yeni bir sistem aldım, msi k8t anakart, amd 3000 işlemci, 512mb kingston ram, asus a9550ge ekran kartım var. oyunlarda ve diğer 3d animasyonlarda falan 10-20dk sonra görüntü donuyor (sesler falan takılmadan) kapanıp tekrar geliyor görüntü, vpu recover, ekran kartını sıfırladı vs. diyor. daha sonra sürekli olmaya başlıyor. omega driver ve ati catalyst ile denedim çözüm olmadı. format da çözüm olmadı. anakart cdsindeki her şey yüklü update falan yokmuş yeni zaten. lütfen yardım edin bi oyun oynayamadım gına geldi artık :(
ekran kartının ısısına baktınmı hiç ?
vpu recover ati kartların kullanım kolaylığı sağlayan bi program aslında kart çok zorlandığında ya da ısı problemi yaşadığında hemen devreye girip sıfırlıo kartı ve muhtemel sorunları engelliyo. Ama bende senin gibi sorunlar yaşıyordum hiç bi oyunu ağız tadınla oynayamıyordum ve sonunda devre dışı bıraktım vpu recover ı ve 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.
şimdi kapatırımda çok ısınma sorunu olup kart yanmasın? baktım yani ekran kartına el ayarıyla el yakmıyor yani tutabiliyorum elimi rahatça fanın orda falan
ya kapat gitsin bende kapatacam ama o.c. yapmışım bi sorun olmaz inş
kapatabilirsin sorun olacağını sanmıyorum ama o/c yaptıysan sıkıntı olabilir bence