7 senedir vejeteryanım zaten köftesi kıyması çok umurumda değil. Her partinin olduğu gibi akpnin de fakir ve zengin seçmeni var ama fakirlerin, din kartı sayesinde çoğunlukla akpye oy verdiği bir gerçek. akpnin yüksek oy aldığı yerler, CHP'nin yüksek oy aldığı yerler ve bu bölgelerin gelir durumuna bakarsan anlarsın zaten. Farkirlik arttıkça akp fanatikliği de artıyor. |
Ekmek Köftesi tarifi ahaber haberin öncüsü (3. sayfa)
-
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar Amerika ile İsrail’in tarifleri. Oyuna gelmeyin, su için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar uzun süredir tv seyretmiyorum ki hele bide atv. Logoları falan değişmiş mi bunların
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ekonomi sigaraya mı endeksli. Yüz yıllardır bunu düşünemedi kimse bravo
Bunu görmemiştim utandım
Herkesin köftesi başka hocam ama biraz ekmek un vs koyarsanız daha güzel olur ki o yüzden koyuluyordu çoğalsın diye abartan olmuştur mutlaka
Sana brooo sigara içen bir aile için sigaranın ucuz olduğunu hergün 1 paket içen birisi için kıyma almanın çok basit olduğunu anlamadıysan ne diyelim hocam
Sigaraya o parayı verip neden kıymaya vermiyorsun diye sorabilirsin. Ama ucuz, neyin kafası bu tarzı cümle kurmazsanız daha mantıklı olur. Mantıksız cümlelerizle kimseye birşey ifade edemezsiniz hocam.
cesaretleri varsa etli türlü tarifi versinler
150 lira falan tutuyo ahahshsh
-
öğrenciyken az yapmazdım bunu. çok güzel olur
-
köfteyi yiyen
-
Kardeş alamıyoruz demiyorum alamıyorlar demiyorum.Ben alıyorum gayette kıymalı köfte yapıyorum.Fakat burda dikkat çekmek istediğim konu ahaberin neden böyle bi haber yapması.Ekmek köftesi ne arkadaş?Ekmek makarnası tarifi verse eyvallah ama ekmek köftesi tarifi insanların aklınla dalga geçmek.Beni sorgulayacağına ahaber gibi gta şifresini darbe şifresi diye yayınlayan sözde gazetecileri sorgula.
Bu ne lan hahahshshahsh
quote:
Orijinalden alıntı: WinteRçipura kilo 40 tl, hamsi 40 tl ve cnn muhabiri bolluk var fiyatlar uygun diyor.
Denizde yetişen balıkla kültür balıklarının fiyatları aynı. Ben anlamadım bu işten. İlacın yok, gübren yok, yemin yok, yer derdin yok. Zamanı gelince gidip toplayıp geliyorsun o kadarı da olsun. Fiyat maşallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SozuakDenizde yetişen balıkla kültür balıklarının fiyatları aynı. Ben anlamadım bu işten. İlacın yok, gübren yok, yemin yok, yer derdin yok. Zamanı gelince gidip toplayıp geliyorsun o kadarı da olsun. Fiyat maşallah.
Alıntıları GösterBu haldekiler yüzünden
geçen balikçinin biriyle muhabbet ettim, özellikle İstanbul’da bi kaç güruh var kâr marjını çok yüksek tutuyorlar dedi
Öyle bi giydirmişsiniz ki akpye sanki hiç birinizin evinde buzdolabı yokmuş gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X