Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera geldi. Taktım hemen kaska valla çekim kalitesini fiyatına göre çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametx42x -- 13 Nisan 2016; 0:47:08 >
  • sürekli araç kamerası olarak kullanmam, arada bir belki çekim yaparım sigortaya girmeden çakmaktan halletsem güzel olabilir ama belki de 2. pil alırım öyle çözerim. önce bir gelsin şu oyuncak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametx42x

Kamera geldi. Taktım hemen kaska valla çekim kalitesini fiyatına göre çok güzel.

güle Güle kullanın
  • Teşekkürler :)
  • Merhaba arkadaşlar. Bu kameradan bende aldım bu hafta geldi. bir iki çekim yaptım ve birde kendimce inceleme yaptım. paşlaşıyorum umarım yeni alacak arkadaşlara yardımcı olur.
    SD kartta kararsız kalmıştım. Ama pahalısını almaya gerek yok bence. Ben Sandisk ultra class10 aldım 25tlye hepsi burada dan

• arkadaşlar elimde sıfır yeni gelen eken h9 vardır ilgilenen özzelden yazabilir .ankara veya izmir elden teslim edilir.
  • 4k ultra video dediğini saniyede 10 kere çeken aletten 4k ultra mı olur,
    Tamam ucuz, bu paraya anca bu kadar biliyoruz da ne diye böyle yazmışlar bunu anlamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 18 Nisan 2016; 13:29:59 >
  • tanra T kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyle 25 kareye çıktı bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k 25 fps video çekip orijinal dosyasının indirme linkini paylaşacak hayırsever aranıyor

Aydınlık alanda çekilmiş olanlar daha hayra geçer

• bu ürünü araç kamerası olarak kullanabiliyormuyuz kontağı açınca kendi açılıp kontağı kapattığımızda kendiliğinden kapanıyormu
  • SUAYYIP S kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediğini yaptım. 10 numara 5 yıldız :)
  • 2 kez halısaha maçını çektim. ilki 1080 30 fps. 2 si 1080 60 fps. 30fps de görüntü kalitesi daha iyi. ayrıca diğer kaledeki sesler bile gayet net. 70 80 dakika arası çekim yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: historian12

4K da 25 fps mi oldu
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Evet abi facede dönen muhabbetten benim anladığım o son güncellemeyle 25 e çıktı ama tabiki 720p falan çekmiyo güncelleme yapınca

• quote:

Orijinalden alıntı: historian12

Öyleyse şahane, tabii megapiksel veya 2 K'lardan çok görüntünün temiz olması ve bitrate'inin yüksek olması önemli biliyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

4k 25 fps video çekip orijinal dosyasının indirme linkini paylaşacak hayırsever aranıyor

Valla kardeşim youtube'da videolar var bir tanesi de bu fakat,

https://www.youtube.com/watch?v=J65SWyZw3Fc

piksellenmelerden youtube'a yüklerken kalite bozulmuş diyebiliriz. ama 50 dolar civarında bir kamera için bu kadar
    araştırma yapmaya gerek yok. zaten bu kalitede gayet ucuz bir alet bildiğim kadarıyla.
    ihtiyacınız buysa zaten güzel kamera, alınır :) 150 liralık kameradan daha ne beklenir ki :)

Bu arada dışardan mikrofon takılamaması büyük eksiklik.
    Kimine göre çok önemli bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 25 Nisan 2016; 11:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

bu ürünü araç kamerası olarak kullanabiliyormuyuz kontağı açınca kendi açılıp kontağı kapattığımızda kendiliğinden kapanıyormu

Öyle bir özellik yok, kontağı açınca bir de selam mı versin :) o kadar da abartmayın :)
    alet normal elektronik bir cihaz, araç camına bir araç tutucusuyla tuttur, veya kaskına tak, aç düğmesine bas kullan
    video çekmeye başla bu kadar basit :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 25 Nisan 2016; 11:14:43 >
  • herkese selam risk alıp firmware yi güncelledim ilkinde yanlış versiyonu attığım için beyaz ekran hatası aldım fakat sonrasında düzelttim son versiyonla birlikte dediğim gibi 4k 25, 2k 30 da çekiyor çekim denemesi yapmadım henüz resimlerin kalitesi için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historian12 -- 25 Nisan 2016; 14:21:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanra

quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

4k 25 fps video çekip orijinal dosyasının indirme linkini paylaşacak hayırsever aranıyor

Valla kardeşim youtube'da videolar var bir tanesi de bu fakat,

https://www.youtube.com/watch?v=J65SWyZw3Fc

piksellenmelerden youtube'a yüklerken kalite bozulmuş diyebiliriz. ama 50 dolar civarında bir kamera için bu kadar
    araştırma yapmaya gerek yok. zaten bu kalitede gayet ucuz bir alet bildiğim kadarıyla.
    ihtiyacınız buysa zaten güzel kamera, alınır :) 150 liralık kameradan daha ne beklenir ki :)

Bu arada dışardan mikrofon takılamaması büyük eksiklik.
    Kimine göre çok önemli bir özellik.

4k ya geçiş yapmak istiyorum araştırmam ondan
    firefly 6s te kampanya olursa değerlendirilebilir
    4k 25 fps sanırım ve gyro ozellıklı

gyro ıle gımbalı bırlıkte kullanınca daha etkili sonuç alınıyor

• Xiaomi yoksa eken h9 mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.