Bildirim
Ekim de VolvoS40d
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alınca son hızı (denersen eğer) burda paylaşabilirmisin?
quote:
Orjinalden alıntı: yuppi
Ben de Ekim ayında VolvoS40d alıyorum. Bu araba gerçekten de iii bir işçiliği ve çarpışma testlerinde en iii oranı çıkarmış. Benim bilmek istediklerim. bu araç hakkında daha yeni olmasına karşın ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler.
-
Aldığım gün çeşme otobanında son hıza bakıcam ben de merak ediyorum. 220 gerçekten da 1.6 ile yapabiliyor mu? Motor patlarsa kafayı yararım. -
yeni toyota corolla 1.4 d-4d
quote:
Aldığım gün çeşme otobanında son hıza bakıcam ben de merak ediyorum. 220 gerçekten da 1.6 ile yapabiliyor mu? Motor patlarsa kafayı yararım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 26 Ekim 2007; 21:06:26 > -
Benim üzerinde çok düşünmeme rağmen almam nasip olmayan araç...
Ford Focus (C), Mazda 3 (C) ile aynı platformda üretiliyor. 1.6 Motor bir Ford PSA (Peugeot, Citroen) ortak ürünü. Mükemmel torku var.
İşçilik ve malzeme kalitesi mükemmele yakın. Ağabeyleri gibi değil ama orta sedanlardan kaliteli. D segmentine ait olduğu belirtiliyor.
24,290 Eurodan başlayan fiyatı ise oldukça makul. Dieselin başlangıç fiyatı sanırım 27100 Euro idi.
Bu aracı alamayışımın tek sebebi Türkiye şartları...
Servis yok, satıcı yok. Yedek parçası sıkıntı. Servis fiyatları yüksek vs. İkinci elde fazla zarar etmesen de alıcısı hemen bulunmaz...
Bunları göze alıyorsan, 45000 YTL Ford'a vericene git Volvo al. Arabaya biniyorum dersin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 12 Eylül 2007; 15:18:47 > -
Bu arada, 2008 model makyajlı kasalar gelecekti? fiyatlar hala aynı mı? -
paran çok değilse ülkemizde volvo vb araçlara binilmez. yedek parçası pahalı, servis işçiliği pahalı; herşeyi para yani. şuan dizelde en iyi seçenek toyoto corolla gibi duruyor. ama ben kalite arabaya binmek isterim, masrafları da sorun değil derseniz tabiki de S40d çok güzel araba. -
quote:
Aldığım gün çeşme otobanında son hıza bakıcam ben de merak ediyorum. 220 gerçekten da 1.6 ile yapabiliyor mu? Motor patlarsa kafayı yararım.
Yeni bir araç alcaksınız ki, iyi bir araç gerçekten..İlk gün gerçekten aracın son hızınımı ölçmeyi düşünüyorsunuz?Aracınızın teknik detaylarında son hız 190km/h olarak gözüküyor ki bu verilerden daha güvenli bir veri bulamazsınız heralde..Sıfır eğim, Sıfır rüzgar vb. şartlarda yapılıyor bu testler bildiğiniz gibi..
http://www.volvocars.com.tr/models/s40/techSpec.htm
Aracınızı aldığınızda gerçekten ilk gün son hızını denememenizi tavsiye ediyorum..İbreyi 220de gördüğünüzde ki bu sapmayla gerçekte 210 gibi bir hız olcak ; ego tatmini dışında elinize hiçbirşey geçmeyecek..Ama belki ufak bir talihsizlik sonunda elinizdeki herşey gidebilir, Allah korusun...
Lütfen bu tarz şeyler için hayatınızı ve trafiktekilerin hayatını tehlikeye atmayın, yakınlarınızı üzmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 12 Eylül 2007; 20:32:47 >
-
1.6 dizel S40 ile 220 yapanı duymadım. Bir noktadan sonra araç ağırlığına yenik düşüyor. Rampa aşağı belki... Ama motor yeni iken yüksek devir çevirtmeniz tavsiye edilmez. -
Bence daha alır almaz o sürate çıkma, rodaj süresnce gaza bilmem kaç bir oranında basın diyolar -
hızı sonraya bırak ilk 3ooo km sakin kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 15 Eylül 2007; 22:00:41 > -
rodaj 1000 kmdir. -
Bu hızı test etme sevdasını da anlamış değilim. Ncap notunuda test etmeyi planlıyormusunuz? -
Dizel motorda ilk 5000 km çok zorlamamanızı tavsiye ederim... -
210 yapan toyotada yüzde 5 ile 10 arası kadran hatası vardır
volvonun dizelide okadar yapmasını beklemeyin sonucta corolladan daha agır -
üzerindeki motor ford'un da kullandığı peugeot-citroên grubu(psa)'nun ürettiği bir motordur.
yani 406 1.6 hdi ile aynı motordur.sanırım 220 km/h yapamaz.sonuçta 1.6 16v turbodizel bir motor
en fazla 190-195 km/h bence.
ekonomiktir bir araçtır.
en önemlisi güvenlikte çok öndedir volvo. -
quote:
Orjinalden alıntı: acu___men
yeni toyota corolla 1.4 d-4d otomatik 90 beygir 210 kph yapıyor. heralde volvo dizel 1.6 motorda 210 kph yapabilir.
biz biturlu 200e ulasamadik ayni arabayla..duz yolda 185i gecmiyor zaten...sizin aracin motorunda bir islem mi var ? -
yeni corolla 1.4 d-4d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 26 Ekim 2007; 21:14:02 > -
quote:
Orjinalden alıntı: GAYRI
Bu arada, 2008 model makyajlı kasalar gelecekti? fiyatlar hala aynı mı?
Soruma cevap verebilecek birileri var mı? Ekime şurada ne kaldı... -
quote:
Orjinalden alıntı: vasago
Bu hızı test etme sevdasını da anlamış değilim. Ncap notunuda test etmeyi planlıyormusunuz?
Benzer içerikler
- toyota hibrit batarya fiyatı 2024
- kia cerato kronik sorunlar
- daewoo matiz yorumları
- porsche macan kronik sorunları
- kia stonic en dolu paketi hangisi
- byd 2025
- uçan araba fiyatları
- 35 tfsi ne demek
- byd han 2025
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X