Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makineleri İçin Sıcak Fırsatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
13
Favori
5.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makineye ne gerek var atın fırına olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Herkesin uyarınsa rağmen alacağım diye inat edip, aldıktan sonra diğerleri gibi 1 veya 2 defa kullanılıp sonra depoya gönderilen eşya listesi.
    1 - Katı Meyve Sıkacağı
    2 - Koşu Bandı
    3 - Halı Yıkama Makinası
    4 - Ekmek Yapma Makinası

5- Yoğurt yapma makinesi
    bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Tartı gibi gördüm saolun hocam..

Ayrıca ben hiç memnun değilim makineden üstü kızarmıyor ekmeklerin ve hep sönük kalıyor tarife göre denedim yok olmuyor ama forumda sinbo marka olanlarınkinin ekmeği çok güzel çıkıyor acaba sizin ki yeni model mi hocam..?

bizde de aynisi var. ekmeklerde bir sorun yasamiyoruz. benim ilk cihaz sinbo 4705 idi. onu 5-6 sene kadar kullandik. sonra motoru bozulunca cift hazneli oldugu icin k2715 modelini aldim. kullandiginiz unda da problem olabilir. soke un'da sorun cikmaz veya kipa'da satilan olin un'da iyidir. kullandiginiz mayanin bayat olmamasi lazim. ambalajini actiktan sonra hava almamasi lazim vs....

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hocam unuda değiştirdim mayayıda inan bir türlü istediğim gibi bir sonuca ulaşamadım..Sinbo makinalarında olanların daha güzel çıkıyor o yüzden attım makinayı köşeye..
  • alıpda kullanmadığım makineler arasında yerini alan bir cihaz
    6 aydır mutfakta boşuna yer işgal ediyor.
  • Ben ekmek yapma makinasını sık kullanıyordum doğal unu ile kilo yapınca bıraktım yoğurt maknasını da kullanıyorum arzum un çok da memnunum ekmek makinem sinbo memnunum 2 yıl önce a101 den 100 liraya almıştım

• Aldık 2 kere kullandık kenarda duruyor. Evde yer kalmadı. Yoğurt, yumurta, su ısıtıcı, waffle, tost, kahve, ekmek, katı meyve, mutfak şefi, popcorn, buharlı pişirici, fritöz, semaver, su ısıtıcılı çay makineleri daha vardır da aklıma gelmiyor. Yer kalmadığı gibi hanım yoğurdu eski usul mayalamaya, ekmeği fırında yapmaya başladı. Fırında yaptığı ekmek de çok başarılı da ne olcak bu kadar alet valla müsriflik yapmışız. Yazık...
  • seikojuo kullanıcısına yanıt
    Okurken güldüm :)

• www.zaytung.com
    Zaytung Blog - Denge Bilekliğinden Ekmek Makinesine... Son 20 Yılda Yapılmış En Lüzumsuz 7 Harcama
    http://www.zaytung.com/blgdetay.asp?newsid=302484

Bizdekinin modeli sinbo4709 sanırım inox. Özenip almayın bizden görüp alan bir çok kişi köşeye attı gitti. Bir ekmek için 3.5 saat beklemeyecekseniz bayat ekmek sevmiyorsanız uzak durun. bundan bir dilimin ağırlığının nerdeyse normal ekmeğin yarısı olduğunu bilin, ha ilk piştiğinde evin içindeki koku süper...

• bumerangxl kullanıcısına yanıt
    Biz çok memnunuz. Ekstradan tahıl ekleme gözü var, baştan hamura karıştırmıyorsunuz tahılları yanmıyor. Aynı şekilde kuru meyvede ekliyoruz.
  • HazzaR kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum :)
  • seikojuo kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen hepsi bizde de var ve durum aynı. Bir de bayağı spor aleti var yine kilerde ölümü bekleyen. Yarın bir gün spor salonu işine girsem salonun yarısı hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

http://www.zaytung.com/blgdetay.asp?newsid=302484

Bizdekinin modeli sinbo4709 sanırım inox. Özenip almayın bizden görüp alan bir çok kişi köşeye attı gitti. Bir ekmek için 3.5 saat beklemeyecekseniz bayat ekmek sevmiyorsanız uzak durun. bundan bir dilimin ağırlığının nerdeyse normal ekmeğin yarısı olduğunu bilin, ha ilk piştiğinde evin içindeki koku süper...

