Şimdi Ara

Ekran kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia 7200 serisi ekran kartı aldım yeni. Bilgisayara format attım driverları yükledim. Fakat bir süre sonrasında iexplorer sayfaları arasında bir sayfadan diğerine geçerken ekran kapanıp açılıyor. masaüstüne gelmek için açık sayfaları kapatırken aynı sorunu veriyor. Herhangi bir oyun açtığımda pc kilitleniyor, makineyi resetlemek zorunda kalıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?Birde dxdiag ile directx ayarlarını kontrol ettiğimde directx.cpl hatalı olarak gösteriyor. Sürümün eski olduğunu ve daha yavaş çalışacağını vs. vs. Bu hata neden kaynaklanıyor ve çözümü nedir?

(Ekranın kapanması dediğim olay ekran kartı ayarlarını değiştirdiğinizde bir kere kapanıp açılır ya. Aynı onun gibi, açılıp kapanıyor. Ekran kartı uygulamalara göre kendini yeniliyor olabilir düşüncesiyle uygulama seçeneklerini kontrol eden tüm özellikleri kapattım ve sabitledim. Ekran kartı problemini düşünmek istemiyorum çünkü daha yeni aldım ekran kartını)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Directx güncellemeyi bir dene derim. 9.0c yüklersen daha iyi olur. Elbette vista kullanmıyorsun değil mi?
  • Ati Express 1150 ekran kartım var dizüstümde. Aynı sorunu ben de yaşıyorum diyebilirim. Bu dizüstü bilgisayarı bizim okul öğrencilerine verdiği için etrafımda aynı bilgisayarı kullanan onlarca arkadaşım var. Bi kaç tanesinde daha aynı problemin yaşandığını gördüm. Belirli birşey yaparkan değil , herhangi bi zamanda ekran kararıp geri geliyor. Mouse imleci de tam ekranın merkezine geliyor. Bilgisayar mühendisliği okuyorum fakat arkadaşlarım da ben de bu sorunun nedenini anlayamadık. Istediğin kadar format at , windows kur, hiçbişey değişmiyor. Yazılımsal değil , donanımsal bi sorun.. Çok canımı sıkan birşey olmadığı için servise vermiyorum. Eğer canını sıkıyosa ekran kartını garanti kapsamında değiştirmeni öneririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopda birden ekran kararması
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.