Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.825
Cevap
62
Favori
604.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söke un ve söke tam buğday kullanıyorum,
    kepek ununda sinangili daha çok beğendim, kepekleri daha büyükçe diye hatırlıyorum.
  • Yaptığım ekmek 800gr kadar oluyor, 2 kişiyiz bize 1 hafta gidiyor.
    Instant maya paketini 2 kullanımlık oluyor, kalan yarım paketi 1 hafta da buzdolabında bekletip kullanıyorum.
    Ekşi maya dediğiniz gibi paketi epeyce büyük. O kadar süre dolapta da bekletemem sanırım.
  • Arkadaşlar 3 yıldır ekmek yapma makinası kullanıyorum. Şimdi annemlere de alayım bi tane dedim, 3 yıl kadar (veya 4) önce morhipo'dan 80 liraya aldığım makine şimdi 350-400 lira olmuş. Bu nasıl bir artıştır, aklım almıyor. Fiyat/performans açısından uygun bir makine önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhodora

Arkadaşlar 3 yıldır ekmek yapma makinası kullanıyorum. Şimdi annemlere de alayım bi tane dedim, 3 yıl kadar (veya 4) önce morhipo'dan 80 liraya aldığım makine şimdi 350-400 lira olmuş. Bu nasıl bir artıştır, aklım almıyor. Fiyat/performans açısından uygun bir makine önerisi olan var mı?

Hepsiburada.com'da Arçelik, Beko'lar 500-600 lira olmuş!
  • Instant kuru maya pahalı geliyorsa rahatlıkla aktif kuru maya kullanabilirsiniz. Kullanmadığınız kısmını dondurucuya koyarsanız bozulmasını tamamen durdurursunuz. Aynı şey yaş maya için de geçerli. 500 gram unla yapılan bir tarifte 17-20 gram yaş maya kafi.
  • Seramik tavali ekmek yapma makinesi tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.amazon.de
    Amazon.de: UNOLD Brotbackautomat Backmeister Edel, 550 W, 750-1000 g Brotgewicht, Keramik-Beschichtung, 68456
    https://www.amazon.de/gp/product/B019HKBGPG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Bu seramik tavalı makine için ne düşünüyorsunuz?
  • Geçen gün deneme amacıyla Şok marketlerde satılan Piyale marka instant mayadan aldım.ilk izlenimim gayet güzel kabarttı.Denemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seramik tavalı olması sebebi ile aşağıda yer alan ürünü Amazon Almanya' dan satın aldım. Umarım pişman olmam.

www.amazon.de
    Amazon.de: UNOLD Brotbackautomat Backmeister Edel, 550 W, 750-1000 g Brotgewicht, Keramik-Beschichtung, 68456
    https://www.amazon.de/gp/product/B019HKBGPG/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Geldiğinde makine hakkında ufak bir inceleme yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Seramik tavalı olması sebebi ile aşağıda yer alan ürünü Amazon Almanya' dan satın aldım. Umarım pişman olmam.

www.amazon.de
    https://www.amazon.de/gp/product/B019HKBGPG/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Hepsiburada fiyatlarını görünce almayı düşünen arkadaşıma da bu makineyi önderdim. İncelemenizi merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Seramik tavalı olması sebebi ile aşağıda yer alan ürünü Amazon Almanya' dan satın aldım. Umarım pişman olmam.

www.amazon.de

Hepsiburada fiyatlarını görünce almayı düşünen arkadaşıma da bu makineyi önderdim. İncelemenizi merakla bekliyorum.

Arçelik düşündüm bir ara HB de 700 TL olduğunu görünce bunda karar kıldım.

• quote:

www.amazon.de

Gümrüğe takılmada gelecek mi bu cidden?

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

www.amazon.de

Gümrüğe takılmada gelecek mi bu cidden?

Neden takılsın ki? Yasaklı bir ürün değil sonuçta.

• Merhabalar moulinex Ow110e31 modelini kullanan var mı? Sinbo vardı yeni cihaz almak istiyoruz düzenli ekmek yapan aileyiz. Tavsiye eder misiniz

• Arkadaşlar Amzon'dan aldığım EYM geldi.
    www.amazon.de
    https://www.amazon.de/gp/product/B019HKBGPG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ekmek Yapma Makinası
     Ekmek Yapma Makinası
     Ekmek Yapma Makinası

Bu akşam bir deneme yapmak istiyorum. Tam buğday un ile ekmek yapacağım. Kendi kitabında tam buğday ekmek yapma programı için yağ görünmüyor sizce bu durum normal mi?

Ekmek Yapma Makinası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 23 Mart 2017; 16:20:38 >

• quote:

Arkadaşlar Amzon'dan aldığım EYM geldi.
    www.amazon.de
    https://www.amazon.de/gp/product/B019HKBGPG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ekmek Yapma Makinası
     Ekmek Yapma Makinası
     Ekmek Yapma Makinası

Bu akşam bir deneme yapmak istiyorum. Tam buğday un ile ekmek yapacağım. Kendi kitabında tam buğday ekmek yapma programı için yağ görünmüyor sizce bu durum normal mi?

Ekmek Yapma Makinası

türkiyede 180-200 liraydı makineler buna 400 tl verip ta almanyadan gelmesini mi beklediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Arkadaşlar Amzon'dan aldığım EYM geldi.
    www.amazon.de

Ekmek Yapma Makinası
     Ekmek Yapma Makinası
     Ekmek Yapma Makinası

Ekmek Yapma Makinası

türkiyede 180-200 liraydı makineler buna 400 tl verip ta almanyadan gelmesini mi beklediniz?

Beklediniz derken?

4 günde geldi. Ayrıca Türkiye'de 200 liraya makine var demişsiniz ama ben bulamadım.

• İlk ekmeğim hazır. Menü 3 te ve kızartma ayarını en yüksek ayarda yaptım. Alt ve yanlar üste göre daha sert kabuklu oldu.

500 gr tam buğday unu (Evirgen Marka)

340 ml. su

2 küçük kaşık tuz

1 büyük kaşık sirke

1.5 küçük kaşık maya

Ekmek Yapma Makinası
     Ekmek Yapma Makinası
     Ekmek Yapma Makinası

Bir dahaki sefere 30 gr tereyağı, 2 küçük ölçek maya ve orta kızarıklıkta yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 23 Mart 2017; 22:40:40 >

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık.

Tadı nasıl, doğallık hissi veriyor mu?

Menü 3 neyi temsil ediyor?

Sanırım tam buğdaydan yaptığınız için bu esmer ekmek oldu, beyaz ekmek de yapmayı düşünüyor musunuz? Yıllardır esmer yemekten bıktım, beyaz ekmek gibisi yok.

• fuducuk kullanıcısına yanıt
    Menü 3; kepekli, tahıllı ekmek menüsü. Toplamda 3.40 dakika sürüyor. Tadı oldukça iyi oldu. Beyaz ekmek düşünmüyorum ama bir ara deneme amaçlı yaparım belki.

Kendi kitapçığında Türkçe yok, ben program içeriklerini ve önemli kısımlarını kendim için tercüme ettim. Makineyi alan olursa buradan paylaşabilirim.

Makineden ilk izlenim olarak memnunum. Dışı paslanmaz çelik, tavası seramik, 16 programı var.

Merak ettiğiniz herhangi birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.