Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pozlama ayarını ışığa göre ayarlayınca görüntüler gayet normal oluyor 1080p ile mi çekiyorsun
  • spil444 kullanıcısına yanıt
    Evet çözünürlükyüksek olduğu için.Pozlamayı nasıl ve neye göre ayarlamalıyım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende aliexpresden 55$ h9r modelini aldim. Yaninda ilave sarj standi ve batarya ile birlikte. Kamera tam bir sarj canavari. Biraz fazla isiniyor. Birde telefon ile baglandiktan sonra kameranin cektigi videolari izlerken ses çıkmıyor anlamadim. Ses mi kaydetmiyor cihaz yoksa bilgisayar dan mi acmak gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 23 Temmuz 2016; 18:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

1 aydır araştırıyorum, dallanıp budaklandı artık arayış sürecim.
    Hazır 40 dolarken alayım diyorum ancak kargo kaç günde geliyor?
    28 gün sonra tatile çıkacağım

Türkiye'den alsam önerir misiniz? Sjcam satanlar var ve güncel kur ile daha ucuza geliyor.
  • Arkadaşlar su altı denemesi gerçekleştirdim merak edenler izleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Arkadaşlar su altı denemesi gerçekleştirdim merak edenler izleyebilir.

hocam merak ettiğim bir şey var cevaplarsanız sevinirim, wifi li mi kamera ve eğer wifili ise

örneğin şu an kayıtta cihaz ve wifi ile siz bu cihazı telefondan kayıt esnasında eş zamanlı görüntüleyebilir misiniz

diyelim ki yukarıdaki sorunun cevabı evet o zaman

bu kamera kayıtta iken görüntüyü eş zamanlı birden fazla telefonda görüntüleyebilir misiniz, örneğin 3 telefonda aynı görüntü ve kamera da aynı yeri çekiyor

teşekkürler

• araçta kullanmak için cama yapışan apera kutu içerisinden çıkıyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

araçta kullanmak için cama yapışan apera kutu içerisinden çıkıyor mu arkadaşlar?

ben daha çok araçta kullanmak için aldım tabi çıkartıp heryerde de kullanılır. 3 güne elime geçicek isteseniz ozaman cevaplarım. İsterseniz youtube da eken h9 unboxing diye arama yapın görülebilir.
  • Kameranın herhangi bir yerinde eken yazıyormu.

Elime bugün ulaştı. Eken yazısını göremedim acaba sahtemi diye kuskulaniyorum.

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    Evet hocam cihaz Wifi'li, LG g4 ile bağlanıyorum anlık olarak görüntüleyebiliyorum lakin sürekli donmalar mevcut. Daha fazla cihaz ile denemedim maalesef

• cakin kullanıcısına yanıt
    Cihazda EKEN falan yazmıyor, sadece 4K Wifi yazısı mevcut.

• Bazı ürünler vardır çok pohpohlanır içinden bir cacık çıkmaz bazı ürünler vardır çeşit çeşit versiyonları markaları vardır sana en çin malı dandiği denk gelir ama ürün elime ulaştı çok memnun kaldım.

Arabada kullanmayıda düşünüyorum ama kameranın önüne mavi şarj gösterge ledini koymuşlar. Bu hiç olmadı orayı artık karartıcam bir şekilde.

Aparatlarda araba cam için apart yok, göğüs veya kafa için ise bir aparat var gibi ama çok dandik 30 liraya GGden bir tane aksiyon kamerası göğüs kemeri almam gerekecek. (Bimden 30 liraya araba kamerası almış hayatımın hatasını yapmıştım onun araba aparatı o yanlışı azda olsa dindirdi)

1080p 30hertz en stabili, 10 dakikası 1700 mb (1.7 gb)

Döngü kayıtta 4k ve 2k seceneğini seçme kapanıyor.

4k kaydı 4k TVye izlemek istedim akıcı olur diye bekledim ama az takılmalarla izleniyor akıcı değil. malesef 4k kayıt bu kamerayı aşıyor.

tasarımı çok hoş ufacık heryere al götür

SD kart takmada çıkarmada cihaz kendini kapatıyor, Şarja takarken otomatik açılıyor, Şarjı bitince kadarki videoyu kaybetmiyor kaydediyor( bu son satır biraz boş yazı oldu sanki)

edit: ek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 27 Temmuz 2016; 14:49:48 >

• Arkadaşlar videoları telefona Ez iCam programı ile indirirken cihaz ile kablosuz bağlantı kopuyor, ancak onun dışında bağlantıda bir problem yok. Bu sorunla karşılaşan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat_Broke -- 27 Temmuz 2016; 16:10:38 >
  • Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim almak üzereyim bu kamerayı,
    şimdi ısınıyor demişsiniz çok mu ısınıyor yani bu sorun teşkil eder mi ?
  • yasing34 Y kullanıcısına yanıt
    ısınma sorun yaratmıyor bana kullanıldıkça ısınma azalıyor gibi geldi sadece direk güneş alacak şekilde kullanıldığında aşırı ısındığını farkettim diger aksiyon kam. larında ısındığından bahsediliyor forumlarda
  • mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    hayır hocam çıkmıyor. ayrıca almanız gerekiyor.
    http://tr.aliexpress.com/item/1pcs-Car-Windshield-Suction-Cup-Mount-Holder-For-Camera-Car-Key-Mobius-Action/32375991363.html?spm=2114.13010608.0.65.C0jdu4
    buyrun link bu. ben 90 cente aldım. adam pazarlık atın. arkadaşım 90 cente almış diye :) ebatı küçük. mouse kadar diyelim. torpido da ve camda fazla yer kaplamıyor :)
  • arkadaşalar Eken h9 kamerama bugün gearbesten sipariş geçtim ama siparişi iptal etmişler. Sadece batarya göndermiyoruz diye. şarj ünitem var. sizce nasıl getirtebilirim.?
  • https://www.****larindir.com/prodad-mercalli-v4-sal-4-0-452-1.html
    şu programda iyi gibi diğer birçok programla entegre çalışabiliyor
  • Beyler birsey sorucam su alti kabinin merceginin onunde plastik jelatin varmi acaba sizde de

• Kaçıran üzülür 39.9 $ harici lens iyi kamera tam set kutu içeriği

Detaylar :

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119049279

Cihazın normal fiyatı ebay de 129 $

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.