Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası Kullanan Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
96.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Eşim İlla Tutturdu Alıcam Diye Nasıl Birşeydir Kullanan Varsa Yazabilirmi.?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekmek Yapma Makinaları: Kullanıcı Yorum ve Değerlendirmeleri

Bir ekmek yapma makinesi, evde lezzetli ve taze ekmekler yapmanın kolay ve uygun bir yoludur. Ancak en iyi ekmek yapma makinesini seçmek kafa karıştırıcı olabilir. İşte bu değerli mutfak aletinin kullanıcılarından alınan yorumlara ve değerlendirmelere dayalı kapsamlı bir rehber:

Ekmek yapma makinesi kullananlar, bu cihazların ekmek pişirme sürecini ne kadar kolaylaştırdığı konusunda olumlu yorumlar yapmaktadır. Malzemeleri makineye eklemen ve bir düğmeye basman yeterlidir. Makine, yoğurma, mayalama ve pişirme işlemlerini senin için halleder.

Kullanıcılar ayrıca ekmek yapma makinelerinin çok yönlülüğüne de vurgu yapıyor. Sadece somun ekmek yapmakla kalmaz, aynı zamanda hamur, reçel ve hatta yoğurt da yapabilirler. Bu çok yönlülük, cihazı ev mutfağında çok değerli bir araç haline getirir.

Ekmek yapma makinesi yorumlarında sıklıkla bahsedilen bir başka avantaj da özelleştirme seçenekleridir. Birçok makine, farklı ekmek boyutları, kabuk renkleri ve pişirme döngüleri sunar. Bu, kullanıcıların kişisel tercihlerine ve beslenme ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş ekmekler yapmalarına olanak tanır.

Bununla birlikte, ekmek yapma makinelerinin bazı dezavantajları da vardır. Örneğin, bazı kullanıcılar makinelerin nispeten pahalı olabileceğini belirtmektedir. Ayrıca, taze pişmiş ekmeğin tadı ve dokusu, fırında pişmiş somun ekmeklere göre değişebilir.

Genel olarak, ekmek yapma makineleri, evde lezzetli ve sağlıklı ekmekler yapmak isteyenler için kullanışlı bir araçtır. Ekmek yapma makinesi kullanıcı yorumları ve değerlendirmeleri, farklı seçenekleri karşılaştırmana ve senin için en uygun makineyi seçmene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bizim komşu kullanıyordu...babamda alacaktı vazgeçti...açikcası o kadar güzeL tat vermiyor...
  • Tabiki Tadı Birebir Olacak Diye Bir Şey Yok Benim Ögrenmek İstedigim Hangi Marka Almalıyım Gibisindendi Malum Ekmek Fiyatları Ortada Ekmegimizi Kendimiz Yapmamız Gerekiyor Artık
  • ben kullanıyorum cok da güzel ekmek oluyor istediğin çeşit te yapabiliyorsun üzümlü cevizli kepekli.Fiyatından dolayı genelde simbo marka kulanıyorlar bende moulinex var media markta 99 bine almıştım piyasada sanırım daha pahalı simboda kullandım aslına bakarsan hepsi aynı yanlız simbo cok büyük daha fazla yer kaplıyor moulinex o bakımdan avantajlı tertemiz sıcacık ekmekler gerçekten cok daha sağlıklı tavsiye ederim
  • Peki Makinenin Yanında Veya Üzerinde Her Hangi Bir Talimat Varmı Ekmek Yapma Konusunda Yani Şu Kadar Ekmek Yapmak İstiyorsan şu kadar malzeme koyacaksın gibisinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Peki Makinenin Yanında Veya Üzerinde Her Hangi Bir Talimat Varmı Ekmek Yapma Konusunda Yani Şu Kadar Ekmek Yapmak İstiyorsan şu kadar malzeme koyacaksın gibisinden

Tabii ki, ürünün kullanma kılavuzunda ölçüler yazar
    Makineye gelince, bence gayet güzel bir cihaz. Dışarıda nasıl şartlar altında üretildiğini bilmediğimiz ekmekleri yiyiyoruz. Bu makineler sayesinde hem istediğiniz gibi, hem de sağlıklı ekmekler yapabilirsiniz.
    Marka olarak, fiyat performans açısından Sinbo'yu tavsiye ederim. Candogan62 kardeşimde bu cihazdan var, oldukça memnun
    Aşağıdaki başlıkta bu konu daha ayrıntılı inceleniyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_10043965/tm.htm
    iyi akşamlar.

