Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç aparatı alacağım.Eken h9 a uyar mı ?
    http://s.aliexpress.com/raiIVRFZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutunun içinden çıkan çerçeveyle birlikte kullanabilirsin. Kameranın ölçüleri sj4000 ile aynı ona uyan tüm aparatlar bunada uyuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

Kutunun içinden çıkan çerçeveyle birlikte kullanabilirsin. Kameranın ölçüleri sj4000 ile aynı ona uyan tüm aparatlar bunada uyuyor.

Çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

Arkadaşlar acaba bu kameranın mikrofonunu iyileştirecek bir işlem yapılabilir mi?Kamera ile vloglar hazırlamak istiyorum fakat mikrofonda sesler anlaşılmıyor önerisi olan?

Arkadaşın dediği gibi, cep telefonuna mikrofon bağlama adaptörünü alırsan veya cep telefonuna bağlayıp direkt cep teline kayıt etmek amaçlı mikrofonlardan
    birini alırsan çok daha kaliteli bir iş yapmış olursun. Mesela rode markasının cep telefonunda kullanma amaçlı mikrofonları var. Rode lavalier olması lazım :)
    Başka türlü kalite elde edemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincher

quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

cep telefonunda tarayıcıdan girince 39,9 gözüküyor ayriyettende aliexpresste 37,8 dolara bulunuyor.

http://www.aliexpress.com/item/Original-EKEN-H9-H9R-remote-Action-camera-Ultra-HD-4K-WiFi-1080P-Sport-2-0-LCD/32672112326.html

aliexpress orjinalliğine güvenebilir miyim sence? ya da bu kameranın sahtesi var mıdır?

Aliexpresten onlarca alışveriş yaptım ama yine de dikkat ederim :) Mutlak original diye bir ibare varsa ona çok dikkat edin.
    İyi araştırın. Yorumları okuyun. İçinize sindikten sonra siparişi verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Bu kamera su kabında tırt... Havuz içinde 7 8 dklık çekimlere dayanmıyor kapanıyor açılması için süre istiyor. Ve kayıttaki dosyayı telef ediyor.. Senede bir iki kere tatil için kullanırım dedim su da dayanmadıktan sonra ne işe yarar..

Kısacası su içerisinde kameranın ısınması tolere edilmiyor yinede kapanıyor...

Xiaomi yi kameramı satıp bunu almadı düşünüyordum ama bu yorum pek iyi olmadı.

Bende xiaomi de var. Eken'i de bir arkadaşım için sipariş vermiştim. Xiaomi çok iyi bir kamera değil ama ekeni de beğenmedim. bir de çok balık gözü.
    Diyeceksiniz ki bu paraya bu kadar, ben de katılıyorum buna :) Ama alırken yine de mümkün olduğunca iyisini almaya calışmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 8 Haziran 2016; 17:10:53 >

• Bence şu an f/p olarak en iyi kamera xiaomi yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk araç çekimimi yapacağım birazdan bakalım nasıl çıkacak.
    Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

Pilsiz kullanılabiliyor mu ? Multimedia sisteminde bulunan usb ile kullansak sıkıntı olmaz heralde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Xiaomi Kamerasının konusunda bol bol Ham çekim paylaştık : Yani Xiaomi Yi netlik anlamında 1 tık, resim çekme anlamında 2tık üstün olsada ekonomik anlanmda aparatları vs. olduğu için Eken tercih edilesi bir kamera Ayrıca 1. msjda Eken Ham çekimleride olacaktı sanırım eklemiştim.

Teşekkürler, ham görüntülerde bir sorun görünmüyor, gayet iyi, daha önce de dediğim gibi, youtube'a yüklenen videolar yanıltıcı olabiliyor, çünkü konvert yapan kişi veya kişiler doğru ayarlarda konvert yapmamış ya da yapamamış olabiliyor, bu nedenle ham görüntüler önemli, bir de insan gözü hafızası çok iyi değildir, her iki kamerayı da ayrı ayrı izleyip farkı anlamak oldukça güç, hele ki arada büyük bir kalite farkı yoksa daha da zorlaşıyor, şimdi mesela ben bu vermiş olduğunuz ham görüntülerle kendi elimdeki EKEN ham görüntülerini karşılaştıramam çünkü ne ortam aynı ne ışık aynı, baktığım zaman ikisi de bana iyi geliyor.

