Şimdi Ara

Ekran Işığı Kendiliğinden Değişiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum şu; Şimdi mesela facebook' da bir resim veya video açınca biliyorsunuz arka plan siyah oluyor ya da mesela dizi izleyeceksiniz o an dizi de karanlık bir yer oldu mesela ekranın ışığı bunlara karşı duyarlı davranıyor. Yani şöyle mesela ekranda karanlık bir görüntü olduğu zaman (mesela filmde karanlık bir odaya girecekler ya da çok hafif ışığın olduğu bir yere) ekranın ışığı kendiliğinden kısılıyor. Yani 3 - 4 seviye ışık seviyesi düşüyor. Ama yükseltmeye çalıştığımda zaten en yukarıda duruyor. Ama yüksek de değil. Bu şekilde karanlıkken, mesela o an masaüstüne döndüm, o zaman normale dönüyor ya da Google gibi beyaz sayfalar açınca normale dönüyor. Kullandığım sistem Windows 8, Laptop kullanıyorum MSI GE60. İlk aldığım zamanlarda böyle bir sıkıntı yoktu. Ekran kartını güncellemiştim 3 - 4 gün önce o zamanlar da böyle bir problem başladı. Ama ekran ayarlarına girince ''ışığa bağlı duyarlılık gibi'' bir mod yok. Güç Planı bölümünde Yüksek Performansı seçiyorum ve orada ışık seviyesi en yukarıda. Ama bir türlü düzelmiyor. Bunun sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.