Şimdi Ara

Ekol es 66 ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekol es66 almayı düşünüyorum ancak bir çok siteyi ve forumu dolaşmaya rağmen sorularıma yanıt bulamadım. ekol es 66 da üst sürgü çekilebiliyor mu ve tetik emniyeti var mı? Ve ekol es 66 için ne dersiniz. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeminoglu -- 25 Haziran 2015; 16:38:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şarjörü takmassan üst sürgü çekiliyor
    tetik emniyeti yok diye biliyorum

es66 duyduğum kadarıyla tetiği sert ve isabetsiz bir silah ama metal olduğundan çok gerçekci. benim hoşuma gitmişti görünüşü

• armstrong26 kullanıcısına yanıt
    Bende biraz görünüşü için ve fiyatı için es 66yı tercih ediyorum.

Tetik emniyeti dışında herhangi bir emniyet yolu varmı?

Renk olarak hangisini önerisini hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeminoglu

Bende biraz görünüşü için ve fiyatı için es 66yı tercih ediyorum.

Tetik emniyeti dışında herhangi bir emniyet yolu varmı?

Renk olarak hangisini önerisini hocam ?

Tetiği zaten çok sert basit kazalar olmaz horozu cekmedigin surece. Baska bi emniyet yolu yok hocam.

Siyah rengi atar dediler ama bilmiyorum hocam en sağlamı nikel heralde.

Bende alırım bu aralar belki

Bu fiyata alabileceğim en iyi ve gerçekçi olan havalı tabanca es66 galiba. Çok sağol

Peki ekol es 66 sağlam mıdır? Bozulma riski vs.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeminoglu -- 26 Haziran 2015; 17:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeminoglu

Peki ekol es 66 sağlam mıdır? Bozulma riski vs.?

o konuyu bilmiyorum hocam sadece 1-2 kez av bayiinde kurcalamıştım ordan aklımda ayrıntıları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tesekkur ederim hocam sağol

• 3 aydır bende var seri olması güzel ama tüp zayıfladımı komik duruma düşüyorum attığım düşüyor 2 metre önüme bence ateşsizin en iyisi zoraki hb-01 ultra onu alıcam ,uçu sivri ve hançerli mermileri ile yabani hayvanları temizliycem ,hızı yüksek 4.5 mm nin 4 pompadaki hızı 225m/s
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkşamGüneşi

3 aydır bende var seri olması güzel ama tüp zayıfladımı komik duruma düşüyorum attığım düşüyor 2 metre önüme bence ateşsizin en iyisi zoraki hb-01 ultra onu alıcam ,uçu sivri ve hançerli mermileri ile yabani hayvanları temizliycem ,hızı yüksek 4.5 mm nin 4 pompadaki hızı 225m/s

Bütçem kısıtlı ve gerçekçi birşey arıyorum yukarıda da belirttiğim bütçeye göre başka öneriniz var mı?

Birde sormadan edemicem. Ekol es 66 nın Bozulma olayı vs nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeminoglu -- 27 Haziran 2015; 0:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkşamGüneşi

3 aydır bende var seri olması güzel ama tüp zayıfladımı komik duruma düşüyorum attığım düşüyor 2 metre önüme bence ateşsizin en iyisi zoraki hb-01 ultra onu alıcam ,uçu sivri ve hançerli mermileri ile yabani hayvanları temizliycem ,hızı yüksek 4.5 mm nin 4 pompadaki hızı 225m/s

Havali tabanca alinacaksa zoraki hp 01 disindakiler yalandir. Hem kalite hem guç hemde gerekirse bir havali tufek kadar guclu olabiliyor isabette mukemmel. Ben moderatorlu aldim 0 ses gayet iyi fiyati kurusuna kadar degiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 8 Temmuz 2015; 23:58:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

şarjörü takmassan üst sürgü çekiliyor
    tetik emniyeti yok diye biliyorum

es66 duyduğum kadarıyla tetiği sert ve isabetsiz bir silah ama metal olduğundan çok gerçekci. benim hoşuma gitmişti görünüşü

Merhaba,
    Ekol Es66 sahibiyim tabanca kozmetik olarak çok güzel görünüme sahiptir.Mekanizması şarjör yok iken çekiliyor o da bilye falan sıkışırsa boşaltabilmek için işe yarıyor.Normal atış yaparken mekanizma hareket etmiyor.Mekanizma hareket eden modellerde genelde çıkış hızı düşük olur co2 tüpten gelen enerjinin yarısı mekanizma hareketine gider.
  • Çok teşekkürler sağolun

• Bende var 3 yıldır 10 binden fazla atış yapmışımdır harcadığım tüplerin haddi hesabı yoktur evde bile kullandığım oluyor can sıkıntısından şuan bile yanımda duruyor 😄 sağlamlık olarak 3 yılda 1 kere bozuldu aldığım yer 25 liraya tamir ettirdi sağolsun ayrıca şarjörleri çok kolay bozuluyor 7 tane şarjör çöp oldu şuan 8.şarjördeyim Allaha şükür daha bozulmadı aldığım yer yeni üretim bu şarjörler dedi.Sonuç olarak dış görünüşü harika,siyah boya kullanmaya göre değişiyor,tetiği her yiğidin harcı değil,çok güçlü bir silah.Eğer daha fazla para harcamak istemiyorsan alabilirsin ama illaki para harcamak istiyorum dersen swiss arms jericho 941 öneririm onuda yeni aldım maşallahı var 😄

Dipnot:Şarjör bazen çıkmıyor onun nedeni namlunun altındaki uzun vidanın gevşemesi oluyor vidayı sıkınca düzeliyor

• Ekol eş 66 c nin tetiği çok sert nişan alıp tetiği dusurene kadar 5 kez daha nişan alıyorsunuz,yok mu bunun çaresi,illaki ben mi silahı söküp o ayarını yapacağım ki,2. Yerli ve dünya çapında nam salmış havalı silahimiz Zoraki hb-01 ULTRA dır, tetiği korkunç yumuşak, ben ayariyla biraz geri aldım çünkü dokunmadan atıyor neredeyse,süper isabet ve çok darbe veriyor,2 pompada bile 40 metrede pellet çam ağacına gömüldü... Kabze ayarı dahil her ayarı var,sanal pazar aksu avdan aldım,memnunum.dehşet havalı pistonlu silah Zoraki ultra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.