arkadaşlar daha yeni bir sistem topladım, sistem genel olarak şu şekilde: amd phenom II X4 925 biostar mainboard 4gb ddr3 vtx hd5750 ekran kartı
benim sorunum şu; bütün driverları yükledim, xp kullanıyorum geçici bi süre, yakın zamanda windows7 ye geçicem. sorun şu ki, video izlerken tam ekran yaptığımdan yaklaşık 2-3 sn. sonra görüntü donuyor. normal izlerken bir sorun yok. o kadar para verip sistem topladıktan sonra böle bi sorunla karşılaşmak cidden canımı sıktı!!! sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve çözümü nedir?
ekran kartinda ya da ramlerde sorun olabilir.değiştirip başka takma imkaniniz var ise deneyin sorun nerde anlayalim
malesef değiştirme imkanım yok :s ekran kartının değerlerine bakıyorum gpu-z ile herşey normal görünüyor :s
Yazlımsalda olabilir hemen donanımsal demek doğru deği,tüm codek bileşenlerinizi tam yüklediğinizden emin olun K-lite codec pack yazılımını indirip kurunuz daha sonra ekran kartı driverinizi güncelleştiriniz,direct x çakışmasıda görüntülerde donmaya neden olabilir...
internet üzerinden izlediğin videolar mı donuyor?
aynen öle. facebook, youtube falan hepsinde tam ekran yaptığımda donma oluyor. normal ekran boyutuna geçince sorun yok :S
o zaman videonun üstüne sağ tıkla sonra ayarları tıkla daha sonra da 'ekran' sekmesine gel orda donanım hızlandırma var onun kutusunun başındaki ticki kaldır