Akşamdan hamur malzemesini hazırlayıp saati sabah 7:30 ayarliyordum, 1 saat de sıcak tutma süresi vardi, sabah sabah sıcak ve taze ekmeğimiz hazırdı. Düzenimi öyle kurmuştum ki 5dk sürmüyordu harcı hazırlamak.

Yakın zamanda haznenin karıştırma küreğini kaybettik. Bu aralar yeni mi alsam eskisi makinayı mı adam etsem onu düşünüyorum. Kenwood BM250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 11 Nisan 2016; 22:49:29 >

• Son 4 yıldır yoğun şekilde kullanıyoruz EYM. çok memnunuz. Ama ustalaşmak için sabır ve bolca başarısız girişim gerekiyor. İşin mantığını kapınca her türlü undan çok güzel ekmekler yapıyorsunuz. En güzeli gece 12 gibi malzemeyi koyup sabah makineden almak. Bir miktar nemli kalıyor ama ekmek sabaha hazır oluyor n

• Bu makine nasıldır acaba kullanan var mı ? Simtel marka
    ve ayrıca ederi nedir sizce 2. el hiç kullanılmamış

Ekmek Yapma Makineleri İçin Sıcak Fırsatlar
  • Katkısız doğal un da almak lazım böyle bir makine aldığımızda.

Araştırmıştım zamanında Evirgen un var. 10 kilosu 42 lira. Doğal taş değirmen unu ama nasıl tüketiceksin un bekleyince kurtlanabilir.
  • Markafonide cepteteb + beruby ile tefal eymleri piyadasan ucuza getirebilirsiniz.worldcard+beruby de duruma göre ucuza gelebilir. ben cepteteb + beruby ile aldım. 30 TL cepteteb'den geliyor, %82'nin %10'u da beruby'den. piyasa fiyatından biraz daha uyguna geldi. hesapları yapın...

Mesela şu anda 284 olan şu ürün için 50 TL iade oluyor: 30 TL cepteteb 22 beruby: piyasadan uyguna geliyor (ürünü bilmiyorum, tavsiye niteliği taşımıyor, sadece fiyat için uygun olabilir diye örnek veriyorum):

https://www.markafoni.com/evinizdeki-yardimcilariniz-bh621bm-bake-house-ekmek-yapma-makinesi/urun/16599578/

• Aynen oyle. Kati meyve sikacagi almistim yillar once. Sor kac kere kullandin. Hali yıkama makinası aldim. Toplam 4 kere kullanmisimdir. Sonra sahibindene sutladim

• quote:

Orijinalden alıntı: KITiPiYOZ

Hangi model hocam

merhaba benim kullandığım model
    http://www.hepsiburada.com/delonghi-eob2071-pangourmet-ekmek-yapma-makinesi-ve-elektrikli-mini-firin-kenwood-jkp105-1-7-lt-su-isiticisi-pm-mtdeleob2071
    dir. Tavuk pişirmekten grissini / pizza ya kadar ve tabii her türlü ekmek dahil her şey yapıyor

Bunlarda kesilmek için bekleyen kurbanlıklar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ekmek Yapma Makineleri İçin Sıcak Fırsatlar Ekmek Yapma Makineleri İçin Sıcak Fırsatlar Ekmek Yapma Makineleri İçin Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moguz -- 12 Nisan 2016; 19:08:07 >

• moguz M kullanıcısına yanıt
    Bizim evde bu ekmek bir ayda anca biter heralde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.