Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.825
Cevap
62
Favori
604.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende tefal uno eym var, memnunum ekmeği güzel pişiyor. Cihaz diğer markalara göre pahalı.
    Ekmeği pişirmeyen eym pek duymadım bu konuda alacağın her eym beklentini karşılar bence.
    Kalabalık ekmeğin çok tüketildiği aileler için eymnin maks. kaç gr ekmek pişirdiği önemli.
    Benim cihaz 1 kg pişirebiliyor, 2 kişiyiz fazlasıyla yetiyor, dört beş gün yiyoruz.
    Yukarıdaki profilonun ekmek yapma makinasını da araştırmıştım.
    Önemli bir artısı katkı maddelerini (üzüm, çekirdek vs. gibi) otomatik haznesinden kendi alıyor olması.
    Benim ve diğer eymlerde bip sesinden sonra kapağı açıp eklemen gerekiyor. Öyle çok katkılı ekmek yapmadığım için sorun olmuyor.
    Pişirme saatinin ötelenmesi güzel bir özellik gece ayarlayıp sabaha ekmeğin hazır oluyor.
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    piyasada birçok marka var, bilindik ön planda olan markaların ürünleri pahalı. rakiplerine göre uygun fiyatlı ve çok iyi iş çıkarması bakımından sinboyu öneririm. kendi evimde kullanıyorum ve tanıdığım bir kaç kişiden aldığım yorumlara göre çok iyi. özellikle 4705 modeli. ilgilenenler için elimde hediye gelen fazla bir tane var. kutusu açılmamış, sıfır, garantili.

özellikleri aşağıda:

Ekmeğinizi Kendiniz Yapın SİNBO Ekmek yapma makineleri ile damak tadınıza uygun , hijyenik ve sağlıklı ekmekler yapabilirsiniz. Ekmek pişirme konusunda büyük çaba göstermeniz gerekmeyecektir , çünkü bilgisayar destekli cihaz sofistike bir yapıdadır yerinize bir çok işi kendisi yapacaktır. İstediğiniz her çeşit ekmek , mamelat , reçel ve kekleri ortalama 3 saate pişirebilirsiniz.Katkı maddesiz , naturel ve sağlıklı şekilde . Kolay ve pratik ölçü kapları ile sadece malzemeleri koyarak el değmeden ; zamanlayıcılı , sesli ikazı ile 12 farklı pişirme yapabilirsiniz. Siz Sadece Düğmeye Basın
    SİNBO İstediğiniz Saatte Hazırlasın Ekmeğinizi istediğiniz saate göre programlayıp , sabah ekmek kokusuyla uyana bilirsiniz.Siz Sadece zamana karar verin SİNBO Ekmek yapma makinesi istediğiniz zamanda pişirsin. 12 programlı ekmek sihirbazı ile 750 gr , 900 gr ve ekmekler yapabilirsiniz. Farklı büyüklük ve özelliklere sahip bir çok çeşit ekmek yapabilirsiniz.
    Ekmeğinizi Evde Yaparken Elektrik Sarfiyatını Düşünmeyin 1 Adet Sinbo Ekmek yapma makinesi ile yapılan ekmek sadece 1,2 kWH Kvar enerji ; 0,15 YTL elektrik harcamaktadır. Ayrıca 1 Dilim ekmeğin sizi nasıl tok tuttuğuna inanamayacaksınız.
    Sağlığınıza Önem Verin Diyet yapanlar , hijyen kaygısı taşıyanlar , en önemlisi Dr talimatına uygun yemek zorunda olanlar ; artık kendi ekmeğinizi %100 katkısız ve naturel yapabilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.
    Üç adımda kendi ekmeğiniz yapın…
    1-Malzemeleri koyun
    2-Menüden programı seçin ve başlama butonuna basın
    3-Ekmeğinizin yapılmasını bekleyin !
    Tam otomatik (Sadece malzemeleri koyarak el değmeden pişirme)
    İzleme penceresi
    LCD gösterge
    Enerji Tasarufu: 600kılowatt/saat
    Zamanlayıcılı çalışma
    Sesli ikaz
    Pişme işlemi sırasında kalan zamanı gösterme
    Ekstra kızarmış ekmek için kabuk ayarı mevcuttur (3 Kademeli Açık/Orta/ Koyu)
    12 Farklı pişirme programı
    750 gram ve 900 gram kapasiteli ekmek yapımı
    Kulplu ve kolay temizlenir yapışmaz yüzeyli pişirme kabı
    Reçel ve Marmelat yapabilme (Kullanma kılavuzunda detaylı anlatılmıştır)
    Esmer, Kepekli, Francala, Tahıllı, Pizza Hamuru, Peynir&Sarımsak, Domatesli, Yulaflı, Beyaz sandviç, Kepekli sandviç, Muzlu ve kuruyemişli, Karışık meyveli, Çikolatalı ekmek tarifleri kullanma kılavuzunda mevcuttur.
    Ölçüm Kabı ve Ölçüm Kaşığı
    Örnek Tarifler kitabı hediye !

