Şimdi Ara

ekran donma sorunu!! acil yardım!! :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha yeni bir sistem topladım, sistem genel olarak şu şekilde:
    amd phenom II X4 925
    biostar mainboard
    4gb ddr3
    vtx hd5750 ekran kartı

benim sorunum şu; bütün driverları yükledim, xp kullanıyorum geçici bi süre, yakın zamanda windows7 ye geçicem. sorun şu ki, video izlerken tam ekran yaptığımdan yaklaşık 2-3 sn. sonra görüntü donuyor. normal izlerken bir sorun yok. o kadar para verip sistem topladıktan sonra böle bi sorunla karşılaşmak cidden canımı sıktı!!! sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve çözümü nedir?

• ekran kartinda ya da ramlerde sorun olabilir.değiştirip başka takma imkaniniz var ise deneyin sorun nerde anlayalim
  • malesef değiştirme imkanım yok :s
    ekran kartının değerlerine bakıyorum gpu-z ile herşey normal görünüyor :s
  • Yazlımsalda olabilir hemen donanımsal demek doğru deği,tüm codek bileşenlerinizi tam yüklediğinizden emin olun K-lite codec pack yazılımını indirip kurunuz daha sonra ekran kartı driverinizi güncelleştiriniz,direct x çakışmasıda görüntülerde donmaya neden olabilir...
  • internet üzerinden izlediğin videolar mı donuyor?
  • aynen öle. facebook, youtube falan hepsinde tam ekran yaptığımda donma oluyor. normal ekran boyutuna geçince sorun yok :S
  • o zaman videonun üstüne sağ tıkla sonra ayarları tıkla daha sonra da 'ekran' sekmesine gel orda donanım hızlandırma var onun kutusunun başındaki ticki kaldır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım sorun çözüldü. saolasın yaw cidden sinirim bozulmuştu. peki niy eböle bişey oluyo ki daha yeni alınan bi pc de?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.