Şimdi Ara

Ekolayzer Ayarlarını ansıl yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Creative SBS A320 hoperlör aldım ürün gayet güzel ve kullanışlı fakat subwoofer çoğu zaman yankı yapıyor bunu düzeltmek için ekolayzer ayarlakmak sorunu çözüyormuş diye duydum Aşağıda attığım resimde Ekolayzer ayarları orda net güzel bir ses elde etmek için bunları nasıl değiştirmeliyim.

http://imgur.com/tuFYbev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 23 Haziran 2013; 18:15:18 >

• Yankı ile ilgili burada ayarlıyacağınız bir ayar yok,, sesin birazdaha net olmasını isterseniz. 4-8ve 16k ayrlarını hafif açın. sesi biraz sade isterseniz, 1k ayarını kısın.
    bass tonlarını birazsade isterseniz,, 125ve250 yi biraz kısın. biraz sertbass isterseniz 62 yi biraz açın. orta sesleri geri planda bırakıp rock tarzı ses isterseniz,
    ortadan 6 tane ayarı aşağıya doğru V şeklinde düzenleyin.
    Hıııı siz yankı demiştiniz,, onu diğer seseffektlerinden yapar,, salon oturmasodası-- betroom--concerthall bu ayarlar açık olabilir. normali NONE dir.
  • bunu yap baktın baslar fazla bıraz düşür
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

bunu yap baktın baslar fazla bıraz düşür

Peki anladım bu kullandığınız programın adı nedir acaba ?
  • creatıve ses kartının drıver ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şey peki bu ekolayzer ayarını ben yaptım çok güzel oldu bunun için teşşekür ederim ama Battlefield 3 oynarken Subwoofer yankı yapıyor bass 'ı biraz açıkken bassı nı en düşe getiroyrum yankı gidiyor ama normal silah sesleri biraz böyle kulağı boğuyormuş gibi geliyor bunu nasıl çözebilirim ya da çözebilme şansımız varmı
  • eko ayarları faklı olabılır hanı şu varya-oda-konser alanı park bahce sualtı falan onları kapatmayaı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlar zaten kapalı onlara bakmıştım hatta bazılarını denemiştim hepsi işe yaramaz şeyler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 25 Haziran 2013; 23:19:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.