Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makineleri İçin Sıcak Fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
13
Favori
5.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekmek yapma makinesine ihtiyacım var ve eğer uygun fiyatlı bir makine bulabilirsem bu başlık altında paylaşmayı düşünüyorum.
    Fiyat konusunda ekonomik ve kullanışlı tavsiyelerinizi bekliyorum
    İhtiyacı olan arkadaşlar muhtemelen vardır, bu konu altında fırsatları paylaşabiliriz.

http://www.bunlarkacmaz.com/asp/product/138/Arcelik-K-2705-Ekmek-Yapma-Makinesi

http://www.hepsiburada.com/profilo-pbm0990x-400w-ekmek-yapma-makinesi-p-MTPROFPBM0990X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumerangxl -- 10 Nisan 2016; 22:22:12 >

• Bu forumda dondurma makinesi , termos , ekmek yapma , hamur karıştırıcı makineleri rağbet görüyo

ama hepsi mutfakta yer olmadığından bi hevesle alıp 2 ay sonra depoya kalkıyo

Ekonomik düşünceyle alanlar var yani 5 lira günümüzde artık para değil yukardaki arkadaş elektrik faturasına kadar maliyet hesabı yapmış gerçekten bunlara gerek varmı ekstra 1 saat garsonluk yapsanız daha iyi değilmi hamur yoğurup pişireceğiniz 2 saati ayırmak yerine ?

Lafım zevk için yapanlar hariç (Tam buğday, french bagetleri, briyoş yapanlar)

• akakce.com
    Arçelik K 2720 Ekmek Yapma Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://m.akakce.com/p/?4239281
    Tavsiye ederim Kliksadan 190 A almıştım 3 ay önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elnino19 kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz peki hocam ? 1 ekmek için toplam maliyet nedir acaba ?
  • geçen sene kupon ile 97 ye almıştım bunu ne kadar pahalanmış o zaman 123 TL idi satış fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sinbo-sbm-4715-ekmek-yapma-makinesi-p-MTSINBOSBM4715

• bir hevesle aldık ancak 1 ya da 2 kez kullandık sadece. sonra attık depoya kaldırdık. yer işgal ediyor sadece. yapması zahmetli ve tarife sıkı sıkıya uymak gerekiyor.
  • www.istanbulbilisim.com.tr
    Profilo PBM1000W 650 Watt Ekmek Yapma Makinesi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/profilo-pbm1000w-650-watt-ekmek-yapma-makinesi-fiyati,152134.html
    bu nasıldır kullanan var mı acaba ?

• elnino19 kullanıcısına yanıt
    Bende de var Arçelik ama eski model.. Bu yeni modeldekinin üstündeki tartı mı hocam..?
  • Bir çok ekmek yapma makinesini denemiş biri olarak kesinlikle Sinbo SBM-4705 tavsiye ederim. Verilen tarife uyduğunuzda hiç sürpriz yaşamıyorsunuz gayet güzel ve temiz ekmeğinizi yapmış oluyorsunuz. Yaklaşık 9 yıldır kullanıyoruz, yapmış olduğumuz ekmekle yaptığımız tostlar da çok güzel oluyor.
  • Biz de bir hevesle almistik. Ayni hevesle de kullaniyoruz. Arcelik almistik, memnunuz. Bir kac ekmek sonra degisik ekmekler de yapmaya basladik, keske daha once alsaymisiz.

Biz daha cok tam bugday unu ile normal unu degisik oranlarda karistirarak yapiyoruz. Artik aycicek cekirdegi ici, ceviz, findik, kuru uzum ve bol miktarda sut gibi katkilari rahatca kullaniyoruz. Zaten olcu ve olcekleri var, kullamimi kolay geliyor acikcasi. Herkese tavsiye ederiz.

Son not, arcelik makinenin ustundeki tarti degil, sekil ;)

• Konu EYM ise inceleyin derim
  • çakırbey Ç kullanıcısına yanıt
    Tartı gibi gördüm saolun hocam..

Ayrıca ben hiç memnun değilim makineden üstü kızarmıyor ekmeklerin ve hep sönük kalıyor tarife göre denedim yok olmuyor ama forumda sinbo marka olanlarınkinin ekmeği çok güzel çıkıyor acaba sizin ki yeni model mi hocam..?
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin EYM Arçeliğin hangi modeli acaba ?
  • bumerangxl kullanıcısına yanıt
    Arçelik K2715 hocam..
  • Biz aldık, ayda 1 kere anca ekmek yapıyoruz. Aşırı tutarlı prensip sahibi insanlar dışında kimseye onermiyorum
    Atıl durur yoksa.

• Twonokta kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, internette görüyordum bu aleti ilgimi de çekmişti açıkcası.
  • Ekmek yapma makinesinin fiyat performans sampiyonu sinbodur.

• Arçeliklerin istisnasız hepsinin içten dibi paslanıyor.
    Essenin makinaları başarılı ve kampanyalarda fiyatları çok uyguna geliyor.

Not olarak şurda dursun..
  • Herkesin uyarınsa rağmen alacağım diye inat edip, aldıktan sonra diğerleri gibi 1 veya 2 defa kullanılıp sonra depoya gönderilen eşya listesi.
    1 - Katı Meyve Sıkacağı
    2 - Koşu Bandı
    3 - Halı Yıkama Makinası
    4 - Ekmek Yapma Makinası
  • Delonghi var firin artı EYM. Tek kelimeyle muhteşem. 2 günde bir yapıyoruz ekmeği yaklaşık 10-15 çeşit malzeme koyuyorum içine ve harika ekmekler oluyor. Başka ekmek yiyemiyoruz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moguz -- 11 Nisan 2016; 11:05:10 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.