Şimdi Ara

Ekle Destekle! <== Uğur Dündar'dan Destek (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu kampanya ile bilgisayar başında geçirdiğiniz zaman boyunca istediğiniz yardım vakfına yardımız dokunabilir. Tema vakfı dışında, Bir Çocuk Değişir Türkiye Değişir, İKSV Arşivleri Halka Açılıyor kampanyalarına destek verebilirsiniz.

EKLE DESTEKLE NEDİR?
    Ekle Destekle sizlerin her gün internette geçirdiği onlarca dakikayı; çocukların eğitimine, daha çok ağaca, daha çok kültüre ve sanata çeviriyor. Hem de siz hiç para harcamadan.

Sosyal projelere kaynak Markalara ölçülebilir fayda, size mutluluk getiren bir girişim.Ekle Destekle, sivil toplum kuruluşlarına ve sosyal projelere ihtiyaç duydukları sürdürülebilir maddi kaynaklara ulaşmak; markalara hedef kitlesi ile ilteişim kurarken sosyal bir projeye destek vermek; kullanıcılara ise internette daha önce ne yapıyorlarsa onu yapmaya devam ederek dünyayı daha yaşanır bir hale getirmek için +1 fırsat sunuyor

Kullanıcılarına para harcatmadan sosyal projelere destek olma imkanı veren ücretsiz bir uygulama.Ekle Destekle’yi ücretsiz olarak bilgisayarına güvenle indiren kullanıcılar, internette kaldıkları süre boyunca destek vermek istedikleri sosyal projeye hiç para ödemeden maddi kaynak sağlıyor. Kullanıcıların desteklerini sürdürmek için dikkat etmeleri gereken tek şey Ekle Destekle’yi indirdikleri internet tarayıcısını kullanmak.

Sizin desteğiniz ile büyüyen, sosyal projeler için sürdürülebilir bir kaynak.Ekle Destekle için atılan her +1 Sosyal Adım, hem mevcut sosyal projelerin gerçeğe dönüştürülmesi hem de yeni sosyal projelerin hayata geçirilmesi için sürdürülebilir bir kaynak yaratıyor. Bu önemli sosyal girişimin içinde Ekle Destekle’yi indirerek yer alan kullanıcılar daha güzel bir gelecek için büyük 1 adım atmış oluyor.

Güvenle kullanabileceğiniz, desteklerinizi hedefine güvenle ulaştıran doğru bir seçim.Ekle Destekle, bilgisayarınıza indirirken, kullanırken ve kullandıktan sonra herhangi bir güvenlik sorunuyla karşılaşmayacağınız bir uygulamadır. Ekle Destekle’yi kullanarak destek verdiğiniz sosyal projelere aktarılan maddi kaynaklar ve sayenizde oluşan kaynağın nasıl kullanıldığı bağımsız kuruluşlar tarafından denetlenecek ve bu sitede sizlerle paylaşılacaktır.

Bu Sosyal Projeler Desteklerinizi Bekliyor!
    Üstelik Sizden Maddi Bir Yardım Beklemeden.

http://www.ekledestekle.com/

Ekle Destekle IE Add-On Kurulum Videosu = http://www.vimeo.com/20903739?ab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time_Bandit -- 3 Temmuz 2011; 22:02:03 >

• Up
  • arkadaşlar hic bi zorluğu sadece banner gibi bişeyi indiriyosunuz firefox-ie niz acık olduğu sürece destek sağlıyosunuz katılmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahtuner_

arkadaşlar hic bi zorluğu sadece banner gibi bişeyi indiriyosunuz firefox-ie niz acık olduğu sürece destek sağlıyosunuz katılmanızı öneririm

Ben katıldım.

Fakat toolbar sürekli durmak zorunda mı yoksa yüklendikten ve siteye kayıt olup projeleri seçtikten sonra kapatabilir miyiz ?
  • Bilgilendirme için teşekkürler. (Yukarı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wto

quote:

Orijinalden alıntı: _ahtuner_

arkadaşlar hic bi zorluğu sadece banner gibi bişeyi indiriyosunuz firefox-ie niz acık olduğu sürece destek sağlıyosunuz katılmanızı öneririm

Ben katıldım.

Fakat toolbar sürekli durmak zorunda mı yoksa yüklendikten ve siteye kayıt olup projeleri seçtikten sonra kapatabilir miyiz ?

Bar acik kalmali bar acik kaldigi surece destek olucaksin

• Chrome için yok mu bu uygulama?
  • maalesef şuan için sadece iexplorer ve Firefox a uyumlu yapılmış.
  • +1
  • yukarı
  • yukarı
  • +1
  • Bu kadar mı üyemiz var ?
  • Harika !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.