Şimdi Ara

Ekonomi kötü değil (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam Adolf Hitler, Abraham Lincoln, Churcill ve daha nicesi, özellikle diktatörler, şu an başımızda ki gibi ben gidersem mahvolursunuz, yıkılırsınız diyordu, öldüler ve hiçte yıkılmadılar. Bu gidince de bize bişey olmayacak.

Mustafa Kemal Atatürk Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Demiş. Bir daha gelmeyecek böylesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImMaster -- 7 Nisan 2024; 21:23:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla yok son seçimlerdede tokatı yediler zaten,devletin lüksünden vazgeçip 16+ milyon insanın 40 yaşında genç delikanlı emekillerin iyi maaş alcağını sanıyorsan nedesem bilemiyorum.

• 10 milyon kişinin rahat nefes alıp verebilmesi ile 80-90 milyon kişiyi aynı kefeye koyamam bayım, gözlerimle görmem gerek herkesin parasının olduğunu ki bir yerden bir yere gitmeyi 9 güğn tatilde, lüks görmek bilemedim

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

aç mısınız, açıkta mısınız?  

bir günlük masrafın karşıladığı sayı o.

3,500 x 365 = 1.227.500

o saray senelerdir açık... varın israfın(haybeye zevk için yenilip içilen, Allah korkusu olmadan, yarın yokmuşçasına yapılan harcamalar) boyutunu siz hesaplayın...

kamudaki israfı saymıyorum burada bile... mercedes'ten aşağı binmiyor beyefendiler...

Kur'an hakkı için konuşun; siz de biliyorsunuz bu harcamaların ultra hiper lüks ve israf olduğunu, ama sırf iktidar yanlısı çizginizi bozmamak için tecahül arif yapıyorsunuz senelerdir...

(rica edeceğim, hiç bitmeyen akrabalarınızdan örnek yazmayın herhangi bir şey için... cinayet dosyası(murder she wrote) / jessica fletcher de bile bu kadar akraba yoktu yahu...)

• Stand Alone kullanıcısına yanıt

Halkın %60 ının altında ezildiği ekonomide %40 I özellikle ilk %10 u kaymağı dibine kadar sıyırıyor. Sen kasada sıra bekliyorsun ama belki yarısı devletin kurumlarda dağıttığı totem kartı kullanarak ödeme yapıyor.

Bu mantıkla et ve süt kurumunun önünde de sıra oluyorlar zengin oldukları için mi gece 3-4 te sıraya giriyorlar? Sıraya girmek zenginlik göstergesi öyle ya.

Beyin bedava kullanmıyorsunuz kardeşim.

• ImMaster kullanıcısına yanıt

Öyle deme abi herkesin 3 er tane evi var( !) o yüzden bizim karşı binadaki evde kiracıyı zorla çıkarttırıp anında 3 katı kiraya başkasını buldular :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.