Bildirim
Ekran Kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne yazık ki hayır. Laptopunuz için özel bir durum varsa internetten araştırabilirsiniz ama çok nadiren oluyor, o da genelde oyun laptoplarında -
quote:
Orijinalden alıntı: PJBP
Ne yazık ki hayır. Laptopunuz için özel bir durum varsa internetten araştırabilirsiniz ama çok nadiren oluyor, o da genelde oyun laptoplarında
Satellite a100-192 takoz laptopum var 2005 yapımı ama mxm desteği var o yüzden ekran kartımı değiştirebiliyorum illa oyun pcsi olmasına gerek yok arkdaşın ekran kartını değiştirme ihtimali yok çünkü ekran kartı anakarta gömülü geliyor değiştirme imkanın yok bu arada o ekran kartı 64 mb değildir driveri yüklemediğin için öyle gözüküyor o ekran kartının driverini yüklersen belki lowda kasmadan oynarsın oyunları. -
quote:
Orijinalden alıntı: Trolxx
quote:
Orijinalden alıntı: PJBP
Ne yazık ki hayır. Laptopunuz için özel bir durum varsa internetten araştırabilirsiniz ama çok nadiren oluyor, o da genelde oyun laptoplarında
Satellite a100-192 takoz laptopum var 2005 yapımı ama mxm desteği var o yüzden ekran kartımı değiştirebiliyorum illa oyun pcsi olmasına gerek yok arkdaşın ekran kartını değiştirme ihtimali yok çünkü ekran kartı anakarta gömülü geliyor değiştirme imkanın yok bu arada o ekran kartı 64 mb değildir driveri yüklemediğin için öyle gözüküyor o ekran kartının driverini yüklersen belki lowda kasmadan oynarsın oyunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PJBP -- 27 Mart 2014; 21:12:20 >
-
Bios tan mb ını arttırabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Driveri nasıl yükleyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Hacker
Driveri nasıl yükleyebilirim
İntelin sitesinde en güncel driverler mevcut oradan bulabilirsin. -
Ekran kartıni güncelle dedim en son sürümü dedi
Pes 13 oyundan atıyo video RAM yetmiyo oyun pilani felan pes 13 editör sen yapmak zorunda kaliyorum ama analog oynanmiyor çoğu oyunda da kasiyo VRAM arttıramazmiyiz
quote:
Pes 13 oyundan atıyo video RAM yetmiyo oyun pilani felan pes 13 editör sen yapmak zorunda kaliyorum ama analog oynanmiyor çoğu oyunda da kasiyo VRAM arttıramazmiyiz
biostan arttırabilirsin ama ramden eksilir
4 gb ram var 1 gb yollayabilirmiyim -
quote:
4 gb ram var 1 gb yollayabilirmiyim
o kadar yollanmaz heralde
:) bu anlata bir link video bir şey atsana forumda bulamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X