Şimdi Ara

Ek Yerleştirme Yardım ( İnşaat-Eleltrik Elektronik Mühendisliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lys den mf4 puanlama türünde 92000 sıralama ve 320 puana sahibim
    Aslında bir sene daha hazırlancaktım o yüzden ilk tercihlerde yüksek yerleri yazdım ve haliyle olmadı. Ama fikrim değişti Bu yüzden ek tercihlerde gitmek istiyorum. İnşaat Mühendisliği ne takmış durumdayım.
    Ama elektrik elektronik de yaz diyolar sizce yazayım mı geleceği olan bir meslek midir.
    Bir de sakarya inşaat mühendisliği iki yerde var mühendislik fakültesi ve teknoloji Fakültesi diye ayırmışlar teknoloji Fakültesinin puanı daha az sizce ne gibi bir fark var??
    Bir de İkinci Öğretimin Saatin den başka eğitim öğretim olarak bir farkı var mı??

Ek Yerleştirme Yardım ( İnşaat-Eleltrik Elektronik Mühendisliği)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elektronik piyasasını çok bilmiyorum, ama türkiyede oldukça geniş bir iş alanı oldugunu ve elektronik müh. lerinin yüksek maaşlara çalıştıgını gözlemledim. inşaat mühendisiyim ben de. bizim sektör de oldukça hreketli, iş imkanı yüksek özellikle yurtdışı iş imkanı belkide en fazla olan meslek. türkiye içinde hem özelde, hem devlette oldukça geniş iş alanı var. inşaat mühendisliğini tavsiye ederim. ama baştan söyliyim sektör çok hareketli ve çalışma şartları ağır olabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.