Şimdi Ara

Ekko nerf yemeli artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lanede karşıma geliyor bu sefer sinirden klavyeyi kırıyorum lan menzillimi yakın dövüşmü o bile değişik menzillide dürtmesi var yakın dövüşte çok vuruyor.Zaten bir tek nerf yemesini isteyen ben değilim adam oyunda ekko oynuyor o bile nerf yemeli dedi yani ben daha ne diyim adam hep tekledikten sonra ne oyunda denge kalır ne oynayana eğlence verir.gelgelelim skillerinin bi kaçından bahsedeyim

Q:Eyvallah tamam kardeş atarsın q yu kafa atarım da gelişinde kaçmaya çalışıyosun yavaşlatması var çok zor tam üstüne atarsan kaçamıyor adam ve devasa vuruyor.
    W:Bunda pek birşey yok gözüme çarpan fakat alanı bayağı büyük tflerde tutturma şansı bilemem o kadar profesyonel bir oyuncu değilim ama belki alanı biraz küçülebilir.
    E: Çoğu Adc ve diğer rollerde oynayan kişilerin yakındığı şey adam taa ebesinin nikayından menzile bi giriyor tak onüne geçiyor bide q kombosu yaptımı adam vefad + sinir krizide cabası yani.
    R:Ultisin açıkçası bayağı bi güçlü olmuş adam kule altı giriyor hasar veriyorsun ammena öldürüyor seni kule tam vurucak ulti hoop gitti ne anladım ben bu işten rahatça çok kasılmasa bile kule altı dalabiliyor bayağı güçlü bi ulti onuda diğer şeylere oranla bi kısıtlandırma getirisnisiz umarım adam 3 v 1 rahatça alıyor hemde çok rahat.

EKKO NERF PLZ RİTO :)

• Nerf yemesini isteyen sadece arkadaş değil karşısındaki adamda nerf yemeli demiş 2 kişi dilekçe yazın hallederler yarına knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Nerf yemesini isteyen sadece arkadaş değil karşısındaki adamda nerf yemeli demiş 2 kişi dilekçe yazın hallederler yarına knk

bu neyin kafası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawking90

quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Nerf yemesini isteyen sadece arkadaş değil karşısındaki adamda nerf yemeli demiş 2 kişi dilekçe yazın hallederler yarına knk

bu neyin kafası?

sen daha iyi bilirsin neyin kafası olduğunu
  • W'sünün pek bir şeyini görmedim diyorsan Ekko nerf yemeli deme bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda çok oynanmıyor nerf yesin unutulsun demi yeni hero.

• Gayet dengeli ekkoya kadar nerflenecek ne herolar var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten bu riot bu şampiyon üstünde oynaya oynaya ******** cevirdiler birakin kalsin boyle

• Ekko'nun eski hali daha iyiydi. Ancak şuan dengelendi. Nerf diye konular açmak yerine karşısına etkili şampiyonlar almalısın.

• Ekko aşiri güçsüz şu dönemde bu neyin kafasidir.Ekkoyu ezemeyecek karakter yok.

• W nun verdiği kalkanı da fark etsen oyunu silecekmissin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

W nun verdiği kalkanı da fark etsen oyunu silecekmissin
    azir 1.50 saldırı hızıyla 500 500 vurur, lb oynanış gerektirmeden q-w-r tek atar öldürür ( üstelik zinciri baseden baseye gitsende bırakmıyor kopmuyor arkadaş! ) veigar sadece r

ama ekko nerf plz xd
  • Eski ekkoyu gormedin sanirim. Qsu nerflenmis hali suan (%70) wsu caninin yarisindan daha fazla kalkan veriyodu, cdr buildle bir riven, lee sin den daha mobildi.
    Hala da oyle gerci yakalamasi cok zor. Hele ultiyi hasar verecek sekilde ayarlayinca tek yiyodun (hala oylemi ultisi bilmiyorum oyunda gormeyeli oldu bayagi)

• Lanede Ekko'nun Q'sunu yiyorsan oyunu bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Lanede Ekko'nun Q'sunu yiyorsan oyunu bırak

bu forumda gördüğüm en komik post
  • Jax xin yasuo falan varken baya mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Jax xin yasuo falan varken baya mantıklı
    adam demek ki iyi oynamış feedlenmiş ki ekkoya bu kadar ezilmişsin sorun sende hero çöp
  • O Azir late game kadar doğru dürüst hasar çıkaramaz.Lb early ve mid gamede iş yapar.Ekko'nun nerf yemesi doğru olmaz ama %55 win rate olan bir sürü saçma şampiyon varken hem oynanışı zor hem de galibiyet oranı düşük şampiyonları örnek vermen gereksiz olmuş.Ayrıca Azirle agresif oynayıp kill almak çok zordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 5 Aralık 2015; 17:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

O Azir late game kadar doğru dürüst hasar çıkaramaz.Lb early ve mid gamede iş yapar.Ekko'nun nerf yemesi doğru olmaz ama %55 win rate olan bir sürü saçma şampiyon varken hem oynanışı zor hem de galibiyet oranı düşük şampiyonları örnek vermen gereksiz olmuş.Ayrıca Azirle agresif oynayıp kill almak çok zordur.

azirle amaç kill almak değil zaten. illa kasılıp 500 500 saydırır 1.50 ile. lb ile late aşırı rahat bence. ekko da kolay değil hani
  • Valla ben nedense her şampiyonla eğlenmeyi tercih ediyorum.Solo kill alamayan şampiyonlar bana eğlenceli gelmiyor ki Azir'in eski hali buna daha yatkındı.O yüzden eski halini hep tercih ederim de tek başına kill alamadıktan sonra amaçsız geliyor.500 500 saydırıyor da o askerlerin konumunu değiştirirken de risk almak lazım.Lb ile late rahat ama early iyi geçirdiğin sürece.Başabaş gitsen bile earlyde latede hiçbir katkısı olmaz bu da earlyde agresif oynayıp risk almana yol açar.Ekkoya katılıyorum şuan nerflik hiçbir durumu yok.Daha neyine nerf getirecekler zaten oyunu takip ederek oynayan kişilere karşı ekkonun işi zor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.