Şimdi Ara

ekonomik ve şık cabrio önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.. Aklımda ikinci el cabrio araç almak var fakat, hem hard top hem şık hemde ekonomik bir araç bulamadım..Önerilerinizi bekliyorum.. 2 kişilik de olabilir. ama hard top olması çok önemli benim için çünkü garajımız yok ayrıca eski model de olabilir...önerilerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aynal -- 27 Ocak 2014; 21:10:52 >

• VW EOS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 bine kadar 2. eli bulunabiliyormuş güzel aslında eos fakat, ben daha çok sportif yani gecelere akmak için araç bakıyorum. :) 50 bin belki bi ihtimal 60 ı zorlayabilirim.bu kriterde önerebileceğiniz bi araç var mı. bu arada belirtmemişim..eski modelde olabilir..hatta eski model olması daha da işime gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aynal -- 27 Ocak 2014; 21:10:11 >
  • Daihatsu Copen, VW EOS,320, CLK,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 27 Ocak 2014; 21:18:48 >
  • Astralara bakmalısın.
  • o fiyata en iyisi 308 CC yalnız 2011 modelden sonralara bak daha önce 140 bg 4 ileri otomatikti 2011 sonrası 156 bg 6 ileri otomatik oldu
  • Ekonomik olup olmicagini bilmem ama volvo c70 su siralar cok hosuma gidiyor sizde bir bakin isterseniz.

• Ekonomikse Renault Megane Cabriolet dır.Bence neden derseniz en azından bazı parçalrı motor ve ön konsol parçaları meganela ortak ve Türkiye'de çokça mevcut.
  • Mazda MX bakmanı tavsiye ederim, uygun fiyata bulabilirsin...
  • mazda mx düşünmüştüm ilk başlarda fakat daihatsu copen de fena değil gibi..buna benzer estetikte başka araçlar mevcut mudur?
  • gecelere akmak için ? az yakan ? = yurdum insanı
  • smart roadster not:kamyonun biri görmeyip ezebilir.
  • Kesinlikle Astra Twintop derim.

ekonomik ve şık cabrio önerileriniz

EDIT: 50 bin-60 bin demişsiniz daha sonra. O zaman Megane III 1.5 dCi edc de olabilir. 1-5-dizel-otomatik üçlüsü kolay kolay bulunmaz cc'lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 28 Ocak 2014; 3:21:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

o fiyata en iyisi 308 CC yalnız 2011 modelden sonralara bak daha önce 140 bg 4 ileri otomatikti 2011 sonrası 156 bg 6 ileri otomatik oldu

308 yazmak için girmiştim bende.aradığınız araç budur. Eos falan nedir ya. Yapmayın lütfen.

• teşekkürler arkadaşlar... peugeot lar da olabilir yalnız 307 cc alabilirim..yeni model alırsam elden çıkarttığım bikaç yıllık süre zarfında fiyatta feci düşüş oalcağı için, hali hazırda eski modellerden almak istiyorum..zate eski model olduğu için fiyatta pek büyük oynamalar olmaz...Önerdiğiniz araçların hepsini araştırıp dikkate alacağım tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aynal

teşekkürler arkadaşlar... peugeot lar da olabilir yalnız 307 cc alabilirim..yeni model alırsam elden çıkarttığım bikaç yıllık süre zarfında fiyatta feci düşüş oalcağı için, hali hazırda eski modellerden almak istiyorum..zate eski model olduğu için fiyatta pek büyük oynamalar olmaz...Önerdiğiniz araçların hepsini araştırıp dikkate alacağım tekrar teşekkürler.

307 CC vardı bende tavan sistemi sağlam genel elektroniği zayıftır. 2.0 180 BG sport modelini alın alacaksanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 28 Ocak 2014; 23:03:22 >
  • E36 3.20, 3.25 (96-98 model)
    E46 3.18,3.20

CLK 98-2001
    CL 91-94

S2000 (Kendi fiyat seviyesinde rakipsizdir.Araştırabilirsiniz.Hayalimdeki tek cabriodur.)

Üstü açık bir araç almanın sebebi bellidir...O yüzden 307 vb. düşünmenizi önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 29 Ocak 2014; 6:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

E36 3.20, 3.25 (96-98 model)
    E46 3.18,3.20

Aynen arkadaşın dediği gibi sınıfının en iyi cabrio ları bunlar :) hocam

Benim de e36 coupe var bundan sonra cabriosuna geçiş yapıcam bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

S2000 (Kendi fiyat seviyesinde rakipsizdir.Araştırabilirsiniz.Hayalimdeki tek cabriodur.)

aynı hayal bende de var..gücümü aşan araç varsa da borca gireceğim..ama o aracı beğenmem lazım.. mesela s2000 çok güzel araç fakat tek eksisi tente olması..Bu tipte hard toplu mazda mx 5 2.0 var..bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz beyler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.