Şimdi Ara

ekran bölmelere ayrıldı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar olumpus vg 110 fotoğraf kamerası aldım bikaç ay önce bugün kurcalarken nasıl oldu bilmiyorum ama ana ekran kare kare bölümlere ayrıldı 9 eşit parça yani nasıl anlatıyım ekran aynı ekran ama çizgile geçiyo görüntünün üstünden çekince normal çekiyo yani çizgiler olmadan ama kardeşimde eskisi gibi kaliteli çekmediğini söyledi ayarları başa aldım düzelmedi bilen varmı bu olayı nasıl düzeltebilirim konununda tamyerini bulamadım buraya açtım ne yapıcağımı bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise01 -- 29 Ekim 2012; 22:54:32 >

• Fotoğraf çekimine yardımcı çizgileri açmışsınız.Menülerinden kapatabilirsiniz
  • nasıl yapıcam bilmiyorum biraz yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradise01

nasıl yapıcam bilmiyorum biraz yardımcı olurmusunuz

http://www.olympusamerica.com/files/oima_cckb/VG-110_D-700_Instruction_Manual_EN.pdf

Sayfa 23'de bilgi var
  • bu ingilizce yapamadım maalesef iki sattir denemediğim şey kalmadı menüye girip nasıl düzelticem anlamadım ben
  • Sanıyorum makinenizin arkasında " INFO " yazan tuşa basmanız lazım.Her basışınızda ekran farklı moda geçecek

ekran bölmelere ayrıldı ???
  • ohhh çok çok teşekkür ederim düzeldi sonnda bide bu kare kare şeyler ne işe yarıyodu biliyomusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradise01

ohhh çok çok teşekkür ederim düzeldi sonnda bide bu kare kare şeyler ne işe yarıyodu biliyomusunuz?

Kadraj oranlama, düzlem yakalama gibi temel şeyler. Pratik.

EDIT:

Aslında kare kare değil de ana ekranı ayıran çizgiler diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 29 Ekim 2012; 23:34:45 >
  • tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.