Şimdi Ara

ekran karti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bayadir foruma girmiyodum ekran karti piyasasi ucnus gitmis guncel oyunlarda max. Ayarda oyniyabilicegimiz kartlar kac tl arasinda bir iki ornekte verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amd için 7850 nvdia için gtx660 şu an alıcaksanız en az bu iki ürünü almaya çalışıni biraz da geleceğe yatırım olmuş olur
  • gtx670 altı kart tavsiye etmem. 7850 ve 660 ile max ayarlarda keyif alamazsınız. tabi çözünürlüğe de bağlı. diğer bileşenleriniz neler? bütçeniz müsaitse 680 veya 780 (ya da dengi amd kartlar) tavsiye ederim. max ayarlarda 1080p için en azından 1000-1500TL gözden çıkarmanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

gtx670 altı kart tavsiye etmem. 7850 ve 660 ile max ayarlarda keyif alamazsınız. tabi çözünürlüğe de bağlı. diğer bileşenleriniz neler? bütçeniz müsaitse 680 veya 780 (ya da dengi amd kartlar) tavsiye ederim. max ayarlarda 1080p için en azından 1000-1500TL gözden çıkarmanız gerek.

660 da max ayarlarda herhangi bir sıkıntı olmuyor neden keyif alamasın az para verdiği için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

gtx670 altı kart tavsiye etmem. 7850 ve 660 ile max ayarlarda keyif alamazsınız. tabi çözünürlüğe de bağlı. diğer bileşenleriniz neler? bütçeniz müsaitse 680 veya 780 (ya da dengi amd kartlar) tavsiye ederim. max ayarlarda 1080p için en azından 1000-1500TL gözden çıkarmanız gerek.

660 da max ayarlarda herhangi bir sıkıntı olmuyor neden keyif alamasın az para verdiği için mi ?

Bu laf sokma çabası neden ki? Sistemi yoran oyunlarda 30fps bile yakalayamaz. (crysis 3vb.. gibi) Diğer güncel oyunların çoğunda da ortalama 30fps alabilse bile zaman zaman kısa süreli fps düşüşleri yaşanır. Ayrıca arkadaşın bütçesini bilmiyorum. Diğer bileşenlerini ve mmonitörünü bilmiyorum. Ortalama olarak söyledim bunu. Zaten konu sahibi de bu işin maliyetini sormuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

Bu laf sokma çabası neden ki? Sistemi yoran oyunlarda 30fps bile yakalayamaz. (crysis 3vb.. gibi) Diğer güncel oyunların çoğunda da ortalama 30fps alabilse bile zaman zaman kısa süreli fps düşüşleri yaşanır. Ayrıca arkadaşın bütçesini bilmiyorum. Diğer bileşenlerini ve mmonitörünü bilmiyorum. Ortalama olarak söyledim bunu. Zaten konu sahibi de bu işin maliyetini sormuş.

LAf sokma gibi bir çabam yokta sizin neden herşeyi kötüleme gibi bir çabanız var anlamadım. 680 -780 ile 660 ın fiyatına bakın bir de aralarındaki fps ye bakın ... Burda kime sorsan sana 680 i 780 i 7950 yi tavsiye eder... Ama bu aradaş Fiyatların pahalılıgından yakınırken siz o kartları ucuz gördünüz ki tavsiye de bulundunz sanırım...
    660 kullanmadıgına eminim... crysis 3 örneğine de şaşmadım doğrusu. 660 güncel oyunları rahat rahat akıcı şekilde oynatabiliyor... ti sile ile de aradaki farkı FPS görmesen zor anlarsın ...

• Evet 660 kullanmadım. 660 ile 670 arasındaki performans farkı ile o paraya değer bence. İkisini de kullanmadım. İncelediğim testlere göre konuşuyorum. 680e gelince de gördüğün gibi "BÜTÇEN MÜSAİTSE" dedim. asus gtx680 4gb kullanıyorum. 660ın da crysis 3te dahi 1080p ile ve tüm ayarlar "ultra"da iken (AA dahil) hiç 30 fps altına düşmemesi de ilginçmiş. Millet boşuna yırtınıyor o zaman crysis 3ü bu şekilde oynamak için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.