En doğru kıyaslama her iki kamerayı da kısa bir su borusuna filan bağlayıp yan yana aynı ortamda aynı şeyi kayıt edecek şekilde bağlayıp çekim yapmak ve çıkan sonuca bakmak olur ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim vermiş olduğunu ham görüntüler gayet iyi ve düzgün konvert yapılıp youtube a yüklenirse eken h9 ve xiaomi arasında benim daha önce youtubeda izlediğim karşılaştırma videolarındaki kadar fark olmaması lazım.

Aslında ben Sony HDR AS200V alacaktım, fakat iyi bir motosiklet kaskı ve yazlık motosiklet mont almam gereken bir döneme denk geldi o nedenle Eken'e yöneldim ve yanında bir çok aparatı olup uğraştırmaması da bunu seçmemde büyük etken oldu, AS200V istememin nedeni ise o kamerada GPS modulü var ve yazılımı sayesinde gps verisini çekilen videoya pc de ekleyip videoyu o şekilde editleyebiliyorsunuz, gittiğiniz hızı yükseklik ve harita izi olarak da ekleyebiliyor, motosiklet ile çekilen videolar o şekilde daha iyi olur diye düşünmüştüm ama Sony alma planım daha ileri bir tarihe ertelendi.

Aslında bu gps verisi ekleme işini yine yapabiliyoruz ama daha fazla uğraştırıyor, telefonun gps'ini kullanarak geo tracks, hellotracks vb uygulamalarla gps verisini kaydedip, garmin virb edit programı ile videoyu bilgisayar ortamında birleştirebiliyoruz ama onun senkronu ile uğraş, bir yandan telefonun gps aç ordan ayrı gps kaydı al ayrı ayrı işler beni biraz kasıyor, belki pratikte en fazla onlar için 10*15 dk harcanıyordur ama hem çalışma saatlerim çok ters, gece 3 de ofisden çıkıyorum, sabah 7-8 den önce uyuyamıyorum, akşama kadar da uyuyorum desem yeridir, o nedenle bu ufak gibi gözüken ayrıntılar gözümde fazla büyüyor, o saatte gece gece de bunlarla uğraşmak istemiyorum, artık sony'yi ne zaman alırsam o işler ona kaldı diyelim.

bahsettiğim gps verisi eklenmiş videoya bir örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 9 Haziran 2016; 5:46:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanra

quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

quote:

Bu kamera su kabında tırt... Havuz içinde 7 8 dklık çekimlere dayanmıyor kapanıyor açılması için süre istiyor. Ve kayıttaki dosyayı telef ediyor.. Senede bir iki kere tatil için kullanırım dedim su da dayanmadıktan sonra ne işe yarar..

Kısacası su içerisinde kameranın ısınması tolere edilmiyor yinede kapanıyor...

Xiaomi yi kameramı satıp bunu almadı düşünüyordum ama bu yorum pek iyi olmadı.

Bende xiaomi de var. Eken'i de bir arkadaşım için sipariş vermiştim. Xiaomi çok iyi bir kamera değil ama ekeni de beğenmedim. bir de çok balık gözü.
    Diyeceksiniz ki bu paraya bu kadar, ben de katılıyorum buna :) Ama alırken yine de mümkün olduğunca iyisini almaya calışmak lazım.

Ekeni hatırlayamadım ama Xiaomi Yi deki Balık gözü olayını kapatabiliyoruz

• 39 dolar standar aksesuar ile sipariş verdim.Üzerine araçta kullanmak için cama yapıştırılan aksesuarda ekledim.40 dolara geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

39 dolar standar aksesuar ile sipariş verdim.Üzerine araçta kullanmak için cama yapıştırılan aksesuarda ekledim.40 dolara geldi :)
    Gearbestin yeni kampanyası, Ticket almayı unutmayın hediyeler güzel :

Detaylar :http://forum.donanimhaber.com/m_117561586//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Gearbestin yeni kampanyası, Ticket almayı unutmayın hediyeler güzel :

Detaylar :http://forum.donanimhaber.com/m_117561586//tm.htm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar EKEN H9 BATARYASI arıyorum ama hepsi 4$ın üstünde. Benzer bataryalar var ama sorulan sorulara gearbest ne oluyor demiş ne olmuyor demiş. Fiyat güzel ama kafamda deli deli sorular? :) şarj ünitesi de almayı düşünüyorum ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: williamwoles_68

arkadaşlar EKEN H9 BATARYASI arıyorum ama hepsi 4$ın üstünde. Benzer bataryalar var ama sorulan sorulara gearbest ne oluyor demiş ne olmuyor demiş. Fiyat güzel ama kafamda deli deli sorular? :) şarj ünitesi de almayı düşünüyorum ayrıca.

