Şimdi Ara

Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Solve a problem with NVIDIA Graphics Driver
    NVIDIA Graphics Driver has stopped working properly.

To solve this problem, complete the steps in the order given. If one step doesn't solve the problem, then move on to the next one.

1. Check for optional third-party updates using Windows Update

2. Use the NVIDIA Corporation tool to automatically check for updates

3. Manually find updates for NVIDIA Graphics Driver on the NVIDIA Corporation website

4.Check your computer manufacturer's website for driver updates

Bilgisayar sorunlarında bu hatayla karşılaşıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar acil yardım edin yaww

• Ekran kartınızın driverlerini doğru kurmanız gerekiyor.

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Buradan doğru kartı ve işletim sistemini seçin problem çözülür.
  • bir sorunla karşılaşdı ve çalışmayı durdurdu gibi bişi ..

silip tekrar kurmayı denediniz mi ? madde madde sıralanan yerlerde sürücüleri kontrol edip güncelleyin tekrar kurun gibi açıklamalar yapılmış ..

bu sorunu nasıl aldıgınıza konuya paylasırsanız neler yaparken v.s.. daha net yorumlar alırsınız ..
  • Ya bilgisayar sorunları diye bişey var ya işlem merkezini acıncada cıkıyor hatta orda gördüm 1 sorun yazıyodu girip baktım böyle bi sorunla karşılaştım ama ingilizce olduğu için pek anlamadım. Durdurulmuş anladım ama ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım pek bilgim yok yardım ederseniz cok sevinirim
  • aygıt yöneticisinı acın oradan ekran baglastırıcısını kaldırın ..ve tekrar kurun ..hatta ekran kartınızın web sitesinden güncel bir surum indirin ve onu kurun ..tabi guncel degılse ..

bu ıslemlerı nasıl yapacagım dersenız .. bilgisayarım sag tık ..ozellıkler aygıt yöneticisi ..ekran bağlaştırıcı secip yukarıdan kaldır dıyorsunuz .. ve sistemi yenıden başlatıp drivere tekrar kuruyorsunuz ..

..konu hakkında tecrubenız yoksa bılen bırısınden yardım almanız daha mantıklı olacakdır .. sorunu anladıgım kadarıyla yapmanız gereken budur ..ama düzelmesse konuya durumu paylastıgınızda yıne yardımcı olmaya çalışırım ..
  • Ya aslında ekran kartını güncelleştirmeyi biliyorum ama daha önce 255 vardı bende sonra güncelledim 285 yaptım fakat bilgisayarı kapatınca bilgisayar acılma ssesi geliyor fakat sonra simsiyah ekran oluyor. Şifre yazıp giriyom bilgisayarın acılma sesini yine duyuyorum ama görüntü yok simsiyah ekran .s Daha sonra 266yı yükleyip kullanmıştım şimdihttp://www.nvidia.com.tr/drivers/ uyumlu ekran kartını buldum 301 ama yine aynı sorunun olmasından korkuyorum .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.