• Ben kullandım,iade ettim.Sana tecrübelerimi anlatayım.Bir ekmeğin pişmesi 5-6 saat sürüyor.Dışı kabuk içi hamur oluyor.Ekmeği beğenmedim yeniden yapayım belki bir şeyleri ayarlayamışımdır diye kendine kabahat bulup yeniden yapmak istersen sonucu görmek için 5 saat daha beklemen gerekecek.Bekle bekle sonuç gene hüsran. Sonra başka tarifler dene,başka malzemeler kullan,onu dene bunu dene,her seferinde 5-6 saat pişmesini bekle,sonuç.....? İçi pişmiyor be kardeşim! Benim kullandığım makine Blusky dı.Sinbo nun bire bir kopyası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekmegı gıt bakkaldan al bu makıneler en az 3 saat te yapıyor bı okadar enerjı harcıyor ve ıcı cıg kalıyor bunu sadece yaslılar alıp yapıyor helekı bırde yaptıgı ekmegı yesen yenmıyor bıle ben kullandım arcelık markayı begenmedım hem tum markalar cın malı soyle dusun eve 8 de geleceksın koyacaksın 11 de ekmek belkı hazır
  • Yok Yav Az Önce Arastırdım İyi Diyorlar Ama Tabi Arada Sizin Dediklerinizi Diyenlerde Var Kararsız Kaldım Açıkçası Aslında Bana Kalsa Almayacagım Ama Eşime Gel Anlat Bunu
  • mecbursan almaya gıt arcelık al 15 gun yada 1 ay ıcınde kosulsuz ıade etme garantın var al calıstır kullan begenmezsen ıade edersın satıcıylada bunu konus begenmezsem kac gunde ıade edebılırım dıye sor vısa fılan kullanmadan al basın agrımasın begenmıyecegını %100 garantı ederım .yada almadan 4440888 arcelık tuk.hızm. ara begenmeme durumunda ıade sartlarını ogren ama dedıgım gıbı vısa fılan kullanırsan satıcıyla problem olabılır gerı ıptal olurmu para bılmıyorum onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedimax

Ben kullandım,iade ettim.Sana tecrübelerimi anlatayım.Bir ekmeğin pişmesi 5-6 saat sürüyor.Dışı kabuk içi hamur oluyor.Ekmeği beğenmedim yeniden yapayım belki bir şeyleri ayarlayamışımdır diye kendine kabahat bulup yeniden yapmak istersen sonucu görmek için 5 saat daha beklemen gerekecek.Bekle bekle sonuç gene hüsran. Sonra başka tarifler dene,başka malzemeler kullan,onu dene bunu dene,her seferinde 5-6 saat pişmesini bekle,sonuç.....? İçi pişmiyor be kardeşim! Benim kullandığım makine Blusky dı.Sinbo nun bire bir kopyası.

Sizin cihazınız bozukmuş bence. Keşke geri vermeden önce başka bir modeliyle değiştirseydiniz.

• fakir kullanıyorum çok memnunuz. içi de dışı da çok güzel pişiyor ama katkı maddesiz olduğu iin çabuk bayatlıyor, tabi bu güzel bir şey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedimax

Ben kullandım,iade ettim.Sana tecrübelerimi anlatayım.Bir ekmeğin pişmesi 5-6 saat sürüyor.Dışı kabuk içi hamur oluyor.Ekmeği beğenmedim yeniden yapayım belki bir şeyleri ayarlayamışımdır diye kendine kabahat bulup yeniden yapmak istersen sonucu görmek için 5 saat daha beklemen gerekecek.Bekle bekle sonuç gene hüsran. Sonra başka tarifler dene,başka malzemeler kullan,onu dene bunu dene,her seferinde 5-6 saat pişmesini bekle,sonuç.....? İçi pişmiyor be kardeşim! Benim kullandığım makine Blusky dı.Sinbo nun bire bir kopyası.

ne 5-6 saati kardeşim ya. Buraya doğru bilgi aktaralım. Siz yapamamışsınız ya da makineniz problemli. Ben geçen ramazandan beri Sinbonun 99 ytl lik olanını sorunsuz kullanıyorum. 3 saatte tertemiz mis gibi ekmek hazır. Birisi de yazmış içi pişmiyor falan. İçi de dışı da mis gibi pişiyor. Doğru ölçüleri doğru sıralama ve uygun programda yaparsanız ortaya sizin gibi hayal kırıklığı değil güzel sonuçlar çıkar. Alacak arkadaşım sinbo'nun şu modeline bak. Linkte yapılan ekmekleri görebilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22276&productid=mtsinbosbm4705
    Orda ki yorumları da okuyabilirsin. Tertemiz ekmek, çeşitli ekmek, tatil sabahı mis gibi ekmek kokusuyla uyanmak istiyorsan kesinlikle bu modeli almanı öneriyorum. Doğru bilgi verdiğime eminim. Çünkü bizzat ben yapıyorum bu ekmekleri evde. Hadi kal sağlıcakla. Unutmadan içi de dışı da pişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisatan -- 7 Aralık 2007; 18:52:31 >

