Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neil deGrasse Tyson

Arkadaşlar merhaba, render konusunda birkaç sorularım var, öncelikle çekim yaptıktan sonra Sony vegas programı ile videolar üzerinde düzenleme yapıp render alıyorum ama kalite orijinal videoya göre bir miktar düşüyor(kabul edilebilir seviyede yinede orijinaline yakın) ancak youtube'a yükledikten sonra neredeyse %30-40'lık bir görüntü kaybı yaşıyorum, çok hareketli anlarda piksellenmeler bile oluyor, bu sorunu aşmak için hangi ayarları kullanabilirim, bir bilginiz varmı?Fikir vermesi açısından videolardan birkaçını örnek olarak koyuyorum.
    İlk 2 video nispeten daha iyi ama yinede görüntü kayıpları çok fazla(720p/60 fps'de izlerseniz daha iyi olur)

Adobe premier kullanıyorum, mpbs değerini yüksek girince kalite kaybı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mbps değerini orijinal videoya göre dahamı yüksek giriyorsunuz yoksa eşit falanmı?Böyle yapınca youtube'a atıldığında tahmini olarak ne kadar kayıp oluyor?
  • arkadaşlar oficcial gopro studio programını deneyen varmı acaba..?
  • 15 gün önce Aliexpress'den aldığım EKEN h9r geldi. Cihaz beklediğimden daha iyi çıktı. Tavsiye ederim
    Bu mesaja eklenen görseller:

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 16 Haziran 2016; 20:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns41

Arkadaşlar almak isteyene aldığım fiyattan verebilirim gerbesten aldım yedek batarya ve kılıfda var. Xiomide aldigim icin boşa cikti

Düşündüğünüz rakam nedir hocam? Ben Xiaomi alınca arkadaşım da bir aksiyon kamerası almak istedi, uygun olursa hiç yurtdışı ile uğraşmayalım.
  • Niye Ali den aldınız hocam, daha mı ucuzdu ? 15 gün iyi bir süre, link varmı değerlendirelim.😉

• Webmoney hesabımda bir miktar para vardı tek geçerli olan yer Aliexpress'di o yüzden oradan aldım.

Link:http://tr.aliexpress.com/item/Original-EKEN-H9-H9R-remote-Action-camera-Ultra-HD-4K-WiFi-1080P-60fps-2-0-LCD/32660220587.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neil deGrasse Tyson

mbps değerini orijinal videoya göre dahamı yüksek giriyorsunuz yoksa eşit falanmı?Böyle yapınca youtube'a atıldığında tahmini olarak ne kadar kayıp oluyor?

Aynı mpbs giriyorum, Youtube ye yüklerken kayıp olması kaçınılmaz

• ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Geldimi sizin urun. Fiyatı iyi şuan. Gearbestte stok yok. Biraz cesaret vrirsenizbende alacağım

• cakin kullanıcısına yanıt
    ürün daha gelmedi ama sorun olcağını sanmam satıcının puanı yüksek ama ekeni yeni satıyp sahte vs. satıp puanını düşürme riskini almaz bence ürün gelsin alixpresede burayada yorum atarım.

• ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Diğerleri gibi set degilmi buda.
    Yanında almayı tavsiye ettigin birşey varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: draconist

quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

Gece çekimi xiaomi yi den daha iyi gibi sanki.

O konuda kesin bir şey diyemem ama ben de EKEN H9 almadan önce Youtubedaki karşılaştırma videolarına güvenip almıştım, o güvenim boşa çıkmadı.

Yine de şöyle bir konu var, esas performans ham görüntülerden anlaşılır ve benim yüklediğim 30 saniyelik video ham görüntüye en yakın performansı, yani yüksek bitrate, yüksek fps ve bunu bile önce pc de konvert yaptım, bir de youtube'a yüklerken sitenin kendi de konvert yapıyor toplamda 2 kez konverte uğrayıp görüntü orjinal halinden daha düşük bir seviyeye geliyor. Yani şunu demek istiyorum, Xiaominin ham görüntüsünü görmedik, millet nasıl konvert yapıyor onu da bilemiyoruz, o konverti yapıp bir de youtubea yüklerken de görüntü kaybı yaşanıyor, Xiaominin ham görüntüleri görmeden kesin bir şey söylemek zor ama Xiaominin Eken H9 dan daha iyi olduğunu gösteren bir video henüz görmediğim için Eken H9 almıştım, bu saatten sonra Xiaomi aslında daha iyi çekiyor diyen varsa o videoyu göstermesi lazım, ben görmedim, şu saatten sonra daha iyi video gösterebilen olsa da benim için artık fark etmez zaten alacağımı almış bulundum hem de mevcut görüntü beni yeterince tatmin de etti. Belki tek sorun şu olabilir, 1080p 60 fps de 1 saat ya da üzeri çekim yapamıyor sanırım ama cihazı powerbankla birlikte de kullanabiliyoruz, önceki mesajlarda birisi çakmak girişine bağlayıp kullanmaktan bahsetmiş, o girişten kamerayı kullanmak cihazı normalden daha fazla ısıtabilir, zaten normal çekim yaparken ısınan bir cihazı bir de şarj halinde iken kullanırsak daha da fazla ısınacaktır, illa şarj edeceğim deniyorsa powerbank ile yapılmasını tavsiye ederim ya da cihazı almışken benim gibi yedek batarya ile birlikte alın, pili değiştirin, biten pili şarj edin bu kullanım senaryosu daha sağlıklı olur. Aşırı ısınan bir kamera sıcaktan dolayı kendini kapatabilir.

