Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ekran birbirine giriyor yada donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. metin2 açıyorum ekran birbirine giriyor grafikler yada donuyor daha giriş ekranında hapörlörden sesler geliyor oyun devam ediyor arka planda yani ekran donukken mesela ıd şifre yazıyorum oyuna giriyor karakter geçerken o sesi duyuyorum ama ekran yok bilgisayar masaüstü 4 gün önce aldım nvida ekran kartı güncellemeler yapıldı 2lik ekran kartı 8gb ram i5 5.nesin ki zaten donanımsal bi sorun olduğunu zannetmiyorum nvidanın 3d ayarlarıylada oynadım ama sorunum çözülmedi oyunu silip yükledim yine yok lütfen yardım ederseniz sevinirim.

• Anı sorun bendede var MONSTER® ABRA A7 V5.2 17.3" laptop aldım yeni diğer ağır oyunlar sorunsuz açılırken metin2 de giriş ekranında yazılar gözükmüyor ve donmalar oluyor giremiyorum oyuna
  • Aynı sorun bende de var yeni oluştu desteğe başvurdum ama hiçbirşey yapmadılar.
  • Ekran yüzeysel donma yapıyor sistemsel bir problem oyun packleri ile alakalı. Sizteminizde sorun var diyen yöneticileri kale almayın bizzat oyun içinde dahi konuyu gm lere aktardım çözüm aşamasındalarmış. Yaşadığınız problemi herkez yaşıyor merak etmeyin bilgisayarınızda bir sorun yok.
  • Sorunu bu aralar çok fazla kişi yaşıyor bende dahil. Sorun galiba win 8.1 den kaynaklanıyor. Haftasonu win 7 kuracağım deneyeceğim olursa yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun eğer laptopsa intel hd graphics driverinin windows update aracılığı ile kurulanı ile alakalı, intelin kendi sunduğunu indirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun çözümünü söyleyeyim intel hd driveriyle alakalı bir sorun driveri tamamen kaldırın ve internetten driverin eski sürümlerinden birisini indirip kurun sorununuz çözülecektir ben böyle çözdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.