Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende xiaomi var ve motovlog işi için mikrofon jackı takmayı düşünüyorum ama kameranın içerisinde pek bir boşluk olmadığı gibi olan tek boşluğun olduğu yere waterproof case'in tam da siyah olan butonu denk geliyor.o yüzden ya silikon kap alıcam ya da kamerayı değiştiricem sırf motovlog için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraonlinehayat -- 27 Nisan 2016; 10:21:40 >
  • SUAYYIP S kullanıcısına yanıt
    Hocam makina yine üzerine kayıt yapmaya başladı. Fat32 formatlı hemde. Geçen kayıt sonrası yedek bataryayı taktım. Tekrar üzerine yazmış
    😕😕😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 31 martta sipariş verdim hala gelmedi takip no the item pre advise olarak gorunuyor gelenlere ortalama kac gunde geldi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alttaki resimde tip 2 olarak geçen versiyonlar ve özellikleri var eğer bu listede kendi sürümünüzü göremezseniz büyük ihtimal tip 1 denen makinaya sahipsinizdir.

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historian12 -- 3 Mayıs 2016; 15:04:12 >
  • Selamlar,
    Eken h9 biraz önce elime geçti.
    Video resolution da yanlızca 1080p 30 seçili durumda.Diğer resolution ları seçemiyorum .Micro sd 1 gb lık kart taktım şimdilik.
    Resolution u nasıl değiştirebilirim.?
  • 2.7K 30fps görüntü ektedir. 60 mbit veri akışı var, hafıza kartından dolayı takılmalar olmuş kusura bakmayın netliğe bakmak için indirin . online seyretmeyin :)

https://www.dropbox.com/s/ifiyuppf7a3fxvr/eken%20h9%202.7k%2030%20fps.MOV?dl=0
  • araçta pil ile kullanmayın
    yaz sıcaklarında araç içinde bırakırsanız veya kayıt esnasında aşırı ısınmadan pilin patlama riski mevcut.

bu sebepten ötürü araç kameralarının hepsi, çok küçük çok dayanıklı pil ile veya kapasitörlü veya pilsiz üretilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

2.7K 30fps görüntü ektedir. 60 mbit veri akışı var, hafıza kartından dolayı takılmalar olmuş kusura bakmayın netliğe bakmak için indirin . online seyretmeyin :)

https://www.dropbox.com/s/ifiyuppf7a3fxvr/eken%20h9%202.7k%2030%20fps.MOV?dl=0

4K video da ekler misiniz?
  • Perşembe A101 iyi fiyat iyi kart. Kaçırmayın ben 16 gb lığını kullanıyorum süper kart
    Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

• Güncel uptade dosyasına nerden eriştiniz. Link paylaşabilir misiniz rica etsem.
  • SD kartı ben de almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Güncel uptade dosyasına nerden eriştiniz. Link paylaşabilir misiniz rica etsem.

Kardeşim şu iki videoya bi baksana. Ben pek anlamam ama sanki videonun altındaki link son versiyonu veriyor. İngilizceniz varsa bi okuyuverin de bize de anlatın :)

https://www.youtube.com/watch?v=2DiyB72n7Nk&feature=iv&src_vid=wmM1MnVc8A8&annotation_id=annotation_188120377

Diğer video :

https://www.youtube.com/watch?v=ZpN_N6kJZUY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 4 Mayıs 2016; 11:45:25 >

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kamerayı güncelledim.

Facebook sayfasından güncel yazılımı indirin. Sd kartı formatlayın indirdiğim dosyadan çıkan dosyayı sd kartın içine kopyalayıp cihaza takın ve cihazı açın. 4-5 Dk cihaza hiç mudahale etmeyin(ben biraz sabırsızım beklemedim cihaz hiçbir tepki vermeyince pili çıkardım cihazı brick ettim ancak geri döndürmesi de çok zor değil restore edip tekrar yazılım yükledim. kendi kendine kapanacak cihaz. Sonra sd kartı çıkarıp cihazı açtığınızda güncelleme tamamlanmış olacak.

İlk izlenim olarak güncelleme yararlı olmuş özellikle 4k performansında ciddi artış olmuş. 10 fps deki kare kare ilerleme olayı ciddi oranda azalmış.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    yarın kameram gelecek sanırım, bornovaya kadar geldi yarın da dağıtıma çıkar. Tam SD kart ne yapacağım derken bu çıktı karşıma. Eken ile uyumludur değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

yarın kameram gelecek sanırım, bornovaya kadar geldi yarın da dağıtıma çıkar. Tam SD kart ne yapacağım derken bu çıktı karşıma. Eken ile uyumludur değil mi?

+1

• arkadaşlar kameram geldi Araba dayım şu an da kart taktım açma tuşuna uzun kısa her türkü bastım çalışmıyor alet. şarjın sıfır olma ihtimali var mı sizde nasıldı

• Şarj 0 idi Bende de

• içim rahatladı vallaha. inşallah şarj sıfırdır. bir de su kabının ön yüzünde çizikler var. dış kargo ambalajını açtığımda kameranın kutusunun kapağı açıktı gümrükte bakilmis olabilir diye düşündüm.

• 2.7k 30fps veya 4k da 25fps çekme olayı kısmen yalan

kamerayı kötülemek için söylemiyorum. bende de var memnunum ancak.
    2.7k da 15fps x2 yaparak 30fps veriyor. 4k da da öyle.
    hareketli görüntülerde tam bir fiyasko çamur oluyor görüntü

1080p60 da da aynı durumu yaptığından şüphelenmeye başladım
    niyeyse aşırı hareketli videolarda 30fps daha iyi çekiyor 60 bulanıklaşmaya başlıyor.
  • Bataryayı çıkartıp baktınız mı acaba bazen naylona falan sarılı oluyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.