Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kılıf almadım hocam ben. Gerek olmadğını düşünüyorum şahsen. Sürekli kask yada çekmecemde duruyor. Ona masraf yapmayın derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: williamwoles_68

kılıf almadım hocam ben. Gerek olmadğını düşünüyorum şahsen. Sürekli kask yada çekmecemde duruyor. Ona masraf yapmayın derim :)

linkteki urun iyi gibi fiyatida uygun boyutları uygunsa alınabilir

http://m.aliexpress.com/item/32469029736.html?aff_click_id=272963b4b3004c56aeadd9e8e9cbfa67-1460142283262-08125-UneMJZVf&aff_platform=y

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SUAYYIP S kullanıcısına yanıt
    ne yaptıysam olmadı. zalım makine
    EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwoles_68 -- 9 Nisan 2016; 17:42:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: williamwoles_68

ne yaptıysam olmadı. zalım makine
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enfarktus -- 11 Nisan 2016; 11:48:48 >

• Benim Kamera Bügün Antalyaya geldi. Pazartesi günüde müstemelen Elime ulaşır. Gerçekten çok hızlı geldi. 24 marttı sanırım sipariş vermiştim 2-3 haftada çinden antalyaya geldi. :) Güzel ve ilginç.
    Burdaki güzel yorumların sayesinde ve fiyatı uygun oldugu için aldım. hadi hayırlısı bakalım. Kamera elime olunca bende bir kullanıcısı olarak yorumumu tekrar yapıcam.
  • Wifi ye basınca... Waiting for Connection diyip bekliyor.. telefonla nasıl bağlantı kuracağız acaba..? ei zcam yüklü.. Birde.. 2 side evdeki Wifi ye mi bağlanıp birbirini görecek.. Yoksa eken modemmi oluyor..?
    Tesekkurler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Wifi ye basınca... Waiting for Connection diyip bekliyor.. telefonla nasıl bağlantı kuracağız acaba..? ei zcam yüklü.. Birde.. 2 side evdeki Wifi ye mi bağlanıp birbirini görecek.. Yoksa eken modemmi oluyor..?
    Tesekkurler..

çözdüm arkadaşlar..tesekkürler
  • enfarktus kullanıcısına yanıt
    hafiza kartını fat32 olarak bicimlendirirsen döngü silme olayini duzeltmis oluyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAYYIP

hafiza kartını fat32 olarak bicimlendirirsen döngü silme olayini duzeltmis oluyorsun
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enfarktus -- 11 Nisan 2016; 11:35:41 >
  • 1080p tek pil ile çekim süresi kaç saat benim için önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: tusunami88

Arkadaslar bende almak istiyorum sony'nin 4K hd kamerasıyla kıyaslama yaparsan hangisi iyidir? Teşekkür ederim.

sony 4k actıon kamera 4k quadcopter vıdeosunu ızledım tık tık lens sallanıp duruyor ara ara
    steady shoot özelliği ise sadece 1080p de var ve görüntü 120 derece oluyor

onun harıcınde 100 mbps vıdeo kalıtesı
    650 mb/dakıka vıdeo boyutu
    fıyat 1350 tl cıvarı

quadcopterde çekım yapan pek göremedım youtube da

4k da steady shootlu sekılde 170 derece olarak cekse cıddı cıddı dusunulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mstfaerol35512

1080p tek pil ile çekim süresi kaç saat benim için önemli

50-60 dk arası, uzun süre kayıtlı bir cihaz istiyorsanız xiaomi yi ve 2400mah pilinden alabilirsiniz. 3.5 saat aralıksız çekim yapar size.

Detaylar :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=111671832

• Aydınlık alanda cekilmis Eken9 4k 24 fps orijinal test videosu indirme linki paylaşma nezaketinde bulunur musunuz?
    O yoksa 4K 10 fps de olur
  • Bu ve benzeri kamera için tatilde çekim yapabimenizi sağlayacak çok güzel bir ürün inceledim

Detaylar forum adresinde :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115988300

• arkadaşlar bende EKEN H9 alıcam REF varsa link verebilirmisiniz? Gearbestte 52 $
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekselyum

arkadaşlar bende EKEN H9 alıcam REF varsa link verebilirmisiniz? Gearbestte 52 $

Yellow 44.82

Refsiz link

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_235396.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 11 Nisan 2016; 20:31:40 >
  • sipariş veriyorum ancak CUstom Options diyor US Plug, EU Plug hangisini seçmek gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

sipariş veriyorum ancak CUstom Options diyor US Plug, EU Plug hangisini seçmek gerek?

EU tr de kullanılan fiş
    EU alın

US plug alırsanız ucuna 2 tl lik aparat alıp öyle kullanabilirsiniz

• teşekkürler siparişi verdim gözümü karartıp rahat bir 6 aydır kamera almaya çalışıyorum inşallah güzel çıkar. :)

araçta kullanmak için çakmaktan şarjlı bir çözüm kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullockher73 -- 11 Nisan 2016; 19:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

teşekkürler siparişi verdim gözümü karartıp rahat bir 6 aydır kamera almaya çalışıyorum inşallah güzel çıkar. :)

araçta kullanmak için çakmaktan şarjlı bir çözüm kullanan var mı?

Sigortadan kablo çekmenizi Oneririm
    Tabi ucuna 5v 1.5A dönüştürücü takmanız gerek

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.