Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aralar ukimde bir yavaşlık söz konusu.1 haftadır kargo beklyor.sipariş verenlere duyurulur.
  • Flat_Broke F kullanıcısına yanıt
    ekstradan batarya alsaydın ben 4 tane aldım şarz cihazıyla beraber 9.95
  • quote:

Orijinalden alıntı: spil444

ekstradan batarya alsaydın ben 4 tane aldım şarz cihazıyla beraber 9.95

Ekstradan bir tane daha batarya aldım. Powerbank yanımda olur biri bitince diğerini takar boş olanı doldururum düşüncesiyle. Ancak cihaz bir gelsin de duruma göre iki tane daha batarya alabilirim. SJ4000 'nin yeni versiyon EKEN'e uyumlu bataryaları varmış onlardan almayı düşünüyorum.
  • Selam Arkadailar.
    Bende H9 Action camera aldım bilen arkadaşlara...
    versiyon olarak 150914 görünüyor
    son versiyon mudur.
    yeni versiyon yüklemesi nereden nasıl yapılıyor.?
    Hafıza kartınıhttp://n11.com/hafiza-kartlari/samsung-32gb-evo-plus-micro-sd-class10-80mbsn-hafiza-karti-P82212818
    buradan sipariş ettim f/p olarak bana en mantıklısı geldi
    cevaplarınız için teşekkürler.
  • eybi E kullanıcısına yanıt
    benimkide 150914 net bir yönlendirme bulamadığım için güncelleme yapmaya cesaret edemedim face grubunda dosyalar bölümünde güncelleme var yaparsan benimlede paylaş lütfen
    https://www.facebook.com/groups/EKENusergroup/?ref=ts&fref=ts
  • Selam Arkadaşlar.
    H9 Action camera için versiyon araştırmalarımın sonunda öğrendiklerimi paylaşayım.
    H9 action camera 2 tip olarak piyasada bulunuyor tipler neye göre sınıflandırılmış derseniz anlamadım
    ben neye göre değerlendirdim derseniz, benim kamera versiyonum halı hazırda 150914 buna göre tip 2 dedim ve 160309 LY versiyonunu yükliyeceğim
    sd kartım bu gun geliyor.
    versiyon yüklemesi yapmadıysanız yapmayı düşünüyorsanız aşagıda yazdıgım numaralara göre cameranızın tipini belirleyin versiyonu ona göre yükleyin
    TİP 1 Camera versiyon numarası
    150910-151005-151009-151103-151128-151204-151208-151229 zannederim kırmızı ile renklendirdiğim yüklüyemiyor
    son versiyonu 160309 SJ Yüklüyebiliyor

TİP 2 Camera versiyon numarası
    150914-151015-151207 zannederim kırmızı ile renklendirdiğim yüklüyemiyor
    son versiyonu 160309 LY Yüklüyebiliyor
    versiyona 4K/25 fps ilave edilmiş.
    VERSİYON YÜKLEME
    -Kaliteli sd kartınızı FAT32 olarak biçimlendirin.
    -içine indirmiş olduğunuz versiyonu kopyala yapıştır yapın sd kartın içinde başka hiç bir bilgi, dosya bulunmasın.
    -kameranızın şarjı tam dolu olsun.
    -kameranız kapalı vaziyette sd kartı takınız.
    -kameranızın açma tuşuna basarak çalıştırınız.
    -yaklaşık 3-4 dakika yükleme süresnden sonra kamera kapanıyor.
    -sd kartı içinden çıkarıp tekrar FAT 32 olarak formatlayıp kameraya takın
    -problem olmaması için bilgi kayıdı yapmadan önce sd kartınızı birde kamerada biçimlendirin.
    YİNEDE DİKKAT EDİN Araştırın emin olduktan sonra işlem yapın yada yapmayın.
    cihazınızın kullanılamaz hale gelmesinden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum
    indireceğiniz site
    https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABwV-E8jowHcMyA&id=F14A8D0B112A2BE3%216671&cid=F14A8D0B112A2BE3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eybi -- 13 Temmuz 2016; 18:20:46 >

• Selamlar
    yazdıklarımı yaptım ve
    benim H9 action cameranın
    versiyonu 160309 LY
    oldu bir problemle karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eybi -- 13 Temmuz 2016; 18:18:33 >
  • eybi E kullanıcısına yanıt
    4k harici bir değişiklik oluyormu acaba yoksa sadece 4k içinmi güncelleniyor birde fat 32 için program linki verebilirmisin teşekkürler.birde linkteki hangi dosyayı indiriyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spil444 -- 14 Temmuz 2016; 11:29:01 >
  • bende formatladım fakat başka bir yazılım kullandım 160627ly oldu 4k 25 2.7 k30 fps 720p 120 fps oldu 720 60 fps kayboldu
  • spil444 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarda disk biçimlemede fat32 seçimini yapacaksınız
  • yi ile bunun arasında kaldım hazır stoktada yi yokken çok alasım var :D
  • testlere baktım ve bu kamerada karar kıldım, Türkiyede 400 lira dışarda USD 40.99, aldım bide hızlandırılmış kargo yaptım inş gerçekten hızlandırılmıştır umarım boşa kazık yemem kargo bedelinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 19 Temmuz 2016; 12:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plasebol

testlere baktım ve bu kamerada karar kıldım, Türkiyede 400 lira dışarda USD 40.99, aldım bide hızlandırılmış kargo yaptım inş gerçekten hızlandırılmıştır umarım boşa kazık yemem kargo bedelinde

Link alabilir miyim?
    Bir de, geldikten sonra fotoğraf paylaşır mısınız size zahmet?
    Ben fotoğraf için alacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: işte o bendim

quote:

Orijinalden alıntı: plasebol

testlere baktım ve bu kamerada karar kıldım, Türkiyede 400 lira dışarda USD 40.99, aldım bide hızlandırılmış kargo yaptım inş gerçekten hızlandırılmıştır umarım boşa kazık yemem kargo bedelinde

Link alabilir miyim?
    Bir de, geldikten sonra fotoğraf paylaşır mısınız size zahmet?
    Ben fotoğraf için alacağım...

tabiki atarım.

54,89$ olmuş ürün şimdi link için baktım da

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_362082.html

edit: diğer renkler aldığım fiyatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 20 Temmuz 2016; 1:13:29 >

• bugün uzun bir çekim yaptım ancak 10 ar dakikalık bölümlere ayırmış nedeni nedir? car mode ve loop kapalı ?
  • bir ayar yok bu şekilde çekiyor programla birleştirirsin.
  • spil444 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Bir de çekimleri bilgisayarda izlediğimde biraz bulanık gibi tam kalite değil gibi anlayamadım tam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar,
    Bende bu kameradan alıcam,aliexpress de çok ucuzlar 35-40$ falan,fakat ben bunun çakma olmadığı nasıl anlarım,
    yada aliexpress den alan varmı bu kamerayı ? :)
  • üstteki gearbest linkindeki siyah eken h9 tekrar 40 $ olmuş.
  • yasing34 Y kullanıcısına yanıt
    çakmaların fiyatları ve özellikleri farklı
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.