Şimdi Ara

Ekran açma kısma bozuldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Packard Bell bilgisayarım var. Windows 8 güncellemesi geldikten sonra bilgisayarda ekran açma kısma kısayolu çalışmaz hale geldi. FN tuşu çalışıyor, ses falan açılıyor ama ekran parlaklığı kısılmıyor ve de açılmıyor. Yardım edebilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benguozturrk -- 19 Temmuz 2015; 20:12:04 >

• Kısa yol tuşlarını yönlendiren programı kaldırıp yeniden kurun launc manager olması lazım.
  • Arkadaşlar ben media markttan sıfır Packard bell marka laptop aldım. Laptopu en son kullanmamda biraz nette takılıp bide oyun oynayıp kapatmıştım sonra kapatıp kutusuna kaldırdım. Çarşıya gidip geldim geri açtığımda laptopun power tuşuna bastığımda mavi ışığı felan yanıor fanıda çalışıyor ama ekran gelmedi fırınlama işleminide yaptım bir kaç kaz bilen biri varsa yardım etsin lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eda38 E kullanıcısına yanıt
    alakasız bir şey için foruma göz atıyordum mesajı gördüm ve yazmak istedim zira aynı problem benim ve birçok TM81 kullanıcısının da başına gelmişti. benimkinin garantisi bitmiş olduğu için tamire verdim 3 ay garantili dediler yaptılar ama aynı sorun tekrar yaşandı şimdi öyle yatıyor cihaz.

en baştan, eğer garanti varsa servise gönder diyorum.
    eğer servislik durum yoksa cihazın hava çıkışına bi'şeyler koyarak ısınmasını sağla, tahminen 5dk sonra cihaz ısınmış olacaktır, kapatıp açınca da ekran gelir. tabi eğer aynı sorunsa.
    yalnız bu ısıtarak çalıştırma bir süre sonra başka problemlere sebep olur o yüzden bir şekilde tamir ettirmeye bak, sanırım bu arızanın tamiri reballing diye geçiyor.
    eyyorlamam bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.