Şimdi Ara

ekle sil gunleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ekle sil gunleri bize ne sagliyor? İnternetten dersleri sectim bunu yapmam sartmi. Taaa eskisehire gitmek zor geliyor zaten okumayacagim bu bolumu.

Bu ekle sil olayina katilmazsam seneye ygs lys puanimla yapacagim yatay gecis sekteye ugrarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pehx7

Bu ekle sil gunleri bize ne sagliyor? İnternetten dersleri sectim bunu yapmam sartmi. Taaa eskisehire gitmek zor geliyor zaten okumayacagim bu bolumu.

Bu ekle sil olayina katilmazsam seneye ygs lys puanimla yapacagim yatay gecis sekteye ugrarmi

Senin ekle sil günleri dediğin olayı '' Ders Ekle Sil Haftası '' olarak değerlendirip açıklamamı yapıyorum.

1) Kontenjanı dolduğundan dolayı alamadığın seçmeli dersleri tekrardan seçme imkanı sağlar.
    2)Beğenmediğin bir ders olursa çıkarıp aynı zamanda ders programında çakışma olmazsa başka bir ders almanı sağlar.

Açıkçası ekle sil günleriyle ygs lys puanının ve yatay geçişin alakası olduğunu düşünmüyorum. Umarım seni doğru anlamışımdır.
  • CivilEngineer1 C kullanıcısına yanıt
    Dogru anlamissin hocam sagol ama eminmisin?

Birde ben hic gitmeyecem okula dolayisiyla sinifta kalicam yatay gecebilirim yinede seneye dimi?

• Net bilgisi olan yazarsa cok iyi olur

• 10.07.2014 ' de yayınlanan Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş yönetmeliğinin 14. maddesi ;

'' Başvuruların değerlendirilmesinde sadece öğrencinin kayıtlı olduğu programa yerleştiği yıldaki ÖSYM merkezi yerleştirme puanlarının dikkate alınmasına , başarı vb. şart aranmamasına ''

Emin olmak için Yök'e danışmanı tavsiye ederim. Bir telefon.
  • CivilEngineer1 C kullanıcısına yanıt
    Teaekkur ederim, cok makbule gecti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekle çıkar
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.