• Elinizdeki fazladan cihaza ne istersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizemli77 kullanıcısına yanıt
    Hocam memnunmusunız üründen tavsiye eder misiniz

• 400w olması kötü mü arkadaşlar makinenin ?

• fensinn kullanıcısına yanıt
    Profilo ürünleri dayanıklı ve kalitelidir. 2 kez kullandım. Gayet iyi sonuç aldım. Ama, biraz yoğurma ve pişirme süresi diğer ekmek yapma makineleri gibi uzun sürdüğünden dolayı, mutfağımın kullanma alanı 8 m² dar olduğundan, hanımla sık sık tartışma yaşadığımızdan kullanma hevesim geçti. Yoksa, ürün gayet kaliteli ve kullanışlı...Eğer isteyen varsa satabilirim...
  • gizemli77 kullanıcısına yanıt
    model bilgisi nedr acaba. kaça satmayı düşünüyousunz
  • Elde ve döküm tencere kullanarak ekmek yapmaya başladığım için Tefal OW3001 ekmek yapma makinemi satmak istiyorum, satınalmayı düşünenler özel mesaj yolu ile irtibata geçebilir. Makine çok kullanılmadı, tahminen 40-50 kez hazır ekmek unları ile ekmek yapıldı. Merak edenler için inceleme linki veriyorum.

mutfaksirlari.com
    Mutfak Gereçleri: Ekmek Yapma Makinesi – Mutfak Sırları – Pratik Yemek Tarifleri
    http://mutfaksirlari.com/mutfak-gerecleri-ekmek-yapma-makinesi.html

• Arkadaşlar siyez unu ve ekşi maya ile eym ekmeği yapan/deneyen oldu mu? Paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: State of Anarchy

Arkadaşlar siyez unu ve ekşi maya ile eym ekmeği yapan/deneyen oldu mu? Paylaşırsanız sevinirim.

Ekşi mayayı nereden bulursun bilmiyorum ama EYM'de yapmak riskli. EYM'de yoğurtup kapaklı büyük bir Borcam'a alıp fırında pişirirsen şansın daha yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Elde ve döküm tencere kullanarak ekmek yapmaya başladığım için Tefal OW3001 ekmek yapma makinemi satmak istiyorum, satınalmayı düşünenler özel mesaj yolu ile irtibata geçebilir. Makine çok kullanılmadı, tahminen 40-50 kez hazır ekmek unları ile ekmek yapıldı. Merak edenler için inceleme linki veriyorum.

mutfaksirlari.com
    Mutfak Gereçleri: Ekmek Yapma Makinesi – Mutfak Sırları – Pratik Yemek Tarifleri

Yoğurma işlemini makineye yaptırsana. Uğraşmana ne gerek var?

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Elde ve döküm tencere kullanarak ekmek yapmaya başladığım için Tefal OW3001 ekmek yapma makinemi satmak istiyorum, satınalmayı düşünenler özel mesaj yolu ile irtibata geçebilir. Makine çok kullanılmadı, tahminen 40-50 kez hazır ekmek unları ile ekmek yapıldı. Merak edenler için inceleme linki veriyorum.

mutfaksirlari.com

Kitchenaid mikserim de var ama hiçbiri elde yoğrulan gibi güzel olmuyor.

