Merhaba arkadaşlar , 4 yıllık emektar fujitsu siemensim var. geçen hafta oyunu oynarken birden ekran karardı .. Karardı derken hiçbirşey göstermiyor değil.
Bir röntgen filmi düşünün . Karanlık fakat dikkatlice baktığımda masaüstünü görebiliyorum. Pcyi yeniden başlattığımda görüntü ayarları hatası veriyor. Ekran çözünürlüğü ve renk derinliği çok düşük diyor. Tabi bunları çok zor okuyabiliyorum.Format atmayı denedim. fakat o zaman hiçbirşey okuyamıyorum çünkü o ortamdaki yazılar iyice görünmez oluyor.
Benim sorum pc görüntü ayarları hatası verdiğine göre acaba problemim donanımsal yoksa yazılımsalmı formatı başarabilirsem kurtarırmıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ekran ışıkları yanıyormu.Yanmıyorsa bir kaç sebebi olabilir.
Işıklar yandığı halde bunu yapıyorsa Ekranı da arızalı olabilir ancak nuhtemelen board ile ekranın arasında iletişimi sağlayan film arızalıdır .
ekranla kasayi baglayan kablolarda sorun var arkadasim. menteselerin altindan geciyorsa o kablolarda temassizlik oluyordur. eminim sorunun ordan kaynaklaniyor cünkü ayni konudan bende muzdariptim. actim icini kablolari iyice bastirdim taktim cikardim vs. halloldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme