Şimdi Ara

ekran kart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte G31M-S2L

ve 4 gb ram var ( biraz eski bi ram modeli hatırlamıorum )

bana önerebileceginiz max 300 lira lık performansı hos bir ekran kartı arıyorum . ( Su an elimde hd 3650 var )

not : alacagım ekran kartını 86 ekran samsung hd tv ye de baglayacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkn -- 7 Ocak 2011; 13:03:03 >

• İşlemci ve ramler yeterli...

Kasa powerı nedir marka / model yazarsanız iyi olur.

Bütçeye göre GTX460 768MB olabilir, 350 TL seviyesinde de VTX HD6850 1GB var.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32011_PALIT_GeForce_GTX460__768_MB__GDDR5__192_Bit__Ekran_Karti.html
  • 600w recom power engine cf 600 var ayrıca sogutma benim sistem için çok gereklimi bilmiyorum ama recom xfire kasa aynı zamanda zero theme işlemci sogutucusu var onun modelini bilmiorum ancak .

vede suan ki kasamın bi durumunu özetlermisin . wow a geri dönücem ve yeni cıkan oyunlarıda denemek istiorum , yeni bi ekran kartıyla oyun performansı nasıl olur bu aletin ( 2 -3 yıl oldu alalı 4 çekirdek işlemci yeni cıkmıstı 4 gb herkeste yoktu bu kasayı aldıgımda catır catır calıstırıodu herşeyi simdi nasıl olur ?

tesekkürler
  • Kasa, psu ve soğutmanız güzel.

Dediğim gibi 300 TL seviyesinde 768MB GTX460'ı alabilirsin, üstteki model de özel soğutmalı zaten.

350 TL ve biraz üstünde, HD6850 var, bunları alıp takabilirsin sistemine rahatlıkla.
  • aynı anakart bende de var fakat ati tabanlı kartlarda sanki aşırı ısınma yapıyor sende de böyle bir sorun var mı ? ( hd2600xt vardı aşırı ısınma yaptı şu anda kullanmıyorum kartı anakartın onboard vga sı ile idare ediyorum)
  • cahilligime ver hocam bişi sorucam
    bu modeli onerdin ya GTX460 768MB bu modele 768 mb dio
    ancak hd6850 yi arastırırken 1 gb olup 100 lira olan hd 4800 ler fln gördüm neden böyle bi fark oluo galiba önemli olan tek sey mb si deil ?

ayrıca oyun performansı iyi olurmu makinenin bide '' su parcayı degiştirmelisin '' diyecegin parca var mı ?
  • yok hocam bende ısınma sorunu hiç olmadı hatta makineyi aldıgımda bende o zaman canavar olan hd 4850 kart vardı yaklasık 5-6 ay makineyi öyle kullandım sıkıntı olmamıstı bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HD4xxx serisine para vermeyin bu saatten sonra, hem fazla güç tüketir hemde özel soğutmalı olmayanları çok ısınır.

GTX460 serisi ise yeni nesil ürünlerdir, az güç çeker az ısınırlar, özel soğutmalı olanları da sessiz ve daha serin çalışırlar.

HD6850 ise üst modeldir, 768/1gb olması çok önem teşkil etmez yani ekran kartında önemli olan; gpu, paralel işlemci birimi, üretim teknolojisi ve diğer özellikler önemlidir, yani 512mb'lık bir kart 1gb'tan daha iyi de olabiliyor.

PALIT'in üstreki GTX460 768mb olanını alırsan HD3650'ye göre oldukça performans elde edersin, bütçeni zorlarsanda HD6850'ler var özel soğutmalı oalrak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

HD4xxx serisine para vermeyin bu saatten sonra, hem fazla güç tüketir hemde özel soğutmalı olmayanları çok ısınır.

GTX460 serisi ise yeni nesil ürünlerdir, az güç çeker az ısınırlar, özel soğutmalı olanları da sessiz ve daha serin çalışırlar.

HD6850 ise üst modeldir, 768/1gb olması çok önem teşkil etmez yani ekran kartında önemli olan; gpu, paralel işlemci birimi, üretim teknolojisi ve diğer özellikler önemlidir, yani 512mb'lık bir kart 1gb'tan daha iyi de olabiliyor.

PALIT'in üstreki GTX460 768mb olanını alırsan HD3650'ye göre oldukça performans elde edersin, bütçeni zorlarsanda HD6850'ler var özel soğutmalı oalrak.

peki hocam cok teşekkürler .

• 1. si 86 Ekrana bağlıyacağın için 1gb ve üstü olmasını tavsiye ederim
    2. si Cpu Chip setin İntel Olduğu için nVidea Chipli bir ekran kartı almanı öneririm

önereceğim kart budur
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=95758&ad=ZOTAC-GTX-460-AMP!-EDiTiON-1GB-%28256-Bit%29-GDDR5-Ekran-Kartlari
  • @utkn

Rica ederim.

@imgbar

Intel ile Nvidia, Amd ile Ati kullanılmalıdır ya da daha iyi olur gibi bir hurafe yoktur, yanlış bilgi vermeyin.

300 TL'lik bütçeye 558 TL'lik ekran kartı önermeniz de ayrıca bir hatadır.

Bu bütçe için alınacak tek kart 768MB GTX460 olur, biraz fark ile de HD6850 olur.
  • quote:

@utkn

Rica ederim.

@imgbar

Intel ile Nvidia, Amd ile Ati kullanılmalıdır ya da daha iyi olur gibi bir hurafe yoktur, yanlış bilgi vermeyin.

300 TL'lik bütçeye 558 TL'lik ekran kartı önermeniz de ayrıca bir hatadır.

Bu bütçe için alınacak tek kart 768MB GTX460 olur, biraz fark ile de HD6850 olur.

uyum açısından inan daha iyi olur...
    ek olarak 300 tl lik bütçeye 500 tl lik ekran kartı onerilemez die bir hurafe yoktur
  • Intel ile yıllarca ATI kullandım hiç sorun yaşamadım, tersi durumda da yaşamadım böyle boş yorum yapmayın !

258 TL'lik fiyat farkını vermek şartıyla öneride bulunabilir, mantıklı olun lütfen. Biz bilmiyoruz değil mi HD6950 al ya da GTX570 al demesini.

Arada 50 TL oynasa tamam, zira önerdiğin kart yerine HD6950 alıp bios mode ile HD6970 olarak kullanmak daha mantıklı olur, GTX460'ın AMP versiyonuna o para verilmez.

Araştırın biraz.

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.
  • quote:

Intel ile yıllarca ATI kullandım hiç sorun yaşamadım, tersi durumda da yaşamadım böyle boş yorum yapmayın !

258 TL'lik fiyat farkını vermek şartıyla öneride bulunabilir, mantıklı olun lütfen. Biz bilmiyoruz değil mi HD6950 al ya da GTX570 al demesini.

Arada 50 TL oynasa tamam, zira önerdiğin kart yerine HD6950 alıp bios mode ile HD6970 olarak kullanmak daha mantıklı olur, GTX460'ın AMP versiyonuna o para verilmez.

Araştırın biraz.

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.

:)
    Bu gün ne yaptın diyenlere bu gün bişey daha öğrendim diyicem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.