Şimdi Ara

Ekici=Akıllı Futbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekici oyun zekası en yüksek orta saha oyuncusu Fenerbahçedeki. Aykut Kocaman yanlış oyuncuyu çıkardı beşiktaş maçı çevirebilir

• Sakatlık çıkabilirdi . Çıkması iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoruldu sanırım. Yoksa dikine 2-3 tane çok iyi top çıkardı, iyi oynuyordu. Valbuena'nın çıkması hataydı. Şapkadan tavşan çıkarabilecek bir oyuncu ve çok faul aldırıyordu.
  • ekici'nin çıkması doğruydu çünkü tam olarak 90 dkyı kaldırabilecek temposu yok. süre aldığı zaman boyunca gayet güzel işler yaptı. temposu 90 dkyı kaldırdığında bize ilaç olacak.

ben valbuena yerine giuliano çıkar diye düşünüyordum ama sonradan hocaya da hak verdim. valbuena kaç maçtır 90 dk oynuyor ve maç çok sert geçiyor. takımın da en önemli silahı valbuena olduğu için sakatlanmasını göze almadı ve onu oyundan çıkardı. bence gayet de doğru bir hareketti.
  • ekiciyi isteyerek cıkarmadı adam kaç aydır top oynamıyor 90 dk kaldıracak kondisyonu yok
  • İlk yarının en iyisi ilk penaltı bunun eseri. 90 dk oynayacak kapasiteye geldiğinde kadroda adı ilk yazılır.

• Ekicinin ikinci yarıya başlayıp, oyundan düştüğü görülmeye başlandığında oyundan çıkması lazımdı

Takımda alternatifi olmayan tek oyuncu, 2 haftadır oyun olarak ekici farkı yaşıyo bu takım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Topu Tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.