• iyi akşamlar.yaklaşık 1 yıldır moulinex (XXL) marka ekmek yapma makinesi kullanıyorum.birçok ekmek çeşiti yapma imkanı veren bir cihaz.(tost,alman ekmeği,kepekli.sütlü,tereyağlı ekmek vs..) bunların yanında reçel,pizza hamuru ve bazı pasta hamurlarını da yapabilmekte. ekmek türüne göre yapım zamanı 80 dk-200 dk arası değişiyor.yapılan ekmek türüne göre dayanıklık süresi 4-7 gün.bizim için en önemli neden katkısız ve hijyenik ekmek tüketmek.bu ürün olanağı rahatlıkla sağladı diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mixkombine

ekmegı gıt bakkaldan al bu makıneler en az 3 saat te yapıyor bı okadar enerjı harcıyor ve ıcı cıg kalıyor bunu sadece yaslılar alıp yapıyor helekı bırde yaptıgı ekmegı yesen yenmıyor bıle ben kullandım arcelık markayı begenmedım hem tum markalar cın malı soyle dusun eve 8 de geleceksın koyacaksın 11 de ekmek belkı hazır

Ekmek makinelerinde programlama özelliği var.Malzemeler geceden konuyor ve cihaz programlanıyor.Mesela gece 11 de yatarken malzemeleri doldurup 9 saate kuruyorsunuz.Makine 6 saat bekliyor,3 saat pişiriyor ve sabah 8 de sıcak ekmek kokusu ile uyanıyorsunuz.Annem hep böyle yapıyor.

Sinbo mükemmel pişiriyor.Çiğ kaldığını hiç görmedim.Tadı da oldukça iyi.Kesinlikle tavsiye ederim.
    Eğer marka model tavsiye isterseniz

Kenwood
    Moulinex XXL
    Sinbo 4705

Bu üçü oldukça iyi.Boşuna Arçelik alarak kazıklanmayın.Arçelik 150,Sinbo 99YTL(hem de hediyeli)Sinbo'nun özellikleri Arçelik'ten daha üstün.

• moulinex xxl,ye baktım fiyat olarak pahalı geldi sinboyu düşünüyorum

Arkadaşlar bende bunu diyordum işte yani ekmek yapmak için püf noktaları ögrenebilecegimiz bir şey gerekiyor google,dan veya ürünün katalogunda yazılanlar dogrultusunda yaparak google,da arama yaptım en çok sinbo öneriliyor
  • Makinem sağlamdı.Hamur kabı büyük hacimli.Böyle olunca homojen pişmiyor.Dış kısım sert,iç kısımlar hamur oluyor.Bakkaldan aldığımız ekmeklerin de içi hamur ama bunun ki çiğ oluyor.
  • Ben sinbo'nun makinesini kullanıyorum. Biraz fazla yer kapladığı doğru ama ben yaptığı ekmekleri gerçekten çok beğeniyorum. Biraz pratikle ilgili galiba, bir kaç denemeden sonra gayet lezzetli ekmekler yapılabiliyor, ben hamur kalması gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım. Kendi adıma tavsiye edebilirim.
  • bizde 3 aydır simbonun 99YTL lik modelini kullanıyoruz. Bazen vakit olmadığında dışardan ekmek alıyorum ama eşim genelde değişik tarikler deeyerek çok güzel ekmekler yapıyor. bir blog adresi vardı ama tam hatırlayamadım ekmekkokusu idi sanırım. Ayrıca eskiden olduğu gibi simboların içinden dandik kullanım klavuzu değil gayet ayrıntılı çeşit çeşit taifler içeren bir kitapçık çıkıyor. Denenmiş tarihler olsa gerek çünkü eşim birçoğunu yaptı hepsinide beğendik.
    Bende çok araştırdım ama en çok memnun kalınan simbo. Şu noktayı söyliyim ekstra bi özellik istenmiyorsa simbodan şaşmayın (ekstra özellikten kastım dış dizaynı, yaptığı ekmek büyüklüğü gibi şeyler)
  • Nasıl Yani Ekmek Boyutu Derken Küçükmü Oluyor Yoksa Çokmu Büyük Oluyor.?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.