Şimdi Ara

Ekonomik ve sosyal rahatlığa ermek istiyorum, erdiğimde yapacağım ilk şey...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle kendi evim, arabam olsun. Kendi işimi yapıyor ve evli olayım.

Ondan sonra arkama yaslanıp Knight Online oynayacağım rahat bir şekilde. Bir yandan sigara içicem, bir yandan bira. CZ'ye çıkıcam para yatırdığım karakterimle.

Evet hayalim bu kadar dar.

Kendi işimi yapma konusundaki hayalim epey geniş, şuan bitirme projemi önü açık bir alanda yapıyorum. Hedefim başarılı olup şirketimi kurmak bu alanda. Evlilik kısmı için ise kız bulmak lazım önce. Ev araba zaten işler iyi olursa hallolur zamanla.

Bazen ne yapıyorum acaba dediğim oluyor. Sanki bir sevişsem rahatlıcam, veya Knight Online oynasam rahatlayacağım gibi ama bu sene çok stresli bir şekilde bitirmemi yapmam lazım. Bugün de aklıma şey geldi, acaba çalışmaya başlayıp okulu yarım dönem daha uzatsam mı. Böylelikle kazanacağım para 1 dönem erken bitirmemden kazanacağım paradan daha fazla olacak gibi geliyor. Bitirme projemi rahatça bitiririm hem, hem de ortalamamı yükseltirim. Ama okulu uzatmak CV'de nasıl durur bilemedim.

Bir de bu arada kız arkadaş olaylarını çözerim, hem de kendimi daha da geliştirebilirim gibi geliyor ama part-time çalışırken bunlar da olmayabilir tabii.

Değişik ya, hergün birşeyler hakkında karar vermem gerekiyor, ama ben karar vermeme hakkımı kullanıyorum galiba. Öyle boş boş takılıyorum.

Memleketteyim diye alkol-sigara da yok ailemin haberi yok. Öyle can sıkıntısına açtım konuyu da.

Hadi iyi forumlar.

• Yazıdan birşey anlamadım ama başlığa katılıyorum.
    Bazen yeterli bir gelirim düzenli bir hayatım olsun hobilerime vakit ayırayım diyorum bazen de ekstrem hayaller kuruyorum. Ama artık bunları düşünmüyorum, ne yapmam gerekiyorsa ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.