• quote:

2720 kullanma kılavuzundaki tam buğday tarifini yaptım. Sonuç? Yine kapağa yapışma. Kapak temizlemekten illallah dedim.

Üstelik maya için tarifte 2,5 küçük kaşık demişler, ben 1,5 küçük kaşık ve hem de aktif kuru maya koydum ki dörtte bir oranında instant kuru mayadan zayıftır ve üstelik, mayalanma süresinin bitmesine 30 dakika varken pişmeye geçmeye mecbur kaldım.

Oysa makinenin kapağı fotoğraftaki gibi yukarıdan kabarma payı bırakılacak şekilde tasarlansaydı, o muhteşem kabarmış ekmek gibi ekmekler yapabilirdik. Arçelik'in 2720'yi en az 3-4 cm. yüksek tasarlaması gerekirdi.

Şimdi işin yoksa kapak temizle. Bu ne ya.

@webche

Ekmek Yapma Makinası

Tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum . Sizce Arçelik 2 hazneli eski model 2715 mi yoksa Yen'i 2720 mi alınmalı . Bu arada ilk ekmeklerini yapacak acemi biri olarak soruyorum hatta sonrasında tarif bile istemek durumundayım

• quote:

quote:

quote:

mutfaksirlari.com

Kitchenaid mikserim de var ama hiçbiri elde yoğrulan gibi güzel olmuyor.

Bu fark sanırım elin sıcaklığından kaynaklanıyor. Vücut sıcaklığı ile etkilenen hamur daha güzel oluyor. Fakat bazı EYM'ler yoğurma sırasında ısıtma da yapıyor. Benim Arçelik 2720 gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmmmmmm15

quote:

2720 kullanma kılavuzundaki tam buğday tarifini yaptım. Sonuç? Yine kapağa yapışma. Kapak temizlemekten illallah dedim.

Üstelik maya için tarifte 2,5 küçük kaşık demişler, ben 1,5 küçük kaşık ve hem de aktif kuru maya koydum ki dörtte bir oranında instant kuru mayadan zayıftır ve üstelik, mayalanma süresinin bitmesine 30 dakika varken pişmeye geçmeye mecbur kaldım.

Oysa makinenin kapağı fotoğraftaki gibi yukarıdan kabarma payı bırakılacak şekilde tasarlansaydı, o muhteşem kabarmış ekmek gibi ekmekler yapabilirdik. Arçelik'in 2720'yi en az 3-4 cm. yüksek tasarlaması gerekirdi.

Şimdi işin yoksa kapak temizle. Bu ne ya.

@webche

Ekmek Yapma Makinası

Tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum . Sizce Arçelik 2 hazneli eski model 2715 mi yoksa Yen'i 2720 mi alınmalı . Bu arada ilk ekmeklerini yapacak acemi biri olarak soruyorum hatta sonrasında tarif bile istemek durumundayım

2720'nin sıkıntısı yüksekliğinin az olması. Yani ekmek biraz zıvanadan çıkıp normalin üstünde bir kabarma yapmaya kalktığında makinenin tasarımı bunu tolere edemiyor. Tariflerde hep küçük gramaj çalışmak zorunda kalıyorsun.

2715'i kullanmadım.

İstersen Sinbo'nun modellerine bir bak.

Veya ben önce EYM'de başlarım. Sonra fırında pişirmeye geçerim diyorsan yoğurma kapasitesi büyük bir model daha isabetli olacaktır. Ben hamuru makineye yoğurtup fırında pişiriyorum. Haliyle daha kaliteli oluyor.

• Merhaba,hangi marka un kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 3 Şubat 2017; 6:32:7 >
  • Tecrübeli arkadaşlar sizce f/p olarak hangisini tavsiye edersiniz ?

• Merhabalar,
    Ekşi maya artık pakete girdi malum, ekmek yapma makinasında deneyimleyen oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakizagaci -- 13 Şubat 2017; 16:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakizagaci

Merhabalar,
    Ekşi maya artık pakete girdi malum, ekmek yapma makinasında deneyimleyen oldumu?

Koca paketi tek ekmek için kullanmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Merhaba,hangi marka un kullanıyorsunuz?

İstanbul Halk Ekmek, organik tam buğday unu. 3 lira
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.