Şu iki ürünü aldım ama toplamda daha uyguna da bulunabilir biraz araştırırsanız...
    Batarya sj4000 bataryası ile aynı...

Ben bataryayı aldığımda 2.84 idi... Bu batarya linki :http://tr.aliexpress.com/item/Hot-Sale-2pcs-2x-3-7V-900mAh-Sj4000-battery-Rechargeable-Li-ion-Spare-Battery-For-Sj4000/32291531454.html

Bu da şarj cihazı :http://tr.aliexpress.com/item/USB-Port-Battery-Charging-Cradle-Desktop-Charger-For-SJ4000-Sport-Action-Camera-Black-Electronics-Accessories/32377542048.html

----------------------------------

Başka bir satıcı da 2.95 e var batarya , işte link :http://tr.aliexpress.com/item/1pc-3-7V-900mAh-Battery-Power-Replace-for-SJCAM-SJ4000-Sports-Camera-DVR/32605392627.html?spm=2114.010208.3.26.KQSHOn&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_3_10037_10017_507_10033_10032_401,searchweb201603_1&btsid=c8a1ee72-31b9-4cf5-8923-7ca4e1b579d8

Daha da uyguna şu var, hem 1 batarya hem de şarj aleti :http://tr.aliexpress.com/item/Double-Groove-design-DC-4-2V-USB-Battery-Charger-Adapter-with-USB-Cable-For-GoPro-SJ4000/32596582672.html?spm=2114.010208.3.1.9d886P&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_3_10037_10017_507_10032_401,searchweb201603_1&btsid=2dc97311-e50e-48ea-99e3-0a0a4f3591f7

• tanra T kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için teşekkür ederim. ben de çok alışveriş yaptım ama kamera konusunda xiaomi yi tercih ettim. pişman olmam umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincher

tavsiyeniz için teşekkür ederim. ben de çok alışveriş yaptım ama kamera konusunda xiaomi yi tercih ettim. pişman olmam umarım.
    Arkadaşlar merhaba..
    Ben de Gearbest'ten 23.05.2016 da almıştım ürünü, 8.06.2016 da Türkiye'ye PTT ye giriş yaptı.
    Bugün baktım UKIM'e geçmiş benim paket !!
    Ne şans bende ki.. Kablo alsam gümrüğe takılıyor.
    Benim gibi Gearbest'ten alıp gümrüğe takılan var mıydı aranıza başka?
    Aşamalar nasıl gelişti, endişelenmeme gerek var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lendanoz55

Arkadaşlar merhaba..
    Ben de Gearbest'ten 23.05.2016 da almıştım ürünü, 8.06.2016 da Türkiye'ye PTT ye giriş yaptı.
    Bugün baktım UKIM'e geçmiş benim paket !!
    Ne şans bende ki.. Kablo alsam gümrüğe takılıyor.
    Benim gibi Gearbest'ten alıp gümrüğe takılan var mıydı aranıza başka?
    Aşamalar nasıl gelişti, endişelenmeme gerek var mı arkadaşlar?

Sıkıntı yok sipariş 75 Euro üzeri değil gümrük sınırını geçmiyor. Kontrol amaçlı girmiş.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.. Sağolun..
  • Eken h9 için uyumlu uzakdan kumanda varmıdır acaba h9rlerde standart olarak kutudan çıkıyor h9a ekstra alsak bağlanır mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4B3058CAB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba, render konusunda birkaç sorularım var, öncelikle çekim yaptıktan sonra Sony vegas programı ile videolar üzerinde düzenleme yapıp render alıyorum ama kalite orijinal videoya göre bir miktar düşüyor(kabul edilebilir seviyede yinede orijinaline yakın) ancak youtube'a yükledikten sonra neredeyse %30-40'lık bir görüntü kaybı yaşıyorum, çok hareketli anlarda piksellenmeler bile oluyor, bu sorunu aşmak için hangi ayarları kullanabilirim, bir bilginiz varmı?Fikir vermesi açısından videolardan birkaçını örnek olarak koyuyorum.
    İlk 2 video nispeten daha iyi ama yinede görüntü kayıpları çok fazla(720p/60 fps'de izlerseniz daha iyi olur)

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.