Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makineleri İçin Sıcak Fırsatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
13
Favori
5.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence hiç bulaşmayın.Bim de çavdarlı,kepekli çeşit çeşit bir sürü ekmek 1,7 tl .( bunu devrim arabalarındaki gibi amerikan lobisine bağlamayın ) sadece evin içinde yer kaplayan gereksiz bir makine.
  • evet vaktinde kampanyası varken Ekmek Yapma Makinesleri aldık
    ya 1 ya 2 kere ekmek pişirelim dedik çok verimli olmadı fazla uğraşmadık tembellik ettik
    bimden şoktan bakkaldan hazır ekmekleri almak varken

depoya bir kaldırıldı ki sormayın
    aradan 6-7 sene geçti aklımıza Ekmek Yapma Makinesi hiç akla gelmiyor
  • evimin yakınında fırın var neredeyse 6 yıldır aynı yerden ekmek almama rağmen her sene yavaş yavaş kalitesini düşürdü ve özellikle şu son 1 senedir sattığı 210 gram ekmek artık çöpten farksız. ve onun bile 5 TL olduğu bir zamanda bu kadar ekmek tüketmeyi seven bir toplumun hala bu makinelere neden hala rağbet göstermemiş olduğunu anlamış değilim. gratis indiriminde 750 tl ye satın aldığım kiwi marka ekmek yapma makinasının 750 gram ekmek için maliyet tablosu;

Not: tablodaki ölçek sütununda yazan kaşık ve kepçe miktarları makine ile gelen plastik aparatın ölçülerine göre yazılmıştır. tarifler kolaylık olması açısında bu aparata göre hazırlanıyor.

Ekmek Yapma Makineleri İçin Sıcak Fırsatlar

aslında kalite bazında fırında 25 tl ye satılan yaklaşık 750 gram ekmeği baz almam gerekiyor ama ucuz olsun diye sofra ekmeğini baz aldım. yorumlarda üşenen olmuş, neyine üşeniyosunuz anlamıyor, malzemeleri hazneye koyuyorsunuz, bitti. o kendi karıştırıyor, mayalıyor ve pişiriyor. 3 saat sonra evin içi mis gibi ekmek kokuyor ve her seferinde aynı kalitede ekmek pişiriyor. çamaşır kurutma makinasından sonra keşke daha önce alsaydım dediğim 2.makine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 28 Kasım 2022; 12:50:54 >

• soniquakee kullanıcısına yanıt

Hocam emeğine sağlık on numara tablo yapmışsın, ayrıca rezistans termostatlı olarak aç kapa çalışıyorsa daha da düşebilir maliyet, ama muhtemelen değildir heralde 450w zaten düşük bir değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soniquakee kullanıcısına yanıt

merhaba, ekmek makinesini (sinbo, inox görünümlü çift karıştırıcılı) 2008'de almıştım. çoğu zaman düzenli olarak kullandık. benim alma sebebim ekmeğe değen eller ve ekmeğe katılan katkı maddeleri idi. . halen de haftada bir bazen 2 haftada bir ekmek yapıyoruz. haliyle 14 yıllık tecrübe ile bu konuda (ve sizin rağbet görmeme mevzusuna) birkaç kelam edebilirim diye düşünüyorum.

evet, toplum olarak ekmek seviyoruz ama taze çıtır seviyoruz, makine ekmeği eğer kalabalık değilseniz çabuk yemezseniz çok hızlı bayatlıyor, yemesi zorlaşıyor ve ısıtma alışkanlığı olmayan aileler için israf ediliyor. fırın ekmeğine benzemiyor içi dolu yoğun. ayrıca ha diyince ekmek hazır olamıyor, 3-4 saat sürüyor. çoğu insanın acelesi var akşam gelirken fırından almak varken makinede yapmak zor geliyor.

2008'de ekmek makinesi aldığımı duyan ve almak isteyen eşe-dosta "memnunuz ama şu sebeplerle almayın" dememe rağmen bazıları aldı ve çoğu (belki hepsi) hemen hemen hiç kullanmadı.

sebeplerine gelirsek: tamam, makineyi övenlerin dediği gibi ilk piştiğinde kokusu harika, malzemeyi geceden koyup sabaha mis gibi kokuya sıcak ekmeğe uyanmak süper, zeytinli cevizli vs nefis ama o iş toplumun geneli için sürdürülebilir değil. narindir, ekmek bazen kabarır bazen kabarmaz canınız sıkılır, malzeme boşa gider, birazı yenir birazı yaz sıcağında bekleyince küflenir israf olur vs... aceleniz vardır yetişmez..

bu iş biraz bahçede domates biber yetiştirmeye benziyor, toplarken görünce ay ne güzel doğal organik ama bunun ekimi çapası olması/olmaması, ot yolması, sulaması yorgunluğu da var, onun yerine marketten pazardan almak belki daha iyi olabilir.

yani diyeceğim, 2000lerde bu makineler pek popülerdi, epey alan oldu, çoğu eminim işlevsiz kaldı. pandeminin etkisi ile kısmen popülerlik başladıysa eğer, almayı düşünen varsa bu yazdıklarımı iyi okusun. pişman olarak yazmıyorum, tepe tepe kullandık ama yine de %95'e tavsiye etmem. göründüğü gibi değil, 2 günde yiyemeyecekseniz, bayat sevmiyorsanız sakın almayın..

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    2004 de Delonghi nin en üst modelini almış biri olarak her kelimesine katılıyorum. 3 4 ayda 1 ya kullanırım ya kullanmam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu forumda dondurma makinesi , termos , ekmek yapma , hamur karıştırıcı makineleri rağbet görüyo

ama hepsi mutfakta yer olmadığından bi hevesle alıp 2 ay sonra depoya kalkıyo

Ekonomik düşünceyle alanlar var yani 5 lira günümüzde artık para değil yukardaki arkadaş elektrik faturasına kadar maliyet hesabı yapmış gerçekten bunlara gerek varmı ekstra 1 saat garsonluk yapsanız daha iyi değilmi hamur yoğurup pişireceğiniz 2 saati ayırmak yerine ?

Lafım zevk için yapanlar hariç (Tam buğday, french bagetleri, briyoş yapanlar)

• 1303tl ye düşmüş flaş fırsat. Ben de sipariş verdim.
    Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: Homend Breadfast 1503H Ekmek Yapma Makinesi, 550W, 700 gr ve 900 gr Ekmek, Zamanlayıcılı, Inox
    amazon
    Homend Breadfast 1503H Ekmek Yapma Makinesi, 550W, 700 gr ve 900 gr Ekmek, Zamanlayıcılı, Inox
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09H76V5WB?ref_=cm_sw_r_apann_dp_05E87ZYAX8ARWJFCVKFY

• Vestel de 1350 ye geliyor trendyolda , ben yillarca sinbo kullandim cok memnundum ama kayisini degistiremedeim degisse bir bes yil daha giderdi, vestel aldim dusunen ona da bir baksin.

• teflondan uzak duralım elimizden geldiğince

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt

uzunluğunu ölçüp aliexpressten alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.