Son olarak daha uzun bir video çektim ama mesela bundaki görüntü kalitesi ilk yüklediğim videodan daha düşük, çünkü videonun süresi uzun ve megabyte olarak fazla yer kaplamasın, youtube'a yüklemesi de uzun sürmesin diye konvert seçeneklerinde bitrate ayarını düşürdüm, hatta direkt 30 fps olarak konvert yaptım bu nedenle görüntü kalitesi daha da düştü, yani bu aşamada artık çok net olmasına değil de videonun en azından izlenebilir durumda olmasını istedim ve sonuç 1080p de yine fena değil üstelik bu çekim de gece çekimi olmasına rağmen gayet tatmin edici.

bende bunu aldım
    http://www.aliexpress.com/item/H9-Wifi-Ultra-HD-4K-Video-Wide-Angle-Sports-Camera-2-inch-Screen-1080p-60fps-Gopro/32613063028.html

acaba orjinal mi?

bende motosiklet kullanıyorum kaska takıcam çok gerekli bir ürün gerçekten

• merhaba arkadaşlar bende bu üründen almak istiyorumda bir hafta sonra tatile gidicem yurt dışından alsam yetişmez yeni alıp aldığı fiyata satmak istiyen arkadaşlar varsa bana özel mesaj atarsa konuşalım anlaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakin

Diğerleri gibi set degilmi buda.
    Yanında almayı tavsiye ettigin birşey varmi

Aksesuarların hepsi standart ama siz bi yedek batarya ve şarj aleti alabilirsiniz hatta bence bitaşıma çantasıda alın tüm aksesuarlar dağınıklık olmadan kaybolmadan yanınızda olur.

• beyler ben arabistandayım ve kingsouq adlı sıteden sıparıs verdım aynı kamerayı ve geldı fakat sahte olabılır dıye dusuncedeyım nıye dersenız aletın hdmı gırısı yok ama herseyı aynı normaldakıyle wıfı falanda calısıyor acaba bunun hdmı cıkısı olmayan versıyonu var mı ya da hdmı cıkısnı acmaya mı unuttular aletın ustune ıcınde vardır belkı ?
  • Ben bugun aliexpressten aldim 81 dolara geldi full paketin yani sira gogus icin ve kafa icin iki ayri tasima askisi 1 harici ek batarya ve sarj aleti 1 tane monopod ve tum ekipmanlar icin tasima cantasi belki biraz pahali oldu emin degilim ama hizli kargo yapiyorlar bekliyorum bakalim...

• Arkadaşlar hepinize iyi forumlar,aliexpress'ten eken h9 kamera almaya karar verdim yaklaşık 43 Dolar ortalama ne kadar zamanda geliyor ben su altı için kullanacağım tavsiye edermisiniz teşekkürler.Fark verip xiaomi yi almaya gerek varmı.
  • Bu kamera vloglar için uygun mu? Go pro hero 4 Session çok iyi ses kaydediyor, bu nasıl? Kulaklık girişi de yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Bu kamera vloglar için uygun mu? Go pro hero 4 Session çok iyi ses kaydediyor, bu nasıl? Kulaklık girişi de yok galiba.

https://www.youtube.com/results?search_query=sj4000+mikrofon

kasa sj4000 le birebir aynı, içinde tek fazlalık demir wifi anteni onuda başka tarafa büküp takanlar var

https://www.facebook.com/groups/EKENusergroup/permalink/881276375333346/

• quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar,aliexpress'ten eken h9 kamera almaya karar verdim yaklaşık 43 Dolar ortalama ne kadar zamanda geliyor ben su altı için kullanacağım tavsiye edermisiniz teşekkürler.Fark verip xiaomi yi almaya gerek varmı.

Su altı kabındayken ısınıp kapanıyorsa su altında daha çok sıkıntı olacağını düşünüyorum. Bütçe sorunu yoksa xiaomi yi alın birde nem giderici kağıt gibi şeyler var onlardan alın su geçirmez kılıfa koyun sorun olmadan 30-40 dk kayıt yapar heralde
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.