Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanerdk

quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar,aliexpress'ten eken h9 kamera almaya karar verdim yaklaşık 43 Dolar ortalama ne kadar zamanda geliyor ben su altı için kullanacağım tavsiye edermisiniz teşekkürler.Fark verip xiaomi yi almaya gerek varmı.

Su altı kabındayken ısınıp kapanıyorsa su altında daha çok sıkıntı olacağını düşünüyorum. Bütçe sorunu yoksa xiaomi yi alın birde nem giderici kağıt gibi şeyler var onlardan alın su geçirmez kılıfa koyun sorun olmadan 30-40 dk kayıt yapar heralde

Eken H9 cihaz su kabında ısnıp kapanıyormu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

quote:

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar,aliexpress'ten eken h9 kamera almaya karar verdim yaklaşık 43 Dolar ortalama ne kadar zamanda geliyor ben su altı için kullanacağım tavsiye edermisiniz teşekkürler.Fark verip xiaomi yi almaya gerek varmı.

Su altı kabındayken ısınıp kapanıyorsa su altında daha çok sıkıntı olacağını düşünüyorum. Bütçe sorunu yoksa xiaomi yi alın birde nem giderici kağıt gibi şeyler var onlardan alın su geçirmez kılıfa koyun sorun olmadan 30-40 dk kayıt yapar heralde

Eken H9 cihaz su kabında ısnıp kapanıyormu?

önceki mesajlarda yazıyordu, zaten çok sıcak çalışan bir kamera uzun çekimlerde sorun yaratıyormuş kapanma vs. iyice araştırın. xiaomi yi alın su altı için böyle değişik değişik aksiyonlara gerek yok

• ben aralıksız 1 saat çekim yaptım pili denemek için kapanmadı..
  • https://www.facebook.com/mehmet.korkmaz.5076/videos/1291549394206482/
    arkadaşlar videoyu direk böyle yükledim program kullanmadan sizin bahsettiğiniz programlar daha kaliteli görüntümü veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spil444 -- 22 Haziran 2016; 14:18:14 >

• Powerbank kamera çalışırken şarj etmezmi bu kamerayı? eğer ediyorsa fazla pile gerek yok. benim için en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

Powerbank kamera çalışırken şarj etmezmi bu kamerayı? eğer ediyorsa fazla pile gerek yok. benim için en azından.

eder hocam + olarak powerbank bağlı iken yani şarj olurken de kayıt yapmaya devam edebilirsin

ısınma durumundan bahseden arkadaşlar içinde şimdiye kadar yaklaşık 40-50 kere 30 dk ve üstü kayıtlar yaptım cihaz hiç ısınıp kapanmadı, su geçirmez kap varken sadece kabın dışından buğulanma yapıyor.Ben bisiklet üzerinde kullandım ve su altında ısınacağını hiç sanmıyorum, su ortamı havaya göre daha yoğun olduğu için aletin daha çabuk soğumasını sağlar diye düşünüyorum

• Arkadaşlar şu videodaki görüntüler çok hoşuma gitti, çok kaliteli geldi. Tabi video editlenirken de baya bir emek verilmiş ama bu şekilde çekimler yapmak mümkün mü bu tarz sonuçlar alabiliyor musunuz ?
  • Beyler SD Kart olarak ne tavsiye edersiniz ? Mümkünse Fiyat Performans oranı yüksek olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpressde 31 dolara var sahte mi o?
  • m.gearbest.com/memory-cards/pp_298158.html

Ben bu kartı kullanıyorum gerçekten değerleri çok iyi yanılmıyosam geri bildirimlerde okuma yazma hızını paylaşmışlardı linkten bakabilirsiniz

• yapılabilir hocam ama dediğiniz gibi montaj sırasında oldukça fazla emek harcanmış gibi,kalite olarak gördüğünden daha iyi aslında ama youtube'a atılınca yaklaşık %30 civarı kayıp oluyor,örnek olması açısından h9 ile bisiklet üzerinde çektiğim videolar var dilersen gönderebilirim
  • official firmware (4k 24fps) yüklenmiş eken h9 ile amkov amk7000s karşılaştırması
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

official firmware (4k 24fps) yüklenmiş eken h9 ile amkov amk7000s karşılaştırması

Amköv candır

• Merhaba arkadaşlar;
    Nihayet kameram geldi , Kutuda/Açıklamalarında ve içerisinde ki yazılımın hiçbir yerinde Eken H9 ibaresi geçmiyor..!
    gearbest'ten Eken H9 linkinden satın almıştım, H9 linkinden değil..!
    Birkaç fotoyu ekledim mesaja. Acaba gearbest sahte mi gönderdi diye kuşkulanıyorum.
    Kamerada gelen yazılım bilgileri ;

ActionCam H9
    160421LY

şeklinde..
    Ama asıl önemli olan settings'te Film Boyutu olarak sadece 1080p/30fps aktif. Diğer modlara geçiş yapılamıyor yani pasif..!
    Ne yapmam gerek, eğer firmware ile ilgili birşeyse nereden hangi firmware'i yüklemem gerek?
    Konuyu en baştan inceledim ama bu konuda bir mesaj bulamadım, kaçırdıysam konu sahibinden özür dilerim.
    Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• Cihazınızın orjinal olması lazım ekenin yaptığı açıklamada sonunda harf var bizim versiyonlarımızın sonundadiyor. diğer video seçeneklerinin pasif olmasının nedeniyse büyük ihtimalle hafıza kartınızdan kaynaklanıyor daha kaliteli bir hafıza kartı denerseniz sorununuz çözülecektir
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lendanoz55 -- 26 Haziran 2016; 13:58:22 >
  • 16GB Sandisk class10 kart taktım düzeldi, şimdi 4K 25fps dahi aktif..
    Versiyon numarasının sonunda harf olduğuna göre sanırım orijinal ve son versiyon..
    teşekkür ederim..
  • lendanoz55 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

• arkadaşlar yedek batarya alacağım Eken H9 için

cihazın içinden çıkan 3,7V 1050mAh

http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_356904.html

bu batarya. fakat açıklamasında H9 geçmiyor, ölçüleri cihazın içindeki batarya ile tutuyor.

H9 için uyumlu gösterilen batarya;

http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_244868.html

bu batarya. fakat bu 900mAh ve cihazının içindeki batarya ile ölçülerinde farklılık var!

kafam karıştı, siz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lendanoz55 -- 26 Haziran 2016; 20:25:45 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.