Şimdi Ara

Ekran donup kalıyor düzelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda iki özellik var biri güç tasarruflu kart yani ram den ekran kartı kullanır , yada ayrıca yüksek performanslı kartı kullanıyorum. Fakat bazı zamanlarda yüksek performanslı kartı kullanırken shockwawe flash gibi programlarda yada wmp dan bi video izlerken ekranım donuyor öylece kalıyor bu durum resetlemeden düzelmiyor . fakat bazı zamanlarda ekran donduktan sonra kendini yeniden açıyor ve amd ekran sürücüsü çalışmayı durdurdu gibi mesajlar veriyor. Fakat bu durumun neden olduğunu öğrenmek istiyorum.

Ekran kartım : AMD Radeon HD 7690M XT 2 GB GDDR5 paylaşımsız

• Video codec'lerdende olabilir.Video codec varsa kaldır ve gereksiz video uzantılarını ve müzik uzantılarını yükleme.K-Lite codec paketini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salla777

Video codec'lerdende olabilir.Video codec varsa kaldır ve gereksiz video uzantılarını ve müzik uzantılarını yükleme.K-Lite codec paketini öneririm.

Bende PCnin kendinde olan ses kartında sorun yaşıyorum galiba sesi açmak veya kapatmak istediğimde her seferinde bekletiyor beni bunun sepebi nedir ?
  • ekran kartına 1 kere bile o/c yaptıysan bazen bu tür sorunlar yaşatır sana tavsiyem o/c yaptıysan değerleri sıfırla yapmadıysan ekran kartını güncelle ve aşırı codec yüklemekten kaçın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

ekran kartına 1 kere bile o/c yaptıysan bazen bu tür sorunlar yaşatır sana tavsiyem o/c yaptıysan değerleri sıfırla yapmadıysan ekran kartını güncelle ve aşırı codec yüklemekten kaçın.

ekran kartından menmunun aslında normalde o/c gibi şeyler yapmadım oyunlar vb programlarda hiçbir sorun vermiyor fakat sadece bazı internet sitelerinde bazen wmp de video izlerken gibi wmp için k lite codec pack yükledim şimdi ama internet siteleri için ne yapabilirim orada sorun veren schockwave flash oluyor ?
  • usta ne yap biliyomusun bütün codec ve fash programlarını sil bunuhttp://get.adobe.com/tr/flashplayer/ vehttp://www.inndir.com/K-Lite-Codec-Pack-Full-19822p.html bunu kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.