsin. Ek puanli siralamaya bakmana gerek yok bolumun puanina bak birde yazan ek puanina. Tutuyorsa girersin. Benim siralamamda 1400 civari. Yildiz teknik yazicam. Puan 344

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17CD93028 -- 1 Temmuz 2015; 14:49:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih yapamazsam puanım neden belli oldu benim ? Çoğu yerde yazan eğer tercih yapamayacak olsaydınız -- olurdu veya boş kalırdı gibi şeyler yazardı diyorlar. Ek puanlı puanım ve sıralamam bölüm için yetiyor. Ham puan geçemediyse tercih yapamazsın demişsin sonra da " bolumun puanina bak birde yazan ek puanina. Tutuyorsa girersin. "
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.