Şimdi Ara

EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ANAKARTIM ASUS 865 CİPSETLİ CPU DEĞİŞTİRDİM 630 TAKTIM BIOS AYARLARINI GÜNCELLEDİM EKRAN KARTIMIN ( GIGABAYTE 9800 PRO ) GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜŞTÜ ATİ GÜNCELLEMESİ YAPTIM DEĞİŞME OLMADI FİKRİ OLAN VARMI ?????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUSUFB -- 20 Haziran 2005, 17:08:54 >

• Alla alla ilgisi olmaması lazım CPU ile. Ama biosdan Fastwrites'ı kapat istersen Atilerde kapalı olmazı tercih ediliyor diye duyduydum.
  • dostum bu ekran kartını kaca aldın aynısın dan bende alıcam.fiyatı170dolar.nasıl kartdan memnunmusun
  • EKRAN KARTINI GEÇEN YILBAŞI GÜNÜ BİMEKSTEN KAMPANYADAN ALDIM 149 USD + KDV HEMDE 12 TAKSİT... KARTIN PERFEORMANSI MÜKEMMEL TAVSİYE EDERİM
  • peki 6600 den iyi performans saglıyo mu.bi bilgin varmı.peki bu bimeks nerede hangi semtte.Su anda İstanbuldayım yerini yazabilimisin
  • BİMEKS FİYATLARINA İNTERNETDEN BAK BEN ALDIĞIMDA PİYASADA 240 USD + KDV FİYATLARI VARDI YILBAŞINA ÖZEL FİYATDAN ALDIM. AMA ŞİMDİ FİYATLARI ZATEN DÜŞTÜ SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB - 256 BİT TV OUT DVI 8X - 148 USD + KDV
    Garanti Süresi 24 ay
    Grafik İşlemcisi ATI Radeon 9800Pro
    Bellek 128 Mb DDRAM 256 Bit / 760 Mhz
    Bus yapısı AGP 4X/8X
    İşlemci hızı 700MHz
    RAMDAC 500 MHz RAMDAC
    Standartlar DirectX9 , OpenGL
    İşletim sistemi Windows 98/ME/2000/XP
    TV çıkışı S-Video
    2. VGA çıkışı DVI
    SANA ÖRNEK OLSUN İYİCE ARAŞTIR BENCE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    11 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    24 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.